- Татьяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Tamarin Zoo. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Корм звичайно хороший, постійно ним глдую собаку, але від цієї пачки почалася рвота. Думала, що може це з чимось співпало, кілька днів нагодувала іншим кормом, все було гаразд. А через кілька днів знов дала цей корм і знов почалась рвота. Скоріше за все щось з цією партією. Дуже сумно.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Довга доставка
- Людмила З***Отзыв от покупателя. Продавец: Tamarin Zoo. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Залишилися задоволені якістю корма.
- Достоинства:
- Нашій улюблениці дуже смакє.
- Недостатки:
- Жодного
- Малиновська Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ZOOPRODAG. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Дуже задоволена цим кормом,ціною теж
- Малиновська Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Дякую, все дуже добре
- Малиновська Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Швидка доставка, корм супер
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: ZOOPRODAG. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Хороший гіпоалергенний корм, основна його перевага, що без курки, приємно пахне, моєму коржику він подобається, ветлікар ухвалив наш вибір, досі брала тільки по акційній ціні, все це влаштовує
- Достоинства:
- Без курки в складі, ціна зі знижкою
- ЛіліяОтзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Хороший товар. Швидка доставка. Раджу і товар і продавця
- Діанна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Гарний корм. Швидко доставили. Все супер)
- ЄлизаветаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
У нас кавалер кінг чарльз, їсть з задоволенням. А це для нас головне.
- Достоинства:
- Собані подобається.
- Антоніна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Гарний)
- Татьяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 14 кг
Швидко, якісно. Чудовий корм.
- Антоніна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 14 кг
Собака їсть з задоволенням, алергії нема
- Аліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 14 кг
Приїхало упакування розірване та заклеєне скотчем. Свіжість корму- це здоровʼя тварини. Залишається тільки здогадуватись як довго воно було розірване та чи можна зараз давати собаці цей корм (ну і звісно чи не зникла частина корму).
Звісно, моя провина, що я не перевірила упакування при отриманні товару у курʼєра, але бажання замовляти щось відпало повністю. Типу ану може проканає і людина не побачить, що щось не так)- Достоинства:
- Сам корм гарний, у собаки були проблеми з травленням. Перейшли на нього- покращився стан
- Недостатки:
- Порване упакування
- Світлана К***
Це в Розетки «хвороба» з кормами, теж не раз було пакування пошкоджене! Тож тепер оглядаю дуже пильно
- Юрий И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1 кг
Дуже гарна якість виготовленого корму. Користуємося не дуже тривалий час, але песику все дуже подобається.
- Достоинства:
- Ціна, та якість
- Григорий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 14 кг
Собака счастлив
- Антоніна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1 кг
Не хоче їсти.
- Лариса Ч***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
КОРМЛЮ СВОЇХ ФРАНЦУЗІВ ВЖЕ ДЕКІЛЬКА МІСЯЦІВ. Я ЗАДОВОЛЕНА, У МЕНЕ ДВА БІЛІ КОБЕЛІ, КОРМ ІНШОГО ВИРОБНИКА "ПОКРАСИВ" ЇМ ЖИВОТИ , І ЦЕЙ ГРЯЗНО- ЖОВТИЙ КОЛІР НЕ МОГЛА НІЧИМ ВІДМИТИ. НАРАЗІ СОБАКИ ПОВЕРНУЛИ СОБІ ПРИРОДНІЙ )) БІЛИЙ КОЛІР. ОКРІМ ЦЬОГО НЕ СПОСТЕРІГАЄТЬСЯ АГРЕСИВНА АЛЕРГІЧНА РЕАКЦІЯ , ЯКА БУЛА ПЕРІОДИЧНО РАНІШЕ. ТОМУ ПОКИ ЇМ НЕ НАДОЇСТЬ, ТО БУДУ ЗАМОВЛЯТИ .
- Людмила Л***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1 кг
Випадково вийшла на цей корм, яка це знахідка! Звернула увагу на шерсть, стала виглядати доглянутою. Без сумніву чудовий корм за приємну ціну
- МаринаПродавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Помітила, що у собаки на цьому кормі перестала так випадати шерсть, не знала що це теж залежить від їжі. Тепер купую лише Бріт, тому що смак йому цей сподобався, сенс брати інші бренди відпав)
- Достоинства:
- для шерсті +
- Вікторія П***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
У Чічі є схильність до алергії, тому ретельно підходжу до вибору їжі. Цей корм привернув мою увагу саме складом і ми на нього підсіли) ніяких побічних реакцій не спостерігаю, я задоволена покупкою
- Достоинства:
- Бульдогу підійшло