- Леся Т***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Все супер
- НАТАЛІЯ Т***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Не рекомендується для покупки дуже малі і неякісні обман ні щоб сказати що вони маленькі в упаковці
- Достоинства:
- Недостатки:
- Маленькі предмети для дітей
- Оля К***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Дуже класний і зручний у використанні дуже дякую за набір
- Руслан З***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Хороший набір
- Людмила Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Чесно кажучи, дуже розчарована. Дуже довго чекала поки відправлять. На фото всі предмети якісні, а по факту дуже тонкі, та щей такий не приємний запах від них, аж печія почалась.
- Недостатки:
- Якість, та неприємний запах, довга доставка.
- Ірина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
За таку ціну, хороший набір.
- Продавец WOLFSHOP
Доброго дня! Дякуємо за чудовий відгук та високу оцінку нашого магазину! Користуйтеся з задоволенням. Будемо раді співпрацювати й надалі!
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Товаром в цілому задоволений, місцями трохи не якісно зроблено, але за такі гроші це непогана покупка
- Достоинства:
- Велика кількість приборів, низька ціна
- Недостатки:
- Не найкраща якість деяких приборів (можливо це лише в мене)
- Продавец WOLFSHOP
Доброго дня! Дякуємо за чудовий відгук та високу оцінку нашого магазину! Будемо раді співпрацювати й надалі!
- Тетяна К***
Дякую за реальний відгук і фото!
- Олена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Дуже сподобався набір)якісний а головне дуже зручний у використанні! Дуже дякую продавцям, надіслали швидко
- Продавец WOLFSHOP
Доброго дня, Олена! Дякуємо за чудовий відгук та високу оцінку нашого магазину! Користуйтеся з задоволенням. Будемо раді співпрацювати й надалі!
- Анастасія К***Продавец: WOLFSHOP
Нажаль не читала коментарі при замовлені, тож розчаруванню не було межі. Це не набір для господині, а дитячий набір для ігор.
Не будьте шахраями вкажіть в описі товару, справжній розмір приборів.
Дякую.- Достоинства:
- Компактний
- Недостатки:
- Дитяча іграшка
- Олена К***Продавец: WOLFSHOP
Ці прибори зроблені для дітей чи як це зрозуміти розмір столових приборів як можна таким користуватись ви хоч би вказували розмір цих приборів щоб не гаяти свій час та мій
- Недостатки:
- Малесенькі прибори не для кухні