- Віталій З***Отзыв от покупателя. Продавец: TMPR Store
Як завжди, якісно. Швидке обслуговування.
- Віталій З***Отзыв от покупателя. Продавец: TMPR Store
Якісна поличка. Товар відповідає заявленому.
- Достоинства:
- Гарно пофарбовано. Швидко надійшов.
- Андеева Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TMPR Store
Задоволені,те що хотіли.
- Достоинства:
- Гпрна
- Недостатки:
- Не має
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TMPR Store
Відпоавка швидка. Товар відповідає опису. Поличка металева, якісна, кріплення в комплекті. Все ОК
- Наталія І***Отзыв от покупателя. Продавец: TMPR Store
Поличка хороша! Швидка відправка! Дякую!
- Достоинства:
- Швидка відправка
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: TMPR Store
Все ок, якісна компактна поличка.
- Владислав Х***Отзыв от покупателя. Продавец: TMPR Store
Хорошая, но была бы чуть длиннее
- Достоинства:
- Простая, отверстие для кабелей, легко установить
- Недостатки:
- Узенькая, роутер выглядывает
- Продавец TMPR Store
Доброго дня, ми можемо виготовляти під замовлення.
- Ростислав Н***Отзыв от покупателя. Продавец: TMPR Store
Нормальна підставка, хороша якість.
- Дмитро Н***Отзыв от покупателя. Продавец: TMPR Store
Дякую без жодних проблем.
- Євген П***Отзыв от покупателя. Продавец: TMPR Store
Ок!
- Марина І***Отзыв от покупателя. Продавец: TMPR Store
Це те, що я шукала. Класна поличка під роутер. Сподобався швидке обслуговування та якісний сервіс в магазині.
- Михаил Я***Отзыв от покупателя. Продавец: TMPR Store
Полка не плохая стильная легкая. Но под мой роутер пришлось повозиться. Щоб просунуть антени и провода.
- Достоинства:
- Легка, Елегантна
- Недостатки:
- Немного маловата. Нужно полку доработать щоб кришка снималась.
- Ганна П***Отзыв от покупателя. Продавец: TMPR Store
Гарна і міцна поличка, підійде для невеличких роутерів. Дякую Олександр Цвірчков за ідею розміщення, тому що, хоч по розмірах і підходить, та й антени пролазять, але інтернет кабелі так вигнути у мене не вийшло, місця для проводів замало, ще й провід від подовжувача розмістила... але стоїть впевнено.
- Достоинства:
- Міцна, гарно профарбована, не прогинається, вже з дюбелямт і саморізами в комплекті
- Недостатки:
- В залежності від модифікації роутера може не підійти. Додаю фото, щоб ви теж змогли розрахувати "свої сили"
- Олександр Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: TMPR Store
Вже нарешті й повісив полку - все суппер. Влізло все й провода і ті. Зручна пыд ротуери. Дякую.
- Достоинства:
- Чудова, металева, легка, міцна. Є прорізи для кабелів
- Олександр Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: TMPR Store
Як на мене все доволі якісно, з металу, а не з бумаги та картону, біленька. Розмір як раз підходить. Швидка доставка, за сутки. Шурупи теж в комплекті. Ще не прикрутив але збираюсь. Дякую.
- Достоинства:
- Якість. Не з бумаги та дерева
- АЛЕКСАНДР М***Отзыв от покупателя. Продавец: TMPR Store
Швидка доставка
Якісний товар !!!
Дякую- Достоинства:
- Всі
- Недостатки:
- Жодних
- Владимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: TMPR Store
Доволі якісна полиця. Вона така важкуватенька, не якесь китайське г***о зразу відчувається. Модель роутера в мене трохи інша, тому антени не влізли в отвори, які там створені спеціально, але нічого, зате провода допомогають не впасти з полиці роутеру та блочку оптоволокна, вони надійно фіксуються в отворах. Сама полиця на стіні досить стильно виглядає. Все супер!
- Достоинства:
- Якісно зроблена
- Юрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: TMPR Store
Отличная полка для маленьких роутеров. Смотрится неплохо. Качественный метал и покраска
Для средних и больших роутеров не оч.
Размеры: глубина 15 см маловато, нужно 18-20 см.
Отверстие для антенн узкое. У моего роутера антенны не съёмные широкие, не влазят, а если бы влезли, то провода подключить не выйдет , иначе кабели пришлось бы перегнуть. В итоге роутер стоит перед верхней частью и торчит на пару см. спереди.
В идеале: глубина не 15 см, а 18. И на эти 3 см глубже верхнюю часть и отодвинуть от задней стенки отверстие для антенн.
Если не забуду дополню фотами..- Александр Г***
Повісьте полицю не горизонтально, а вертикально. ))) Або взагалі переверніть верх ногами, щоб верхня дужка не заважала антенам.
І згоден, що полиця має бути десь 20см!!!!!!!