- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You
Лампа не погана.
Але як писали раніше, при зменьшені яркості починає пищати.Тому , користуватися можливо тільки на повному освітленні.- Достоинства:
- Легка, компактна.
- Недостатки:
- Починає пищати при зменьшенні яркості
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You
Класна лампа, гарно світить, дитина дуже задоволена і дорослі теж, бо коли нема світла, вона нас рятує)
- Достоинства:
- Гарно світить
- Недостатки:
- Не знайшла
- Дарина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You
Кільцева лампа приємно здивувала! Дуже гарно світить — є тепле, холодне та змішане світло, а також різні яскраві кольори для фото й відео. Прийшла повністю ціла та без пошкоджень. У комплекті не було блоку живлення, але лампа чудово працює від павербанку або блочка. Тримач для телефону міцний, добре фіксує, а штатив стійкий і не падає. Загалом покупкою дуже задоволена!
- Недостатки:
- У комплекті немає блоку живлення.
- Валерія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You
Лампу забрала вчора, ще не встигла навіть покористуватися. Вона прийшла одразу з браком: кольорове світло працює лише на маленькому участку лампи. Біле світло, на щастя, світить по всій лампі. Брала якраз для кольорового освітлення, але так як воно не працює, то дарма викунуті гроші.
До того ж при замовлені було вказано, що доставка в поштомат безкоштовна й можлива, проте після замовлення мені написали і сказали, що товар не влізить у комірку й треба вказати альтернативний варіант доставки.
Після виявлення браку я зв'язалася з менеджером, що мені писав, проте моє повідомлення було проігноровано.- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Лампа не виконує зазначені функції - не працює кольорове світло
- Elena S***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You
Ярко светит,есть много режимов,цветной и однотонный дневной и теплый свет,очень Крутая вещь,дочке 7 лет,будет идеально
- Достоинства:
- такую же в магазине смотрела за 1500,идеальная цена,идеальное качество
- Недостатки:
- Нету,пришло в идеальном состоянии,пока работает хорошо
- Юлия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You
Собрали, все целое и работает. Светит отлично, но, если пытаешься на любом режиме уменьшить свет, начинается тонкий тихий писк. При полном освещении его нет. Кроме того уже через неделю отвалилась мембрана с обозначениями на переключателе. Последнее на работу не влияет, но сам факт. Пару раз приклеивали ее назад, после чего забили.
- Достоинства:
- Светит
- Недостатки:
- При уменьшении света пищит
- Продавец Exclusive For You
Спробуйте інший адаптер-блок живлення, і не буде писка.
- Андрій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You
Цілком норм за ці гроші
- Достоинства:
- Гарно світить, багато режимів, зручний штатив, низьке енергоспоживання
- Наталья М***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You
Дуже гарна лампа за свої гроші ! Зібрала дуже швидко , всі режими працюють , штатив стійкий , відповідає повністю описанню . Поки що все добре ! Гарне обслуговування! Привезли дуже швидко як і обіцяли , дякую продавцям за гарне та швидке обслуговування!
- Достоинства:
- Яскраво світе, багато різних кольорів , регулюється яскравість , стійкий штатив та зручне регулювання його висоти ,всі кріплення надійні, відповідає описанню і гарна ціна !
- Недостатки:
- Чомусь при зменшенні яскравості світла, лампа починає звучно свистіти А так більше немає поки що недоліків! А далі буде видно !)
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You
За свої гроші хороша лампа, легко збирається, добре світить, задоволена
- Достоинства:
- Хороша лампа
- Недостатки:
- Поки немає
- Светлана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You
Все Ок. Дякую.
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You
Не думав що напишу, але, якщо ти читаєш це, і хочеш бюджетну лампу, краще поки нічого не знайшов
- Елена И***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You
Ще повністю не користувалися, подарунок на Новий рік, тож повністю оцінити товар поки не можу.
- Достоинства:
- Яскрава, зручна
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Елізавета Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You
Дуже сподобалась. Має багатий функціонал, кольори яркі та яскраві. Можна використовувати як лампу, коли роблю уроки. Усім рекомендую. Особливо хто цінує кошти та якість.
- Достоинства:
- Яскрава дуже сподобалась багато режимів, кабель довгий і не тонкий, лампа сподобалася рекомендую.
- Недостатки:
- Не має
- Буніна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You
Лампа пришла в сроки как и сказали. За свою цену она просто идеальна ❤️ я довольна покупкой. Минусов никаких пока не увидела
- Достоинства:
- Я в восторге от лампы за такую цену. Видела такие же, но намного дороже. Специально смотрела, для сравнения, не вижу смысла переплачивать
- Недостатки:
- Не обнаружила ещё
- Татьяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You
Зручна, працює від паверу і від блочка телефону, дуже яскрава та багато кольорів, ще й штатив в комплекті, рекомендую!
- Дарія Н***Продавец: Exclusive For You
Товар прийшов пошкоджений, пакування жахливе! Сама лампа світить нормально, але штатив прийшов зламаний, фото додається. Від товару відмовилася одразу в магазині!
- Євгенія У***Продавец: Exclusive For You
Добре, що перевірила в пункті видачі, приїхала не працююча
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Зловила тупняк, поки збирала, але слава богам - розібралась. Далі протестувала, все працює, а якщо обережно користуватись, то думаю прослужить довго. Освітлення чудове,як звичайне біле, так й кольорове. Режими кольорового - дуже класні, для новачка- блогерав самий раз.
- Достоинства:
- За цю ціну - прекрасна штука
- Недостатки:
- Трохи гудить при деяких режимах світла, хлопця дратує, мені норм
- Света Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Отличная лампа, очень нравится
- Таня Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Користуюсь рік , працює)
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Доставили як і обіцяли,все працює.
- Анастасия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Хорошая лампа.
- Наталя О***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Лампа прийшла швидко,гарної якості.
- Достоинства:
- Відповідальний продавець
- Кристина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Лампой полюзуюсь больше месяца, очень довольна, все работает, 10из 10. Рекомендую!
- Катерина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Лампа підійшла, вже майже два місяці користуюсь працює добре
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Горбатюк Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Не очікували за таку низьку ціну таку гарну лампу. Все ціле, і працює без нарікань. Купували на подарунок дитина, вона щаслива і це головне.
До речі при відключеннях світла дуже гарна альтернатива) - Альона Л*** ПашкявичюсОтзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Лампа не стійка. Весь час вилазить тримач для телефону
- Достоинства:
- Недостатки:
- Слабке світло
- Яна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
- Анастасия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Неплохая лампа! Работает.
- Таня Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Все чудово працює , брала рів року тому .
- Достоинства:
- Ціна, якість , можна підключити до павербану
- Недостатки:
- Кабель короткуват (150 см)
- Литвин Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Товар якісний.Прийшло замовлення швидко.Рекомендую
- Достоинства:
- В роботі все компактно та зручно
- Недостатки:
- Не зафіксовано
- Екатерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Чудова лампа
- Юлия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Нормальна лампа для дитини, коли не має світла працює від павербанку, за пів року використання навіть не пошкодилася
- Дарина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Все супер! Товар дуже сподобався
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Трохи хліпка конструкція. Але працює від повербанку.
- НастяОтзыв от покупателя. Продавец: Vormir
В цілому товаром дуже задоволена
- Достоинства:
- Товар швидко відправили. Дуже ввічливий продавець. Гарна лампа за свої гроші. Яскраве світло
- Недостатки:
- Коробка для штативу трошки замала для нього та кріплення лампи трошки хлипке. Потрібно ніжно з ним поводитись