Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Гамак Kayfovo AIR прочный из парашютного нейлона Серый-Голубой

Оценка пользователей 4.9/5
  • Наталія Б***

Товар не відповідає дійсності:
    Розміри на сайті 300х200 см. (400 см зі стропами).
    По факту та в їх НАКЛАДНІЙ зазначено 260х140 см., що майже в 2 рази меньше (скаргу відхилили, від діалогу відказались)

1. Інформація на сайті не відповідає дійсності.
    2. Прислали не той товар (що видно навіть по їх документам)

Достоинства:
    Недостатки:
    Продавець не їде на діалог.
    • Продавец  Lemeshop

Дякуємо за ваш відгук і вибачаємося за помилку в описі гамака на сайті. Насправді розмір цього гамака становить 260×140 см, і ми вже виправляємо інформацію, щоб уникнути подібних непорозумінь у майбутньому. Якщо вам потрібен гамак більшого розміру — 300×200 см, у нас є така модель, і ми з радістю зробимо заміну або повернемо кошти. Будь ласка, зв’яжіться з нами, щоб узгодити подальші дії. Ще раз дякуємо за розуміння і вибачте за незручності.

• Дьяконов Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Салатовый

Одразу виникли непорозуміння з продавцем, але потім продавець за свій рахунок відправив ту кількість, яку замовляв. Дуже йому дякую. Гамак чудовий!!!!

Достоинства:
    Витримує 105 кг це точно.
    Недостатки:
    Не знайшов, одні плюси
    • Продавец  Lemeshop

• Лариса Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Темно-зеленый

Гамак действительно прочный , 100 кг держит спокойно и довольно большой .Минус в том что не всегда есть цвета выбранные , когда в продаже появится гамак как на фото , темно зелёный , маскировочный , напишите ,возможно куплю второй ,ещё веревки для установки можно бы и длиннее сделать на 1-2 метра .

• Сергій Ю***

Все добре

Достоинства:
    Комфорт ,зручність
    Недостатки:
    Немае
    • Продавец  Lemeshop

• Ольга Г***

Гарний гамак. Використовували в поході Карпатами

Достоинства:
    Легкий
    Недостатки:
    Короткуваті шнурки
    • Продавец  Lemeshop

Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.

• Наталя К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Голубой с желтым

Гамак такий як на фото. Приїхав швидко. Дякую)

• Руслан Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Голубой с желтым

Недавно забрал свой гамак, очень классный и прочный
    Спасибо!

• Продавец  Lemeshop

Добрий день, Шановний Руслан, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Богдан Б***

Розмір хороший, вистачає на зріст 190+
    все зручно укомплектовується в спеціальний чохол

• Продавец  Lemeshop

Добрий день, Шановний Богдан, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Стас Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Темно-зеленый

Хорошої якості гамак, щільний і міцний. Дуже компактно вміщує в похідний рюкзак, класна річ!

• Продавец  Lemeshop

Добрий день, Шановний Стас, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Мария Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Оранжево-серый

Купувала на подарунок, друг залишився дуже задоволений. Брати в походи такий гамак класна історія) раджу!

• Продавец  Lemeshop

Добрий день, Шановна Марія, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Света Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Салатовый

Качественный гамак, видно что изготовлен из качественной ткани! Большое спасибо!

• Продавец  Lemeshop

Добрий день, Шановна Світлана, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)