Отзывы покупателей о Махровая простынь на резинке 200х200 Ananasko MH4

• Віктор Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Optimist Online. Размер (Ш х Д): 180 x 200. Цвет: Серый

Не стоит своих денег.

Достоинства:
    Резинка
    Недостатки:
    Слишком тонкая мохра как плотная марля
    • Продавец  Optimist Online

Добрий день!
      Нам дуже шкода, що ви залишились незадоволені якістю простирадла.
      Можливо ви очікували, що тканина буде більш щільна, схожа на махровий рушник, але в характеристиках товару вказана щільність 130 г/м2, тоді як рушники мають щільність від 350 г/м2.

Наш менеджер зателефонує вам для уточнення всіх деталей та вирішення ситуації, що склалась.

• Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Optimist Online. Размер (Ш х Д): 160 x 200. Цвет: Сиреневый

не коштує заявленої вартості.

Достоинства:
    Приємний колір (бузковий)
    Недостатки:
    Дуже тонка щільність тканини, кашлатиться через тиждень, на дотик тканина схожа на серветку
    • Продавец  Optimist Online

Добрий день.
      Нам дуже шкода, що ви залишились незадоволені якістю простирадла.

Наш менеджер зателефонує вам для уточнення всіх деталей.

• Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Optimist Online. Размер (Ш х Д): 140 x 200. Цвет: Серый

Я не очікувала що буде така якість (дуже тонке аж просвічується і паганої якості щось схоже на махрове!!нікому не рекомендую!марно витрачені гроші!!!!)

Добрий день.
      Нам дуже шкода, що ви залишились незадоволені якістю товару, адже ми завжди отримували лише позитивні відгуки про ці простирадла.

Наш менеджер зателефонує вам для уточнення всіх деталей та узгодження умов повернення.

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Optimist Online. Размер (Ш х Д): 140 x 200. Цвет: Персиковый

Люблю мій колір апельсинчік

Достоинства:
    Якість
  • Анна П***

Якість, надійність,добре вдягати, рекомендую, задоволена товаром, будемо купувати ще

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не бачу