Отзывы покупателей о Ковер с невысоким ворсом Espresso 1.5х2.3 м. Beige 08559A

Оценка пользователей 4.85/5
  • Наталія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SoftSteps. Размеры: 3 x 2. Основной цвет: Серый

Доповнюю перший коментар, задоволена, що ще й безкоштовно доставили кур'єром Нової пошти, а це 318 грн, які сплатив продавець, тож ще раз дякую!

• Юлия Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SoftSteps. Размеры: 1.5 x 0.8. Основной цвет: Серый

Якість чудова, швидка доставка! Дуже задоволена товаром.

• Олена В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SoftSteps. Размеры: 1.5 x 0.8. Основной цвет: Бежевый

Килим

• Наталья Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SoftSteps. Размеры: 4 x 3. Основной цвет: Бежевый

Все добре! Дуже швидко, ввічливій консультант!Безкоштовна доставка ! Без передоплати!!!Раджу всім.Килим гарний. Тільки одна річ все зіпсувала : отримала килим, заходжу на сайт а там мега крута знишка!!!!

Недостатки:
    На фото на сайті він був темніше,ніж насправді.Раджу поміняти фото.Бо я купувала його як темний.Взагалі килим норм.
  • Валентина Д***

Відмінний килим! Рекомендую

Отзыв от покупателя. Продавец: SoftSteps. Размеры: 2 x 1. Основной цвет: Серый

Дуже гарний килим! У другий придбала у Вас на кухню!

Достоинства:
    Колір, ворс
    • Продавец  SoftSteps

Дуже дякуємо за ваш відгук! Нам надзвичайно приємно, що ви обрали саме наш магазин. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб кожен клієнт отримував якісні килими та комфортний сервіс.
      Якщо у вас будуть додаткові запитання або побажання — завжди раді допомогти! Гарного вам дня та затишку у домі

• Людмила Л***

Доставка була трошки довше ніж обіцяли, але для мене це не принципово. Якість гарна, колір як на фото, трохи є запах. Гарний килимок у передпокій.

Достоинства:
    Гарна якість
    Недостатки:
    Для мене немає
  • Світлана С***

Дуже гарний килим! Придбала на кухню !

• Затонских Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SoftSteps. Размеры: 1.8 x 1.2. Основной цвет: Бежевый

Классный ковёр,мягкий и красивый. Доставка в течении 3 дней через розетку.

Достоинства:
    Мягкий,красивый
  • Магда
    Отзыв от покупателя. Продавец: SoftSteps. Размеры: 2 x 1. Основной цвет: Бежевый

Доставка очень быстрая, упакован качественно. надеялась ,что будет темнее. Светлый беж с разводами. Больше напоминает ковровую дорожку. Идеален для коридора, в комнате смотрится дешево.

Недостатки:
    Легкий, края загибаются, скользит по линолеуму при резких движениях
    • Продавец  SoftSteps

Вітаємо, дякуємо вам за відгук! Щодо того, що килим ковзає, хочемо звернути вашу увагу на те, що у даного килима джутова основа, яка є довговічною, але, на жаль, не має антиковзкого покриття. Особливо це помітно в невеликих розмірах, коли килим може ковзати, як і будь-який інший без відповідного покриття. Проте ця проблема легко вирішується за допомогою килимка "Anti-slip mat", який можна придбати, наприклад, за ціною від 30 до 100 грн залежно від розміру. Навіть невеликий килимок буде достатнім для вирішення цієї проблеми.

Також після покупки килиму потрібен певний час, щоб він прийняв правильну форму і вирівнявся після заводської упаковки. У перші дні краї килима можуть не до кінця вирівнятися і трохи підніматися, що також може впливати на ковзання. Щоб прискорити процес, можна перекрутити килим, перевернувши його лицьовою стороною до підлоги, і дати полежати годину. Після цього його форма повинна майже одразу відновитися. Зазначимо, що така проблема частіше виникає з килимами невеликих розмірів. На жаль на сьогодні в нас закінчились ці антиковзькі килимки проте ми вже працюємо над пошуком ще одного постачальника.

• Світлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SoftSteps. Размеры: 2.3 x 1.5. Основной цвет: Серый

Дякую за посилочку, швидко зв'язалися, швидко відправили. Килим дуже гарної якості вживу ще гарніший ніж очікувалося

Отзыв от покупателя. Продавец: SoftSteps. Размеры: 2 x 1. Основной цвет: Серый

Дякую за посилочку, швидко зв'язалися, швидко відправили . Килим дуже гарної якості , вживу ще гарніший ніж на фото.

• Олена Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SoftSteps. Размеры: 2.3 x 1.5. Основной цвет: Бежевый

Килим дуже гарний, доставка швидка, продавець ввічливий, ціна приємна, доставка була безкоштовно Рекомендую!!

• Магда П***
    Продавец: SoftSteps. Размеры: 1.5 x 0.8. Основной цвет: Бежевый

Дополню отзыв по дню эксплуатации. Коврик не просто скользит, а летает по комнате. Нет ни войлочной, ни прорезиненой основы, Края загибаются вверх. Необходимо утяжелять углы. Если большую площадь ковра можно закрепить ножками мебели, то расположенный по центру небольшой - в "свободном полете" Вместо радости и удовольствия - проблемы и разочарование.

Достоинства:
    Только текстура
    Недостатки:
    В описании