Отзывы покупателей о Качественный зонтик-трость, диаметр 115 СМ, карбон от бренда (24 спицы) черный 10160

Оценка пользователей 4.95/5
  • AI аналіз відгуків
    44 відгуки:  Позитивний: 95%, Нейтральний: 3%, Негативний: 2%
    Клієнти в цілому надзвичайно задоволені великою парасолею-тростиною. Відгуки підкреслюють якість матеріалів та збірки, дуже великий купол, міцність конструкції та добру ціну. Особливо відзначають комфортність використання, місткість для двох і більше людей та зручний чохол для носіння. Є один повідомлений випадок щодо браку, однак це скоріше виняток, ніж правило.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux

Довго вибирав. Зупинив свій вибір на цьому товарі - невисока ціна за таку якість.

• Продавец  UNi Lux

Доброго дня Олександр! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Якісна парасоля-тростина, діаметр 115 СМ, карбон від бренду (24 спиці) чорна . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Марина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Супер парасоля! Дякую)

• Продавец  UNi Lux

Доброго дня Марія! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені,Якісна парасоля-тростина, діаметр 115 С . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Дарія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Чудова парасолька, з легкістю вміщається двоє людей

• Соответствие указанным размерам

• Продавец  UNi Lux

Доброго дня Дарія! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Якісна парасоля-тростина, діаметр 115 СМ . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Антоніна Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux

Користуюсь близько місяця — велика, міцна, зручна і легко відкривається. за свою ціну чудово

Достоинства:
    має чохол, тому зручно носити на спині
    • Продавец  UNi Lux

Доброго дня Антоніна! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Якісна парасоля-тростина, діаметр 115 СМ, карбон від бренду (24 спиці) чорнаПряма ручка Чорний. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Світлана Є***

Придбала парасолю- тростину.Якісна

Достоинства:
    Зручно носити як рюкзак, коли вона закрита
    • Продавец  UNi Lux

Доброго дня, Світлана! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Якісна парасоля-тростина, діаметр 115 СМ, карбон від бренду (24 спиці) чорна. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux

Гарна парасоля. Якісна. Купувала для доньки, задоволена.

• Продавец  UNi Lux

Доброго дня, Олена! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Чоловіча складана парасолька-напівавтомат на 10 спиць. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Дмитрий Д***

Качество отличное спасибо

• Продавец  UNi Lux

Доброго дня,гДмитро Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволеніый Якісна парасоля-тростина, діаметр 115 СМ, карбон від бренду (24 спиці) чорна. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Юрій І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux

Якісна та надійна перасоля. Імпонує наявність можливості носити парасолю через плече, а не постійно в руках (насамперед тому і обрав)

Достоинства:
    Якісний, надійний
    • Продавец  UNi Lux

Доброго дня, Юрій ! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Якісна парасоля-тростина, діаметр 115 СМ. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Андрій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux

Гарна парасоля, дуже великого діаметру, зроблена якісно, рекомендую!

Достоинства:
    Діаметр, якість збірки
    Недостатки:
    Поки не виявив
    • Продавец  UNi Lux

Доброго дня, Андрій! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Якісна парасоля-тростина, діаметр 115 СМ. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Ольга Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux

Чудова парасоля, великий купол. Дуже гарні спиці.

Достоинства:
    Велика, міцьна
    • Продавец  UNi Lux

Доброго дня, Ольга!Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, Якісна парасоля-тростина, діаметр, що Ви задоволені Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux

Якісна річ, потужна. Перші враження 5 з 5.

Достоинства:
    Якісний, відповідає заявленим характеристикам.
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  UNi Lux

Доброго дня, Олександр!Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, Якісна парасоля-тростина, діаметр, що Ви задоволені Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Наталія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux

Гарна, велика парасоля. Замовляла для чоловіка, йому сподобалась.
    По назначенню ще не використовували, але досить великий купол думаю буде гарно захищати. Після використання відгук добавлю.

