Отзывы покупателей о Коляска прогулянкова ANEX AIR-Z AAZ-06 (ivory)

• Анна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Моя мрія, одна зручна якісна каляска, хто сумнівається, не варто, рекомендую.

Добрий день!
      Дякуємо вам за ваш відгук. Нам надзвичайно приємно чути, що вам сподобалася наша продукція.

• Косинога Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с желтым

Мега крутий візочок !!!!

Дякуємо, що обираєте Anex для своїх сімейних моментів

• Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

3 бали тільки за те, що легко скласти і легка у вазі. Більше ні за що ставити вищу оцінку. Капюшон від сонця взагалі не захищає, положення сидячі нема, є тільки напів сидячи. Їздити тільки по гарним тротуарам, амортизації ніякої немає. Люлька в зимових період не підходить, дуже мало місця і вся обдувається.

Достоинства:
    Легка
    Недостатки:
    Малий капюшон, нема повноцінного положення сидячі, малі колеса

Дякуємо за ваш відгук, ми працюємо над покращенням нашої продукції, тому отримувати зворотній зв'язок завжди корисно!
      Коляска Air-Z - це категорія легких прогулянкових моделей, основна перевага яких це компактність та легкість, що грає ключову роль для батьків у подорожах чи під час щоденних користувань. Кут між спинкою та сидінням в даній моделі є рекомендований для такого типу колясок (105-115 градусів), адже пошив сидіння приєднаний до рами, а не має власного жорсткого каркасу. Власне це і слугує компактності та ультралегкості коляски.
      Коляска має 5-ти точкові ремені безпеки, що містять м'які накладки, ми рекомендуємо їх використання, це допоможе дитині не з'їжджати донизу.
      Якщо у вас є будь-які додаткові запитання, ми завжди раді допомогти!

• Іван С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дійсно дуже легка, але від того і все трясеться. Не вистачає, як на мене, запасу міцності. Колеса після декількох прогулянок бруківкою та асфальтом - не мають вже ніякого зовнішнього вигляду. Можливо мінусом є відсутність повністю сидячого положення, але це вже нюанси

Достоинства:
    Легкість
    Недостатки:
    Якість збірки
  • Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Долго выбирали какую взять на отдых коляску.
    Заказал 26.12.23 доставка стояла на 28 число.
    Потом на 29, сегодня 30 декабря стоит в кабинете с 15:00 до 20:00
    Решил раньше заехать на точку выдачи и спросить.
    Мне объяснили что можете не ждать, глянули по компьютеру что не едет.
    Брал ее из за того что жена 02.01 едет отдыхать, не платите на розетки сразу за товар! Не ошибайтесь как я!!!
    Попытался связаться с розеткой, но к сожалению бестолку.
    Я так понимаю что поставщику и розетке пофиг на клиентов если они не решились даже набрать и сказать что получилась накладка.
    Больше ничего не буду заказывать на розетке!

• Владислава Б***

Пользуюсь розеткой с начала 2019 года, извините, но дело там в чем-то другом, или же это единичный случай

• Євгенія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

Брали на літо для прогулянок і для подорожей. Зі своїми задачами справляється.

Достоинства:
    Легка, маневрена, швидко складається, займає мало місця
    Недостатки:
    Відсутність віконечка для спостереження, малий капюшон

Добрий день!

Дякуємо, що поділилися з нами вашими враженнями. Ми намагаємося вдосконалювати наші візочки щодня, тож усі згадані вами моменти ми обов'язково передамо відділу розробки.

• Іванна Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый

Брала для 2х місячної дитина, живемо на 5 поверсі і треба спускатись кожного разу, в цьому випадку нею задоволена, правда будьте готові, що вона поцарапається з першого разу, бо самій з дитиною в руках так красиво як на відео її не складеш і не розкладеш. При вітряній погоді коляску обдуває зі всіх сторін і сліпить сонце в очі, треба прикривати дитину пеленкою. Дуже хороша в управлінні, але будуть проблеми на високих бордюрах. Так і не зрозуміла як на люльку одягти дощовик, його доречі треба купити окремо. Гарна палітра кольорів, але мені прислали з плямою, побачила вже вдома. Будьте уважні і перевіряйте на місці, не шкодуйте часу. Не повернула, бо чекати тиждень, а мені вона потрібна була терміново. Як для старших діток вона буде ідеальною, але для маленьких не рекомендую.

Достоинства:
    Легка, маневрена
    Недостатки:
    Хитка конструкція, не захищена від вітру, прийшла з плямою
    • Наталія Т***

В них якісь проблеми з капюшонами. Мені також прийшла з плямою

Добрий день!
      Дякуємо за ваш відгук. Ми завжди дуже цінуємо фідбек аудиторії, адже ви допомагаєте нам ставати кращими.
      Нам дуже шкода, що у вас склалась така ситуація.
      Ми розуміємо ваше обурення і зробимо все можливе, щоб допомогти. Ми цінуємо ваш вибір Anex і постараємось довести, що ви зробили його не дарма.
      Будь ласка, подайте заявку на нашому сайті на сервісне обслуговування. Наш менеджер зв'яжеться з вами, щоб запропонувати найкраще рішення.

