Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Отзывы покупателей о Клетка для хомяков Zoomax 941B 30х34cм, розовый

• Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Персополіс. Цвет: Розовый

Товар на трієчку натягнуту!!!!
    Хоча перед тим як замовити товар я спілкувалася з продавцем, і свій ліміт в грошах я не озвучувала попросила нормальну клітку для хомʼяка , де мені відповіли що вона хороша!!! А як розпакувала це дешевий Китай, який гнеться не має ні інструкції як її до купи зібрати, пазли не співпадають в деталях !!! Набрала продавця декілька раз ніхто не відповів, і на протязі 5 годин ніхто не передзвонив!!! Не рекомендую!!!!

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Один суцільний недолік
  • Анастасія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Персополіс. Цвет: Розовый

Гарна клітка. мій хомʼяк її гризе вже місяць , фарбу не відгриз. Але маленька сирійському хомʼяку затісно і колесо мале. Джунгарику думаю буде те що треба.

• Тетяна Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Персополіс. Цвет: Фиолетовый

Дуже гарненька клітка. Сподобається тим хто полюбляє нестандартні , та ексклюзивні речі. Хома щасливий бігає по тунелях. Внучка в захваті, сподобалась книжка з наліпками про хомʼяків. Відправлення прийшло бистро. Харківські продавці найкращі .

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Персополіс. Цвет: Фиолетовый

Хорошая клетка

Достоинства:
    Компактная
    Недостатки: