Отзывы покупателей о Кровать Эверест КЛ-1600 Лайт с ламельным каркасом 170х212х94 см Дуб Сонома
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ALBAMIX. Цвет: Дуб Сонома. Размер спального места: 160 x 200
Отличный продавец и хорошее качество товара.
- Продавец ALBAMIX
Дякуємо за відгук , приємного користування
- Василь Я***Отзыв от покупателя. Продавец: ALBAMIX. Цвет: Графитовый. Размер спального места: 160 x 200
Впринципі чудове ліжко, якісно зроблене, окрім моменту з ламельним каркасом який лягає лише на 4 кутника які кріпляться до самого ліжка на маленьких саморізах, раджу одразу придумувати додаткові ніжки, у нас кутники відламались на 3 ніч і все провалилось.
- Достоинства:
- Стильне не дороге.
- Недостатки:
- Погане крімлення какркасу до ліжка, потрібні додаткові ніжки.
- Продавец ALBAMIX
Добрий день! дякуємо за ваш відгук, інформацію про кріплення передамо на виробництво.
- Ирина В***Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Дуб Сонома. Размер спального места: 140 x 200
Доповнення до мого відгуку: фото і інформація були надані одразу!)
Саме ліжко нормальне, АЛЕ я так розумію, нам « попався» брак виробництва! Тому, що підйомні механізми, якщо встановлювати так як намічено виробником, ламелі не співпадають з розміром ліжка, випирають на 10-13 см з нього, тому функціонувати ЦЕ як ліжко не може взалалі! Звернення до виробника було, сказали, що подумають, що МИ зробили не так, і перетелефонують, але ні допомоги, ні компенсації, ні навіть просто відповіді так і не було, хоча вже пройшов майже місяць. Довелося висверлювати нові отвори самим, щоб використовувати його як ліжко.
- Софія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Графитовый. Размер спального места: 160 x 200
Стильний дизайн
- Борідченко Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Нимфея Альба. Размер спального места: 140 x 200
Чудове ліжко, і дуже вмістке. Рекомендую...
За такі гроші саме те що хотіла- Достоинства:
- Міцне
- Недостатки:
- Не виявила
- Олексій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Good Trend. Цвет: Дуб Сонома. Размер спального места: 160 x 200
Добре, додаю відгук з фото через 3 місяці користування.
Враження гарні. Нам дуже сподобалось. І як я зрозумів, то матеріал подушечок на спинці - антикоготь (кішці так і не вдалось їх розідрати).
І як бонус - це маленька кладовка. Вмістився комплект гуми, коцервація, інстументи і багато іншого мотлоху, в тому числі і ялинка з іграшками)- Продавец Good Trend
Дякуємо за Ваш відгук ! Ми раді, що Ви залишилися задоволені )
- Екатерина Е***
Добрый вечер!А можете прислать фото дна ,какое оно идёт?Крепится или нет оно к кровати?
Все супер! Збирається доволі легко. Відправили вчасно. Якість норм. Але при покупці треба враховувати, що нова пошта взяла 2597 грн за доставку!!!
- Николай Е***
Вітаю! Чи не могли б ви поділитись фото ліжка в реальності?)