Отзывы покупателей о Массажная мочалка для тела двусторонняя силиконовая BRS Pink

Код:  392092059
Оценка пользователей 4.2/5
  • Тимофій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Зручна мочалка і дуже зручна

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Фігня сама натуральна. Дарма гроші викинула. Не купуйте. Нічого не миє, а про масаж взагалі мова не йдеться.

• Продавец  StarLight

Доброго Вам дня! Дякуємо за зворотній зв'язок. Хочемо повідомити, що товар якісний, дієвий та на всі 100% відповідає заявленій в картоці товару інформації. Перевірили це як на власному досвіді, так і на досвіді інших покупців. Потрібно розуміти, що це не стандартна тканинна мочалка, тобто від даної мочалки ефект відрізняється.

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Мочалка - якісна та зручна у використанні

• Софія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Прийшла швидко, гарний стан, зручно тримати, але недостатньо жорстка, але за таку ціну все добре

Достоинства:
    Зручно тримати в руках, зручна в використанні
    Недостатки:
    Зам'яка
    • Продавец  StarLight

• Алла
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Товар прийшов в прозорому політеленовому пакеті. Жодної наліпки з інформацією про товар. За такі кошти просто знущання над покупцями. Ще вимагають попередньо 100% оплату. Не рекомендую

Недостатки:
    Товар не відповідає заявленому! Пропонують гарно, а в результаті товар невідомого походження в звичайному пакеті.
    • Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Алла, та будемо раді бачити Вас в подальшому!

• Микола Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Купив як подарунок жінці на день народження. Повне розчарування стосовно масажних властивостей - масаж ніякий

Достоинства:
    не бачу
    Недостатки:
    Масаж ніякий.
    • Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Миколай!

• Г. М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Не знаю як довго буде служити, а зараз подобається

• Продавец  StarLight

Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісне сервісне обслуговування! Слава Україні!!!

• Олександр Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Якісна, трохи не звичайна але зручна мочалка

Достоинства:
    Якість, зручність

• Диана

Дякую за товар

Достоинства:
    Зручна, легко миється
    • Продавец  StarLight

• Диана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Замовляла для бабусі , каже зручно користуватися і по факту така як і описано .

Достоинства:
    Зручна

• Ира Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Мочалка класна. Якість супер. Дякую за крутий сервіс!