- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Homeday. Цвет: Черный
Замовляв дві пари формотримачів для взуття 42-43 розміру, а надійшли набагато меншого розміру....
- Недостатки:
- Розмір формотримачів для взуття не відповідає замовленню.
- Продавец HOMESALE
Андрій, приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому. Завжди будемо Вам раді в нашому інтернет-магазині.
- Андрій С***Продавец: Homeday. Цвет: Черный
Які держателі? ФормоТРИМАЧІ!!
- Продавец HOMESALE
Андрію, дякуємо, що звернули увагу! Обов'язково виправимо інформацію.
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: One Size
Дійсно універсальні. Взяв спочатку одну пару, потім ще кілька на все взуття
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Раді, що Ви задоволені покупкою.
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже маленький. На 42 замалий
- Достоинства:
- Недостатки:
- Замалий
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Підходить до 39 розмріу.
- Николай Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Не прочитав довжину , і пожалкував ,
на 43 розмір даже не рядом , не хватає довжини ;(- Достоинства:
- Класний матеріал , і якість пружини
- Недостатки:
- Замалі
Представник постачальникаДобрий день. Ви обрали невірний розмір. Потрібен ссылка
- qwe q***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
для 24см (37розмір) підійшло
- Недостатки:
- для взуття 28см (43-44 розмір) не підійшло, як розетка тут в коментарях писала
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за покупку та відгук. В коментарях писала не Розетка, а покупці.
- Таня Л***
Так вони ідуть у розмірах М (до 39 р.) та L (до 45 р.). Просто Розетка не заморочується з уточненням інформації, бо, мабуть, їм байдуже...
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Черный
Пластикові частини просто відвалюються від металевої, з обох сторін. Ось і весь відгук.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Неякісний товар
- Продавец SunDay
Сергію, дякуємо, що Ви знайшли час залишити відгук про наш товар! Ми обов'язково врахуємо Ваші побажання та докладемо максимум зусиль, щоб покращити якість товару. Приносимо щирі вибачення за завдані незручності!
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Формотримачі легенькі, зроблені якісно. Хоча пластик на вигляд не дуже міцний, час покаже. Ідеально підходять на 40-41 розмір.
- Достоинства:
- Легкі
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. бажаємо приємного користування!
- ПавелОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
За своим "смешные" деньги достойный продукт, на 26.5 см отлично сидит
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за Ваш відгук, бажаємо приємного користування!
- ?Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Маленькие, в описании этого не написано
- Недостатки:
- Маленькие, в описании этого не написано
- Саша Д***
а это?
ссылка
Представник постачальникаДоброго дня! Інформація про розміри товару вказана в описі та характеристиках.