Достоинства:
    Велика, міцна.
    Недостатки:
    Поки що немає.
    • Продавец  UNi Lux

Доброго дня, Наталія!Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, , що Ви задоволені Якісна парасоля-тростинаБудемо раді дарувати масажуВам ще більше позитивних емоцій.

• Светлана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Хороший зонт,большой,крепкий,стоит своих денег!!!

Достоинства:
    Большой,крепкий,количество спиц,хорошая ткань.
    Недостатки:
    Пока не увидела.
    • Соответствие указанным размерам

• Продавец  UNi Lux

Доброго дня, Світлана!Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, , що Ви задоволені Якісна парасоля-тростинаБудемо раді дарувати масажуВам ще більше позитивних емоцій.

• Роман І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux

Тільки отримав, зняв усі плівочні запобіжні засоби, з'ясувалося що напилення зіпсоване, він або був б/в або недбале зберігання/транспортування, чи брак.

Достоинства:
    Здається якісним
    Недостатки:
    Пошкодження
  • Андрей Г***

Качество супер

Достоинства:
    Крепкий, красивый
    Недостатки:
    Пока нет
    • Продавец  UNi Lux

Доброго дня Андрію! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш UNi Lux.

• Олександр Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux

Чудова парасоля за свої кошти. Пориви вітру витримав - думаю й дощ теж витримає !)

Недостатки:
    Не має
    • Продавец  UNi Lux

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Антон
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux

Отличный зонт, можно вдвоем. Крепкий, красивый, удобный.

• Наиля А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дуже якісна, надійна та міцна парасоля. 24 спиці, Вже пройшла випробування під дощем та вітром. Як би я була дитиною з малою вагою, то, мабуть, мене віднесло б вітром як Мері Попінс)

Достоинства:
    Велика, міцниа, надійна.

• Александр О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Велика та якісна парасолька, вартує своїх грошей

Достоинства:
    Надійний

• Надежда Ц***

Отличный зонт, большой, крепкий

• Андрей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Отличный зонт

• Продавец  UNi Lux

Вам ще більше позитивних емоцій.

• Назар
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

супер варіант парасольки від дощу

• Соответствие указанным размерам

• Віктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

класна параолька велика міцна

• Світлана А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux

Чудова парасоля. Велика, міцна.
    Під дощем ще не випробовували.

Достоинства:
    Якісна тканина, кількість спиць

• Іван С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Велика міцна парасоля дуже мені сподобалась хороша якість за такі кошти

• Соответствие указанным размерам

• Ольга Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux

Шикарна велика парасоля. Зручний чохол, щоб носити на плечі. Рекомендую !

Достоинства:
    Велика, багато спиц , що робить її більш міцною
    Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  UNi Lux

• Галя М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Класна парасоля велика міцна

• Иван
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Очень хороший зонт смотритса хорошо очень большой

• Соответствие указанным размерам

• Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Все отлично

Достоинства:
    Товар соответствует описанию.
    Недостатки:
    - может быть лет через десять ... )))
    • Соответствие указанным размерам

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux

Дуже задоволена від подарунку для себе

Достоинства:
    Великий,зручний,з чохлом
    Недостатки:
    Поки що не знайшла
    • Продавец  UNi Lux

• Яна У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Хороша велика парасолька, зручна

• Юлія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Купляла чоловікові він задоволений велика міцна всі задоволені на 5 з 5

• Маргарита
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Купувала чоловікові на подарунок він просто в захваті велика легка та міцна ціна якість

Достоинства:
    ціна якість
    • Соответствие указанным размерам

• Галина
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Хороша парасолька велика якісна

• Костянтин Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux

Гарна парасолька. Якісна ручка, приємно лежить в руці. На великому вітрі ще не випробував)

• Света К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Хороша велика парасолька чоловік в захваті під неї вміщається ціла сім'я

• Соответствие указанным размерам