Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Смарт розетка Tuya Smart Life WiFi 20A 4400W Black / Вайфай смарт розетка с подключением к телефону / Счетчик электроэнергии

Оценка пользователей 3.93/5
  • Олег П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pobriga

Не тримає навіть половини заявленої потужності гріється і вимикається, замовляв 2, одна підключилася до додатку інша ні, працює тільки через блютуз wi-fi (навіть 2.4гц) не підключається. Гроші на вітер.

Достоинства:
    Жодних
    Недостатки:
    Не працює
  • Станіслав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pobriga

Зручна, проста, легка у підключенні. Прослугувала 2 роки. Перестала працювати, не вмикається.

Достоинства:
    Зручна, дешева
    Недостатки:
    Недовговічна, двічі доводилося заново підключати до мережі
  • ирина б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pobriga

Полезная в хозяйстве вещь,стоит на водонагревателе,работает уже год,при отключении света настройки не сбивались

Достоинства:
    В хозяйстве полезная
    Недостатки:
    Не выявила
  • Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pobriga

Розчарований. Купую вже навіть не 10-ту розетку у цього продавця, цього разу докупляв 2 шт., оскільки для деяких завдань у будинку це може бути більше, ніж просто зручно. АЛЕ ця партія суттєво відрізняється. Не лише застарілою прошивкою на контролері, а може й самим контролером, але й очевидно функціоналом і можливостями самої розетки.

Одна з функцій (як приклад) – запам'ятовування останнього статусу розетки після перебоїв зі світлом. Тут розетка завжди буде знову вмикатися автоматично. ( налаштування в застосунку тепер просто немає для цієї версії розетки)
    Є багато нюансів: пам'ять (в цьому випадку її відсутність), журнал, статистика, лог і багато тд. А ще є проблема зі створенням сценаріїв для неї – в скриптах теж є недоліки.

Міг би описати детальніше, але це буде занадто довго, та й у кожного покупця різні вимоги, однак прошу врахувати вищесказане друзі, перед покупкою.
    Додам кілька скріншотів що показують частину урізаного функціоналу (до речі, оновлення розетка не завантажує і каже, що встановлена остання версія ПЗ).

P.S. Продавець, у вас якась дивна закупівля. Враховуючи, що 6, 11 і навіть понад 16 місяців тому (періодичність моїх закупівель у вас) була новіша ревізія/версія розеток, ніж те, що є у Вас зараз)))) . Можливо, не за датою виготовлення, але за Програмним Забезпеченням і, швидше за все начинкою — так уш точно регрес.

На жаль, я більше не ваш покупець. 1 зірка тому що мене не цікавить сам факт наявності її у мене. У неї відсутні всі потрібні мені функції, які були раніше, які я й купував. (у мене запит до неї не тільки можливість через інтернет її клацати)

Сподіваюся, мій відгук допоможе іншим зробити правильний для себе вибір перед покупкою. Всього доброго.

Достоинства:
    пахне трояндами
    Недостатки:
    Закупівля більш старої ревізії, ніж та, що була як мінімум 16 місяців тому у продавця.
  • Новиков К***

Відправили швидко. все ок

Достоинства:
    працює добре, свої функції виконує, ціна
    Недостатки:
    не побачив
  • Віталій Л***

Все гуд

• Євген Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pobriga

1. Є захист від підвищеної напруги в 265 вольт здається, але спочатку вмикається реле і тільки через секунду спрацьовує захист, якщо є захист, навіщо взагалі вмикати реле при такій напрузі.

2. Важко використовувати як таймер, нема можливості задати проміжок часу коли розетка має бути увімкнена, лише в такий то час увімкнути або вимкнути, тому якщо в час Х не було світла, то розетка залишиться вимкнена(доводиться створювати кілька завдань на увімкнення з певним інтервалом між ними) сценарії не допомогли(або я не правильно їх зробив)

3. Запам'ятовує свій стан перед вимкненням світла

Достоинства:
    Статистика споживання електроенергії по днях і за місяць
    Недостатки:
    1.Не виконує пропущені завдання на ввімкнення чи вимкнення, не підходить в якості таймера

2.Нема можливості змінити чи вимкнути захист від високої напруги, який спрацьовує лише після увімкнення реле
  • Мирослава Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pobriga

Рекомендую ! Під час відключень можна запрограмувати щоб розетка або відключалась ( це добре наприклад для тв , щоб не включався посеред ночі, ...) , або залишалася увімкненою ( використовую для бойлера ,...).
    Є програмований час вкл/Викл. є таймер, віддалене увімкнення ,... Тай інші плюшки ...
    Одним словом можна гнучко програмувати в залежності від потреб та фантазії
    Користуюсь не довго, як буде далі ... ?!?

Достоинства:
    дешево та сердито
    Недостатки:
    гучно цокає реле вкл/Викл , уночі це не
  • Дмитро Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pobriga

Все ок, працює нормально, налаштував і підключив у додатку, виставив розклад коли включається і відключається, ніяких складностей, рекомендую до покупки.

• Юрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pobriga

Швидко і просто підключається, безвідмовно керується.
    В додатку дуже цікаво і практично керуються схожі пристрої в комплексі (датчик температури і вологості з розеткою і обігрівачем)...

• Сергей И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pobriga

Для гірлянд на будинок (і не тільки) кращий варіант. Продавець як годинник чітко та точно.

Достоинства:
    Зручно
    Недостатки:
    Не має
  • Павловский М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pobriga

Розетка работает все хорошо, но не соответствует 20 Амперам, после проверки оказалась 16 А

Достоинства:
    Связь с приложением, удобства управления
    Недостатки:
    Не соответствует заявленным характеристикам, выдерживает 16 Ампер
  • Олег Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pobriga

Прислали розетку подряпану з ознаками використання.
    Про упаковку можно сказати так:зовсім втомлена..

• Олена Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pobriga

Дякую за швидку доставку товару.
    Розумна розетка сподобалась. Швидко підключилася до Wi-fi, до додатку.

Достоинства:
    Можливість контролю споживання електроенергії, контролю напруги в мережі.
  • Анна Б***

Купували на бойлер.Результат - економія 200-300 кВт на місяць

• Олександр С***

Теж хочу економити хоча б 100 кВт. Як ви цього досягнули?

• Николай К***

Как это вы съэкономили 200 кВт?
      У вас большой бойлер?