Добрий день!
      Для того, щоб обговорити усе більш детально, будь ласка, заповніть форму зворотнього зв'язку у нас на сайті. З вами обов'язково зв'яжеться відповідальний менеджер.

• Марія Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Best. Цвет: Черный

Каляска супер. Швидка доставка.

• Ірина
    Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

Візок дуже сподобався, праткично та дизайн супер!

Привіт!

Неймовірно вдячні за ваш відгук. Приємнощі від крутих батьків дуже надихають.

• Світлана Б***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

Ну не така вона і легка як для прогулки.
    По ціні висока, а по якосьі жахлива. Нікому не раджу. І місяця в використанні не була як вся рипить як старе радіо. Їздимо біля дому, по хороші дорозі. Дуже незадоволена.
    Для другої дитини брала іншу дуже дешеву і вона ідеально відслужила і ще служить в сестри, а цю нову взяла і жесть яка я розчарована

Достоинства:
    Дизайн гарний
    Недостатки:
    За таку ціну дуже рихла. Купувала нову.

• Мария М***

Добрый день, підкажіть яку брали другу коляску?

Добрий день!

Нам дуже шкода, що у вас склалась така ситуація.

• Руслана С***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

Купували на весну-літо, справляться на ура з своєю задачею.

Достоинства:
    Легенький стильненький візок
    Недостатки:
    Багато кольорів немає в наявності

Привіт!

Дякуємо за теплі слова і ваш вибір Anex. Ми щасливі бути частинкою такої важливої історії вашої сім'ї .

• Мария К***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Жаль что с первым ребенком у меня не было такой коляски. Она настолько удобная и маневренная. Катаем грудничка с рождения, даже зимой. Несмотря на маленькие колеса проходимость хорошая, но можно докупить лыжи на передние колеса, которые Блокируются. Ручка для 1.75 и 1.85 идеально подходит. Положение ребенка меняется: смотрим на маму и смотрим вперёд. Чтобы не продувалась коляска используем дождевик. На бровку 15 см спокойно заезжает. Одной рукой легко собрать. Место в багажнике экономит.

Достоинства:
    Практичность, цена, маневренность
    Недостатки:
    Нету

Привіт!

Неймовірно вдячні за ваш відгук. Приємнощі від крутих батьків дуже надихають.

• Anastasiya S***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый

Взяли як літній варіант, в цілому не погано для тих, хто постійно десь подорожує, компактна, маневрена.
    Капюшон не захищає дитину від сонця в положенні лежачи, відсутня кишені для дрібних речей.

Достоинства:
    Легка, зручна у керування.
    Недостатки:
    Відсутність кишені для дрібних речей, капюшон погано захищає від сонячних променів

• Оксана
    Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

Отличная коляска, ОЧЕНЬ лёгкая и маневренная, можно управлять одним пальцем. Хорошая ткань, не намокает и не продувает. Всем довольна. Коляска как 2в1, а весит как половина веса шасси коляски 2в1.

"Привіт!
      Дякуємо за теплі слова і ваш вибір Anex. Ми щасливі бути частинкою такої важливої історії вашої сім'ї "

• Слава Є***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Коляска легка, просто розкладається, маневрена зручно пересуватись по магазині.
    Дизайн супер, якісно зроблена. Коляскою дуже задоволені!

Достоинства:
    Дуже зручна та легка.

Приємного користування!

• Марія В***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Довго вибирали коляску, хотіли максимально легку , красиву та функціональну , і ми її найшли .
    Просто складається та розкладається ,однією рукою, чудовий варіант для подорожей .

Достоинства:
    Дуже компактна та маневрена, є положення для новонароджених.

Приємного користування.

• Сергей В***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Супер каляска, дуже зручна для транспортування, легка, просто складається і компактна. Для літа і осіні найкращий варіант, хоча для зими колеса замаленькі, потрібно розглядати щось більше.

Достоинства:
    Легка і дуже компактна
    Недостатки:
    малі колеса

Добрий день.
      Для покращення прохідності та комфортнішого користування використовуйте функцію блокування передніх коліс.
      Приємного користування.

• Юля К***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый

Дуже крута коляска. Взяли собі з народження, так як живемо на четвертому поверсі, розглядали щось легке. Даною покупкою ми закрили всі наші питання: люлька є, потім переробляєш і на тобі прогулянкова. Літали декілка разів, в ручну поклажу входить.

Достоинства:
    +легка; +легко і швидко складається; +класний дизайн; +люлька + прогулка за одні гроші;
    Недостатки:
    -хотілося більші колеса в зимовий період
    • Марія

А зимой очень не удобно ?

Добрий день.
      Так, зимою досить зручно - теж, але потрібно фіксувати передні колеса для кращої прохідності (для цього і закладена дана функція: сніг, бездоріжжя).
      Буде поступатися прохідністю та амортизацією габаритним коляскам 2 в 1.
      Гарної покупки.

Добрий день.
      Дякуємо за крутий відгук!
      Бажамо приємного користування.