- Владислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Дякуємо за якісний товар!
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- ВасильОтзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
На фото здається більшою, дуже хиленька, як на мене ціна трохи завищена, як для неї
- Достоинства:
- Компактна, через розміри
- Недостатки:
- Посуди поміщається небагато, на велику сім'ю не підійде
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук і що поділилися враженням про товар.
Приємно чути, що ви відзначили компактність підставки — саме цим вона і зручна для невеликих кухонь або для використання на обмеженому просторі.
Щодо розміру — ми завжди намагаємося максимально точно відображати габарити в описі та фото товару, тому в картці вказані реальні розміри виробу. Проте, дійсно, сприйняття розміру з фото може бути дещо іншим — тому ми завжди радимо звертати увагу саме на вказані параметри в описі.
Конструкція підставки виготовлена з нержавіючої сталі, розрахована на щоденне побутове використання, а також доповнена пластиковим піддоном для зливу води. Це оптимальний варіант у своєму ціновому сегменті, особливо для невеликих родин або квартир з обмеженим простором.
Дякуємо, що обрали нас. Гарного вам дня та зручного користування!
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Норм за свою ціну
- Павел В***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Цілком прийнятна ціна. Свій функціонал виконує відмінно. Користуємося вже майже рік, іржі нема. Легко збирається. Можна пересувати по всій кухні.
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Вже десь пів року користуємось. Ніяких нарікань немає, не ржавіє, не ламається, чудово виконує свої функції.
- Валентина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Швидко збирається, багато різних відділів для сушки різного посуду.
Але приїхала крива - біла ємність, куди має стікати вода, криво стоїть. Також сама ємність, куди має стікати вода, дуже маленька, а з відділу для сушки чашок та столових приборів стікає на кухонну тумбу, тож треба окремо докупляти килим для сушки посуду- Достоинства:
- Швидко збирається, багато різних відділів для сушки різного посуду
- Недостатки:
- Вода стікає на кухонну тумбу, немає ємності для води. Приїхала крива
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня! Дякуємо за те, що знайшли час поділитися своїми враженнями! Ми завжди прагнемо вдосконалюватися та цінуємо конструктивні зауваження від наших клієнтів.Ви отримали товар понад 4 місяці тому, і ми сподіваємося, що за цей час він був корисним у вашому побуті. Щодо вашого зауваження про нерівність ємності та невеликий розмір піддону для збору води — на жаль, такі моменти можуть бути пов'язані з особливостями конструкції товару, які визначаються виробником, а не магазином. Ми завжди намагаємося детально описати характеристики товарів на нашому сайті, щоб ви могли зробити максимально зручний вибір. Ми впевнені, що навіть із невеликими нюансами сушка продовжить служити вам і допомагати в організації простору на кухні. Якщо у вас є додаткові запитання чи побажання, будь ласка, звертайтеся — ми завжди на зв’язку і готові допомогти!
- Каріна К***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Хорошая сушка, легко собирается.
- Продавец LICVID-SHOP
- Анастасия Я***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Поржавела спустя пару месяцев
- Достоинства:
- Достаточно вместительная
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня, Анастасія. Дякуємо за Ваш відгук. Нам прикро, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Хочемо зазначити, що виріб виготовлений з нержавіючої сталі, яка стійка до корозії за умови правильного використання. Ржавіння може виникати через тривалий контакт із водою або агресивними миючими засобами. Наш магазин завжди прагне забезпечити найкращий сервіс для наших клієнтів, якщо у вас додаткові питання або необхідна консультація - звертайтеся до нас за телефоном або у чаті замовлення. Для нас дуже важливо аби ви були задоволені від співпраці з нашим магазином. Гарного дня.
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Сушилка одного місяця. 27 днів сушіння посуду надто дорого коштують. Враховуючи той момент, що споруда почала ржавіти.
Конструкція хитка. Міцно зібравши, вона стає викривлена і після чого додаються додаткові хитання. Вирішується підкладанням чогось під одну із ніжок.
Ідея хороша, а ревлізація така собі. Краще зробіть якісно і поставте більшу ціну, то знатиму за що плачу, а так…- Достоинства:
- Відносно дешева ціна.
- Недостатки:
- Через 27 днів поржавіла; Сумнівна якість; Тонкий метал.
