- Артур П***Отзыв от покупателя. Продавец: Bravo Home. Спальный размер: Полуторные
В характеристиках написано , что половина хлопка , но это не так. 100 % полиэстер
- Достоинства:
- Расцветка
- Недостатки:
- Скользкая
- Аліна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Bravo Home. Спальный размер: Евро
Задоволена співвідношенням ціни та якості.
- Наталочка З***Отзыв от покупателя. Продавец: Bravo Home. Спальный размер: Двуспальные
Дякую все добре!
І колір і тканина на- Продавец Bravo Home
Наталя, ми щиро вдячні вам за вибір продукту, який було виготовлено в Україні! Будемо раді бачити вас серед постійних клієнтів нашого бренду домашнього текстилю Vital Textile в магазині Bravo Home. У нас ви знайдете ковдри, дитячий текстиль, подушки, постільну білизну і наматрацники за приємними цінами! Мирного дня!
- Ольга Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Bravo Home. Спальный размер: Евро
Брали на подарок! Вже прасували не фарбує, на дотик приємне
- Достоинства:
- Недостатки:
- Немає різинки
- Продавец Bravo Home
Ольга, ми щиро вдячні вам за вибір продукту, який було виготовлено в Україні! Будемо раді бачити вас серед постійних клієнтів нашого бренду домашнього текстилю Vital Textile в магазині Bravo Home. Комплекти виготовляємо з простирадлами без резинки, зверніть увагу. Вся інформація про товар є в описі під фото товару.
Мирного дня!
- Наташа Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Bravo Home. Спальный размер: Евро
Брала на подарок. Пока вроде бы жалоб не было.
Шановнийц клієнте!
Ми вдячні Вам за вибір продукту, який було виготовлено в Україні.
Ласкаво просимо за ковдрами, постільною білизною і подушками
в наш магазин домашнього затишку - Bravo Home.
Бажаємо мирних і веселих свят!
- Алла С***Продавец: Bravo Home. Спальный размер: Евро
Красивые комплекты.
- Достоинства:
- Не линяют. Быстро сохнут.
- Недостатки:
- Надеюсь - не будет .
- Продавец Bravo Home
Алла, ми щиро вдячні вам за вибір продукту, який було виготовлено в Україні! Для нас важлива ваша оцінка нашої роботи. Будемо раді бачити вас серед постійних клієнтів нашого бренду домашнього текстилю Vital Textile в магазині Bravo Home. З Новим роком і Різдвом!
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: HAPPY GLASS. Спальный размер: Полуторные
Повне скло
- Достоинства:
- Недостатки:
- Повна синтетика