- Алёна М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Це просто жесть, з заявленого жодного слова правди... Щоб прибрати волосся, потрібно зняти шкіру, волосся відростає як і після гоління на наступний день, подразнення вже тиждень...
До магазину в принципі немає претензій, відправили швидко, все ціле, спаковпне, але те що таке існує в продажі це жесть- Достоинства:
- Недостатки:
- Саме існування цієй без корисної речі один суцільний недолік
- Аліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Побачила цей епілятор в ютубі і вирішила замовити. Дійсно не залишає подразнень на шкірі, я задоволена. Швидко доставили, дякую)
- Продавец StarLight
Аліна, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Екатерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Buymil
Хорошая штука, свою работу делает
- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON
Дуже пошкоджує шкіру. Волосся немає але з'являється подразнення яке потім декілька днів не сходить так як разом з волоссям здерли шар шкіри.
- Недостатки:
- Подразнення після користування
- Продавец MIRON
Прикро, що товар вам не сподобався! Продали його багато та отримували зворотній звязок від клієнтів, що товар зручний в використанні та відповідає своїй ціні
- Ольга О***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON
Купувала на подарунок, подружка задоволена
- Юлия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON
Товар приїхав вчасно . Приїхав чорний. Дуже добре видаляє волосся. Не викликає алергії. Шкіра залишається ніжною. Без покрасніня та роздратування шкіри
- Достоинства:
- Шкіра залишається ніжною та глаткою рекомендую
- Недостатки:
- Незнайшла
- Наталя С***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON
Класний
- Леся Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON
Посилочка прийшла у зазначені терміни. Колір чорний. При використанні змочувала водою. На одній нозі все добре, а на другій було подразнення, яке трималося два тижні. Більше не ризикую. Використовую як пемзу для стоп - ідеально.
- Достоинства:
- Зручно тримати в руці
- Недостатки:
- Залишилися подразнення після використання
- Мария Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON
Прикольна штука, роботу свою робить і досить швидко (пробувала в сестри, але іншої фірми, то в порівнянні набагато швидше), шкіру не порізала, як деякі пишуть у відгуках, края не гострі, прийшло не таке як на фото, а в чорному кольорі
- Ксения Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON
Чудова річ! Безболісно видаляє волоски, але разом із засмагою. Спробувала на ногах, в мене волоски тоненькі та м'які
- Алина У***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON
Марно викинуті кошти
- Достоинства:
- Нуль
- Недостатки:
- Взагалі нічого не видаляє
- Продавец MIRON
Прикро, що товар вам не сподобався! Товару було продано багато та проблем з використанням не виникало. Товар чудової якості та невеликої ціни
- Олена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON
Як епілятор взагалі не підходить, сильно подразнює шкіру. Чудово підходить замість пемзи для п'ят.
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: MIRON
Быстрая отправка, товар соответствует описанию
- Алла Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON
Неочікувано,епілятор дійсно працює, я приємно вражена
Колір прийшов чорний- Достоинства:
- Дієвий та по доступній ціні
- Недостатки:
- Колір на сайті блакитний, а прийшов по факту чорний
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON
Класний
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON
Чудова річ. Не дорога. Волосяний зоізає щільно
- Достоинства:
- Проста у використанні
- Недостатки:
- Волося має бути довгеньким
- евгения м***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON
Норм
- Юлия Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON
Полное Соответствие описанию. Волосы убирает хорошо, главное сильно не тереть… легонько против роста и они исчезают!) по поводу красноты, раздражение и жжения…. Минимум еле чувствуешь( как бы с непривычки для кожи), и проходит через пару минут без следа!
- Достоинства:
- Удобно пользоваться
- Анастасия П***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON
Работает! Все, кто пишет, что ноги пекут- это вы терли на одном месте. Легкими (без нажатия!!!!) круговыми движениями, как будто гладите. На одном месте долго не елозить. Главное без нажатия делать. У меня кожа чувствительная, я делала аккуратно, минут двадцать и две ноги сделано))) супер!
- Достоинства:
- Без раздражения
- Недостатки:
- Достаточно долгая процедура
- Альона Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON
Один раз спробувала пів ноги обробила, і все як у тих дівчат що писали, ноги печуть, червоні, шкіра подразнена, нікому не раджу, травмує шкіру, краще бритвою дівчатка, не ведіться на хрінь за сто гривень, воно того не варте щоб по аптеках бігати і шукати яку ж диво-мазь намазати аби перестало пекти. Навіть крем після депіляції очманів і сказав «я то прибирати не буду, сама викручуйся», шкода я фото ніг не зробила щоб показати цей кошмар. І до речі, хто думає що в мене чутлива шкіра, то ні, звичайна шкіра, не суха… я уявляю що буде якщо шкіра чутлива
- Недостатки:
- Воно того не варте
- Продавец MIRON
Нам шкода, що ви зіткнулись з данною проблемою! Данного товару продали багато та проблем з використанням та якістю не було, клієнти які замовили його були задоволені низькою ціною за данний товар
- Кристина П***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON
Після використання на протязі 10 хв зʼявилось почервоніння і дуже пекли ноги. Не допомагало нічого. Жахливий товар
- Продавец MIRON
Нам шкода, що ви зіткнулися із такою проблемою. Данного товару продали дуже багато, клієнти які замовляли данний товар були задоволені покупкою
- Інна К***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON
Не знаю кому і як... у мене через 5 хв після використання почало пекти і щемити все. Ноги і підмишки. Таке враження що я випалювала те волосся. Ні антисептик. Ні крема не допомагало. Пекло ... волосся видаляє разом з верхнім шаром шкіри.
- Достоинства:
- Не помітила
- Недостатки:
- Подразнення, дуже жорстке
- Загладкіна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON
Дуже сподобався товар! Шкіра ніби шовк після застосування. Жодної волосинки. Рекомендую!
- Достоинства:
- Ціна дуже гарна
Швидка відправка
Якісний товар - Недостатки:
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: MIRON
- Катя Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON
Реально классная штука,я не верила пока не попробовала, даже от станка нет токого эффекта
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: MIRON
Була приємно здивована. Ця штука працює. Видаляє жорстке волосся дуже легко та без зайвих зусиль. Не залишає подразнення. Лише гладенька шкіра. Замовлю ще на подарунок
- Достоинства:
- Видаляє навіть одноденну жорстку щетину
- Недостатки:
- Не видаляє пушок, або довге волосся