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня, Владислав. Дякуємо за Ваш відгук. Нам прикро, що ваша покупка не виправдала ваших очікувань. Хочемо зазначити, що виріб виготовлений з нержавіючої сталі, яка стійка до корозії за умови правильного використання. Ржавіння може виникати через тривалий контакт із водою або агресивними миючими засобами. Щодо конструкції – вона розроблена так, щоб забезпечити стабільність при правильному збиранні. Наш магазин завжди прагне забезпечити найкращий сервіс для наших клієнтів. Гарного дня.
- Надія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Купувала в якось і подарунку. Все дуже сподобалось, гарно виглядає. Рекомедую до покупки
- Достоинства:
- Компактна, легко збирається, гарно виглядає
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня, Надія. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Анастасія З***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Сушка якісна, легко збирається. Заявлені характеристики відподають дійсності.
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня, Анастасія. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Сабіна п***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Все чудово
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня, Сабіна. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Людмила Я***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Поки що нарікань немає. Все добре
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня, Людмила. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Микола М***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Удобная, лёгкая, простая в использовании, быстро доставили, спасибо сотрудникам Розетки
- Достоинства:
- Удобство, цена
- Недостатки:
- Не заметил
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня, Микола. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
"нержавеющая сталь" начала ржаветь через неделю
- Достоинства:
- Недостатки:
- Качество
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня, Ганна. Дякуємо за зворотний зв'язок. При правильній експлуатації подібних проблем виникати не буде. Даний товар має популярність серед покупців і у багатьох з них така ситуація не стається.
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Товар прийшов швидко, все в належній якості. Сушкою задоволена.
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня, Юлія. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Анна А***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Товар ждала неделю, сушка не отвечает своей цене, вся структура шатается, нет устойчивости, тарелку поставить не возможно, отел для вилок и ложек все хилое не держит вообще, сушка хилая, легкая иза этого поставь какую-то посуду все рухнит.
- Достоинства:
- Недостатки:
- При сборки были проблемы, все не качественное.
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня, Ганна. Дякуємо за зворотний зв'язок. Доставка Розетки займає від 5 до 7 днів, що вказано на сайті. Товар був відправлений 22.01, а отримали його 26.01, тобто 5 днів. При правильній експлуатації подібних проблем не виникатиме.
- Анна А***
Я хочу товар вернуть, товар с браком, мне не подходит
- Анна А***
Товар был заказан 21.01.2024 если точно, без одного дня неделя!!!!!
- Юлія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Товар підійшов повністю. Практична сушка для посуду прийшла без пошкоджень. Задоволена повністю якістю продукту.
- Достоинства:
- Двоярусність конструкції
- Продавец LICVID-SHOP
- ольга г***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Все задовільнило за такі кошти
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня, Ольга. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Анастасия Я***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Отличная сушилка, собрали легко. Единственное что замедлило процесс сборки это неровные отверстия под полочки, но ножем этот вопрос быстро решается. Сушилка устойчивая, полная тарелок не шатается и не падает. Водичка со столовых приборов стекает за поддон, но это никак не влияет на качество продукта. Спасибо за быструю и бесплатную доставку в отделение розетки❤️
- Денис Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Звичайна підставка для посуду.
Кріплення тоненькі (сама пайка).
Це не те, що було в нашому дитинстві, де була міцна нержавійка.- Достоинства:
- Компактна та легка
- Недостатки:
- Ніжні кріплення
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня, Денис. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір. Щодо недоліку, то кріплення зроблені з нержавіючої сталі, що забезпечує міцність.
- Виктория М***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Товар прийшов швидко,,менеджер з продажу вищого класу,Якість товару висока.Рекомендую.
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Повністю задоволений товаром, дякую
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня, Євген. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Товар соответствует описанию. Но конечно, материал тонковат, но свою функцию выполняет.
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня, Ірина. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір. Щодо матеріалу, то сушка виготовлена зі сталі.
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
В цілому сушарка сподобалась. Є деякі ергономічні моменти, які можна було б покращити: піддон тільки під основну частину, а чашки і приладдя без, трішки за широка відстань між поперечинами, кошик для приладдя міг бути з меншими зазорами.
Загалом поки все тримається і багато посуду вміщається. Легко і швидко збирається, піддон легко знімається.- Достоинства:
- Велика в два рівні, багато посуду вміщається.
