Отзывы покупателей о УМБ із сонячною панеллю VHG DN36 30000 mAh Wireless Solar Power Charger, Green

• Сергій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LeVin. Емкость батареи: 30000. Цвет: Оранжево-черный

Чудовий

• Продавец  LeVin

Дякуємо Вам, Сергій, за відгук! Дуже Раді, що Вам сподобалось! Користуйтесь із-за задоволенням! З повагою, LeVin!

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LeVin. Емкость батареи: 30000. Цвет: Зеленый

Приємно вражена безпровідною зарядкою. Від сонечка заряджається. Все працює! Ще не знаю скільки гаджетів можна зарядити, не довелось перевіряти, на щастя. Ліхтарик світить)

Достоинства:
    Як на мене, то не дуже то й важкий
    Недостатки:
    Поки що не було
  • Анастасия Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LeVin. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черно-голубой

Дуже чудовий,довго тримає

Достоинства:
    Довго тримає,бистрий заряд
  • Надежда Я***

Заказ пришёл быстро. Батареей довольна. Сперва не очень разобралась с фонариком, но оказалось надо просто зажать и держать кнопку вкл. Незаменимая вещь в походах и полевых условиях

Достоинства:
    Ударостойкость, водонепроницаемость, хорошо держит заряд, есть даже карабинчик для фиксации.
    Недостатки:
    Отсутствуют
    • Продавец  LeVin

Дякуємо Вам, Надіє, за високу оцінку товару нашого магазину! З повагою, адміністрація магазину LeVin!

• Юлія Б***

Добрий день, заказала повер банк на другий день отримала, перед тим як відсилати зателефонували розказали що і як, як правильно користуваться, ВАУ. Перевірила все працює як від шнурка так і безпровідна зарядка. Буду далі тестувати, як що то відпишусь, може кому цікаво буде. ДЯКУЮ ВАМ.

Достоинства:
    Качество
    • Продавец  LeVin

Дякуємо Вам, Юліє, за зворотній зв'язок високої якості! Завжди раді допомогти. З повагою, адміністрація магазину LeVin!

• Юрий Г***
    Продавец: LeVin. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черно-голубой

Не поддерживает быструю зарядку,соответственно не стоит своих денег!!!