- Катя Б***Отзыв от покупателя. Продавец: BVStore
- Александр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: BVStore
Понравился.качество отличное.
- Недостатки:
- Пока нет.
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: BVStore
Приємно здивований якістю. Раніше рюкзаків цього бренду у користуванні не було, але є з чим порівнювати. Поки все подобається.
- Павло Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: BVStore
Дуже якісний рюкзак. Продуманий дизайн: усі зайві застібки можна зняти та сховати, нічого не заважає.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не помітив
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: BVStore
- ДМИТРО Л***Отзыв от покупателя. Продавец: BVStore
На перший погляд,дуже задоволений покупкою. Рюкзак виглядає якісно, матеріал щільний, шви акуратні. Відділ для ноутбука просто супер, мій Lenovo legion 5 “15.6” помістився з запасом,знизу мʼяка вставка. Зручно сидить на спині, блискавки плавні, форма тримається. Приємний бонус-у пряжці є свисток. За цю ціну однозначно вартий уваги.
- Достоинства:
- Відділ для ноутбука,кількість відділів,фурнітура.
- Юрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: BVStore
На перший погляд можна відзначити міцність та якість тканини та м'які, зручні лямки. Коли тримаєш його в руках, виникає відчуття надійності та зручності у кожній деталі. А коли він за спиною – легкість. Не тисне, не тягне, не заважає. Найкраще, що в мене було.
- Сергій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: BVStore
Норм рюкзак для міста, ношу вже більше року, якість непогана, не порветься якщо акуратно носити
- Достоинства:
- Виконує свої функції
- Недостатки:
- Деінде стирчать нитки і текстиль, але не є великою проблемою
- Сергій 1***Отзыв от покупателя. Продавец: BVStore
Класний рюкзак, ходжу вже майже рік, як новий. Якщо носити обережно то прослужить довго
- NataliiaОтзыв от покупателя. Продавец: BVStore
Класний вмісткий рюкзак. Один відділ для ноутбука, 1 для окулярів, 1 для дрібних речей або серветок, 1 великий відділ для книг і 1 маленька кишеня на блискавці. Багато кишень всередині, кишеня для напою ззовні. Зручно носити. Якість відмінна. У користуванні 3 місяці. Рекомендую.
- Достоинства:
- Класний рюкзак
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: BVStore
Гарний міський рюкзак, особоливо за таку ціну. Дивіться відео огляд.
- Достоинства:
- Місткий, багато відділень
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- Іван
Як вам рюкзак? Сподобався? Ще цілий?