- Недостатки:
- Ергономіка могла б бути кращою, але і так добре.
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня, Сергій. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір. Ми приймемо до уваги Ваші побажання стосовно ергономіки.
- Софія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Товар прийшов швидко)
Якість на висоті) Обслуговування також.- Достоинства:
- Зручна у використанні
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня, Софія. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Катерина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Товаром задоволена, дякую)
- Достоинства:
- Якість за таку ціну.
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня, Катерино. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Олександра Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Дякую
На моїй маленький кухні складно з'єднати все необхідне тому замовила таку сушку з надією що вона зекономить мені місце. Все так і вийшло, навіть краще. Як тільки я її забирала то по коробці мені здалося що вона зовсім зовсім маленька, але скрутивши її вдома я впенилась що зробила гарний вибір.- Достоинства:
- Зекономлені гроші і місце
- Недостатки:
- Жодних
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня, Олнександро. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Чуть меньше чем я ожидала и немного посуда не стоит но за свои деньги неплохая)
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня, Ольга. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Розміри даної сушки вказані на зображеннях товару у відкритому доступі, а також вказані у характеристиках до товару. На верхньому ярусі розташована спеціальна поличка, яка дозволяє тримати посуд у вертикальному положені.
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Товаром задоволений, дякую продавцю!
- Достоинства:
- Якісна сушарка, приємна ціна.
- Недостатки:
- Трохи не продуманий дизайн у виробника, відділення для столових приборів не зручне, випадають чайні ложки, але як для мене це не критично.
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня, Олександр. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір. Щодо відділення для столових приборів, то вони зроблені для зрічного стікання води.
- Микола Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Гарний. З нержавіючої сталі. Стоїть не рівно. Стоїть на 3 підставках а 4 в повітрі. Випадають ложки і вилки з тримача для приборів.
- Достоинства:
- Гарний. З нержавіючої сталі.
- Недостатки:
- Стоїть не рівно. Стоїть на 3 підставках а 4 в повітрі. Випадають ложки і вилки з тримача для приборів.
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня, Миколо. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Марина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Зручна,помiрна цiна.
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня, Марино. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Нормальна сушарка за свою вартість. Батьки користуються вже місяць і повністю задоволені.
- Достоинства:
- виглядає добре
- Недостатки:
- не виявила
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня, Тетяно. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Вікторія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Чудова компактна та естетична сушарка. Достатньо швидко ії відправили.
- Достоинства:
- Компактна та чудово організовує посуд. Має піддон що легко витягується.
- Недостатки:
- Можуть випадати прибори з тримача, який збоку.
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня, Вікторія. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір. Щодо тримача, то ми приймемо до уваги Ваше зауваження.
- Kateryna M***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
У характеристиці зазначено, що сушарка для посуду захищена від корозії, але іржа з'явилася у перший же тиждень використання.
Пластиковий піддон набагато меншого розміру, ніж сушарка, тому не фіксується на належному місці.
І конструкція хитка.
Не рекомендую купувати.- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня, Катерино, якщо у вас виникли проблеми з замовленням, рекомендуємо для швидкого вирішення питання у вашу користь, подзвонити нам, або написати у чат / месенджер. Інформація про проблему, яка висвітлена у відгуках, не так швидко побачить відповідний менеджер в порівняні з прямим зверненням, а таким чином процес розвʼязання питання затягнеться. Дякуємо за зворотній зв’язок, нам дуже прикро, що сталася така ситуація, менеджер вже звʼязується з вами.
- Продавец LICVID-SHOP
у клієнта не працює номер телефону та його немає у месенджерах( зателефонуйте нам для вирішення питання
- Продавец LICVID-SHOP
клієнт досі не виходить на зв'язок для вирішення питання
- Марія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Хороша сушка. Ідеальний варіант для маленького простору, щоб сушити і зберігати посуд. Дуже економить місце і охайно гарно виглядає.
Дякуємо за товар.- Достоинства:
- Компактна, охайна, практична і супер зручна річ. Легка в збірці.
- Недостатки:
- Трохи незручно, що прибори іноді випадають з додаткового тримача (якби було більше бокових перетинок, щоб було менше простору, або суцільна по периметру).
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня, Марія. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір. Щодо тримача, то ми приймемо до уваги Ваше зауваження.