Отзывы покупателей о Полуторный комплект постельного белья Vital - Textile Бязь 3D Premium 150х220 см (BP1.5-269-00)

Код:  391992633
  • Отзывы про товар продавца Bravo Home
  • Наталія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bravo Home. Спальный размер: Евро

Купувала дитині. Не сподобалося, тканина, навіть після третього прання жорстка і неприємна на дотик, не дихає. Не рекомендую, особливо дітям.

Достоинства:
    Принт
    Недостатки:
    Тканина
  • Наталія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bravo Home. Спальный размер: Евро

Тканина неприємна на дотик, хімічна.

Достоинства:
    Колір
    Недостатки:
    Тканина
    • Продавец  Bravo Home

Наталя, вітаю вас! Перед експлуатацією необхідно виправити постільну білизну в делікатному режимі, щоб змити верхній захисний шар, який робить її більш жорсткою. Цей шар наноситься при виробництві тканини для транспортування в рулонах і стійкості при виробництві постільної білизни.

• Крістіна І***

Чудова постіль, рекомендую

• Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bravo Home. Спальный размер: Двуспальные

Рекомендую до співпраці. Швидко вийшли на зв'язок та відправили . Гарно виглядає на постілі.

• Яков М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bravo Home. Спальный размер: Полуторные

Пришло, красивое постельное, надеюсь прослужит долго)

• Продавец  Bravo Home

Яков, ми щиро вдячні вам за вибір товару, який було виготовлено в Україні! Будемо раді бачити вас серед постійних клієнтів нашого бренду домашнього текстилю Vital Textile в магазині Bravo Home. У нас ви знайдете ковдри, дитячий текстиль, подушки, постільну білизну, наматрацники і матраци за приємними цінами! Мирного дня!

• Крістіна І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bravo Home. Спальный размер: Евро

Хороша постіль за свою ціну

• Продавец  Bravo Home

Крістіна, ми щиро вдячні вам за вибір продукту, який було виготовлено в Україні! Будемо раді бачити вас серед постійних клієнтів нашого бренду домашнього текстилю Vital Textile в магазині Bravo Home. У нас ви знайдете ковдри, дитячий текстиль, подушки, постільну білизну і наматрацники за приємними цінами! Мирного вечора!

• Богдан Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bravo Home. Спальный размер: Двуспальные

При замовленні не звернув увагу на те, що постіль на половину з синтетики.
    В принципі як я вже зрозумів, за такі кошти - нормально.

Сильно електризується, гучно шелестить. Не диха. В ній жарко.

Приїхала з якимись рижим пилом в складках ( ніби корозія на металі ). Не відіпралось , але вручну відчистилось. Нитки на пошиві стирчать.

Достоинства:
    Ціна, Вигляд
    Недостатки:
    Якість пошиву , Синтетика
    • Продавец  Bravo Home

Богдане, вітаю вас! Перед першою експлуатацією важливо прати постіль, щоб вона не електризуваласть. Щодо температури тіла під час сну - щільність цієї тканини вища, ніж стандартна, і це скоріше плюс, ніж мінус. Постіль служитиме вам довше, а взимку буде гріти. Дякуємо за відгук.
      Мирного дня!

• Людмила

100% задоволення від покупки. Стилістика чудова, якість відмінна
    Рекомендую.
    Дякую "Розетка" за сервіс.

• Продавец  Bravo Home

Людмила, ми щиро вдячні вам за вибір продукту, який було виготовлено в Україні! Для нас важлива ваша оцінка нашої роботи. Будемо раді бачити вас серед постійних клієнтів нашого бренду домашнього текстилю Vital Textile в магазині Bravo Home. Мирного дня

• Кондратенко Ю***

Сподобалась гарна постіль

Достоинства:
    Красива
    • Продавец  Bravo Home

Юрій, ми щиро вдячні вам за вибір продукту, який було виготовлено в Україні! Для нас важлива ваша оцінка нашої роботи. Будемо раді бачити вас серед постійних клієнтів нашого бренду домашнього текстилю Vital Textile в магазині Bravo Home. Мирного дня

• Сергій П***
  • Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: omeliyan_ua. Спальный размер: Полуторные

Не відповідає опису на сайті ROZETKA , де вказано бязь, хлопок, а на вкладиші з білизною вказано бязь, поліестер. Бязь, за стандартом , виробляється тільки з 100- відсоткової бавовняної сировини без додавання будь-яких домішок.

Достоинства:
    Гарний колір
    Недостатки:
    Тканина не відповідає опису на сайті
    • Продавец  omeliyan_ua

Доброго дня! Ірино, дуже шкода, що ви залашилися не задоволені. В карточці товару вказано, що в складі є поліестер. Щодо тканини бязь, якщо не довіряєте, то можете скористатись Вікіпедією, там чітко написано, що тканина можете містити не тільки бавовну, а також і поліестер, як і в нашому випадку. Поліестер додається для довговічності, екологічності, також краще зберігається колір після прання. Дивно що ви залишилися незадоволені попре, на нашу думку, максимально бюджетну ціну на товар.
      Цей товар у нас лідер продажів і має дуже гарну репутацію і низку задоволених клієнтів, шкода що не вийшло догодити саме вам. Ми стараємось дати максимально гарну ціну, попре нинішню ситуацію в країні(ціни багато на що просто неадекватні). Також вам була відправлена посилка з можливістю огляду на пошті, якщо не подобається можна просто відмовитися і все. Підсумуємо, ми нажаль дуже засмучені що не вийшло зробити так, аби ви були на 100% задоволені, нам важливий ваш відгук і ми старатимемося працювати ще краще. Дякую.

• Владислав Х***

Дуже якісна білизна.

Отзыв от покупателя. Продавец: HAPPY GLASS. Спальный размер: Двуспальные

Гарна якість.

• Максим З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HAPPY GLASS. Спальный размер: Евро

В принципе постельное не плохое, но прислали наволочки не того размера, что заказывал