Отзывы покупателей о Микро-наклейки на клавиатуру Кириллица UA | ru d=6 мм прозрачный фон / белые символы с черной обводкой

Оценка пользователей 4.8/5
  • Кіріл К***

Бомба

Недостатки:
    Трохи ці кругляші не классно виглядають на наліпках а так топ
    • Продавец  KLStickers

Колись робили їх квадратними. Але через те, що квадрат має 4 куточки, бувало що вони відривалися. Потім зробили кружечками і все стало ок. Навіть інші продавці і сама Розетка зробили копії наших наліпок) До речі, в нас ще є такі самі наліпки, але вирізані по контуру. Декому такий варіант також подобається. Артикул UR_00_4_micro_AR. Але кругляші вже перевірені роками. 100% робочий варіант.

• Віктор Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers

Зв'язались одразу, запропонували ще варіанти наклейок.
    В комплекті був пінцет.

Достоинства:
    Маленькі, гарні
  • Даниил К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers

Все добре клеєїлось але напевно на моїй клавіатурі немає букви Ґ бо я не знайшов а так все добре

• Виталий Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers

отличная штука. маленькие. отлично клеится. брал для клавиатуры планшета. отправили сразу.

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers

Зв'язались буквально одразу, запропонували ще варіанти наклейок, але зупинились на цих. Матові, маленькі, на клавіатурі трохи відчуваються, але думаю це не критично. Побачимо, як будуть триматись.
    В комплекті був пінцет. На самій наклейці є ще якісь непотрібні літери з непотрібної мови, краще б не було.

Достоинства:
    Маленькі, для клавіатури до планшету якраз.
    Недостатки:
    Трохи відчуваються.