Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Беспроводные наушники Lenovo Thinkplus TWS с сенсорним управлением Bluetooth 5.1 Purple (6936507937799)

• Галина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HTL. Цвет: Pink

Стоимость наушников зависит от выбранного цвета. Так зачем я выбирала цвет, если продавец отправил совершенно другой цвет. Очень расстроило это. Подключились сразу к телефону, без проблем. Звук какой то приглушеный.

Достоинства:
    Не знаю
    Недостатки:
    Продавец сам выбирает цвет
  • Ігор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HTL. Цвет: Black

Досить гучні видають баси, але періодично втрачають зв'язок з телефоном. На свої кошти.

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: HTL. Цвет: Purple

Все добре, все працює, у вухах тримаються. Спочатку як тільки забрала та перевірила то працював лише один, виявилося що через низький рівень заряду. Як тільки зарядила запрацювали обидва. Не дуже зручно діставати з кейсу, бо відразу закривається, через це дістаю по одному, але то таке.

• Анатолій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HTL. Цвет: Black

Самі навушники не підійшли , повернув , але продавець совісний , всі кошти прислали на карту , без жодних проблем . Перевіряйте товар на місці при отриманні щоб не потрапляти в такі ситуації.
    Єдиний мінус це втрачені кошти за доставку назад , вони були за мій рахунок

Достоинства:
    При поверненні не виникло проблем .
    Швидко прислали
    Були постійно на зв‘язку
    Недостатки:
    При поверненні оплатив доставку назад .
  • Артур
    Отзыв от покупателя. Продавец: HTL. Цвет: Black

Середненькі навушники, підійдуть для тих кому потрібно мати вільні руки і при цьому балакати по телефону або щось слухати на фоні. Вони просто нормальні, по звучанню як проводні навушники за 200 грн, якщо хочете щоб вас чули нормально то треба говорити дуже голосно або кричати (тоді чутно, але не ідеально), так як якщо тихо або звичайно балакати то буде чутно наче з бочки говориш за два метри від слухавки. Доречі приходять розряджені, і може показатись що вони не працюють, або один навушник може не працювати, треба трішки підзарядити (в мене так було я вже думав не брати).

Недостатки:
    Мікрофон
  • Майя З***

Дуже задоволена

• Маша Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HTL. Цвет: Purple

Навушники прийшли дуже швидко, якісь класна

Достоинства:
    Клас
  • Майя З***

Не погані,рекомендую)))

• Олександр Л***
    Продавец: HTL. Цвет: Black

Один з навушників не працює, другий підключається через раз, повернув одразу, не відходячи від каси.

Достоинства:
    Не встиг оцінити
    Недостатки:
    Не працює один навушник, другий підключається через раз
    • Продавец  HTL

Нові навушники перед використанням потрібно зарядити

• Олександр Л***

Я стояв 10 хвилин і заряджав їх, нічого не змінилось.