- AI аналіз відгуків44 відгуки: Позитивний: 95%, Нейтральний: 3%, Негативний: 2%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
Довго вибирав. Зупинив свій вибір на цьому товарі - невисока ціна за таку якість.
- Продавец UNi Lux
Доброго дня Олександр! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Якісна парасоля-тростина, діаметр 115 СМ, карбон від бренду (24 спиці) чорна . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Марина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
Супер парасоля! Дякую)
- Продавец UNi Lux
Доброго дня Марія! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені,Якісна парасоля-тростина, діаметр 115 С . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Дарія М***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
Чудова парасолька, з легкістю вміщається двоє людей
- Продавец UNi Lux
Доброго дня Дарія! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Якісна парасоля-тростина, діаметр 115 СМ . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Антоніна Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
Користуюсь близько місяця — велика, міцна, зручна і легко відкривається. за свою ціну чудово
- Достоинства:
- має чохол, тому зручно носити на спині
- Продавец UNi Lux
Доброго дня Антоніна! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Якісна парасоля-тростина, діаметр 115 СМ, карбон від бренду (24 спиці) чорнаПряма ручка Чорний. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Світлана Є***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
Придбала парасолю- тростину.Якісна
- Достоинства:
- Зручно носити як рюкзак, коли вона закрита
- Продавец UNi Lux
Доброго дня, Світлана! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Якісна парасоля-тростина, діаметр 115 СМ, карбон від бренду (24 спиці) чорна. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
Гарна парасоля. Якісна. Купувала для доньки, задоволена.
- Продавец UNi Lux
Доброго дня, Олена! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Чоловіча складана парасолька-напівавтомат на 10 спиць. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Дмитрий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
Качество отличное спасибо
- Продавец UNi Lux
Доброго дня,гДмитро Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволеніый Якісна парасоля-тростина, діаметр 115 СМ, карбон від бренду (24 спиці) чорна. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Юрій І***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
Якісна та надійна перасоля. Імпонує наявність можливості носити парасолю через плече, а не постійно в руках (насамперед тому і обрав)
- Достоинства:
- Якісний, надійний
- Продавец UNi Lux
Доброго дня, Юрій ! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Якісна парасоля-тростина, діаметр 115 СМ. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
Гарна парасоля, дуже великого діаметру, зроблена якісно, рекомендую!
- Достоинства:
- Діаметр, якість збірки
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Продавец UNi Lux
Доброго дня, Андрій! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Якісна парасоля-тростина, діаметр 115 СМ. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Ольга Н***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
Чудова парасоля, великий купол. Дуже гарні спиці.
- Достоинства:
- Велика, міцьна
- Продавец UNi Lux
Доброго дня, Ольга!Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, Якісна парасоля-тростина, діаметр, що Ви задоволені Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
Якісна річ, потужна. Перші враження 5 з 5.
- Достоинства:
- Якісний, відповідає заявленим характеристикам.
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец UNi Lux
Доброго дня, Олександр!Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, Якісна парасоля-тростина, діаметр, що Ви задоволені Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
Гарна, велика парасоля. Замовляла для чоловіка, йому сподобалась.
По назначенню ще не використовували, але досить великий купол думаю буде гарно захищати. Після використання відгук добавлю.- Достоинства:
- Велика, міцна.
- Недостатки:
- Поки що немає.
- Продавец UNi Lux
Доброго дня, Наталія!Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, , що Ви задоволені Якісна парасоля-тростинаБудемо раді дарувати масажуВам ще більше позитивних емоцій.
- Светлана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
Хороший зонт,большой,крепкий,стоит своих денег!!!
- Достоинства:
- Большой,крепкий,количество спиц,хорошая ткань.
- Недостатки:
- Пока не увидела.
- Продавец UNi Lux
Доброго дня, Світлана!Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, , що Ви задоволені Якісна парасоля-тростинаБудемо раді дарувати масажуВам ще більше позитивних емоцій.
- Роман І***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
Тільки отримав, зняв усі плівочні запобіжні засоби, з'ясувалося що напилення зіпсоване, він або був б/в або недбале зберігання/транспортування, чи брак.
- Достоинства:
- Здається якісним
- Недостатки:
- Пошкодження
- Андрей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
Качество супер
- Достоинства:
- Крепкий, красивый
- Недостатки:
- Пока нет
- Продавец UNi Lux
Доброго дня Андрію! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш UNi Lux.
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
Чудова парасоля за свої кошти. Пориви вітру витримав - думаю й дощ теж витримає !)
- Недостатки:
- Не має
- Продавец UNi Lux
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- АнтонОтзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
Отличный зонт, можно вдвоем. Крепкий, красивый, удобный.
- Продавец UNi Lux
- Наиля А***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
Дуже якісна, надійна та міцна парасоля. 24 спиці, Вже пройшла випробування під дощем та вітром. Як би я була дитиною з малою вагою, то, мабуть, мене віднесло б вітром як Мері Попінс)
- Достоинства:
- Велика, міцниа, надійна.
- Александр О***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
Велика та якісна парасолька, вартує своїх грошей
- Достоинства:
- Надійний
- Надежда Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
Отличный зонт, большой, крепкий
- Андрей П***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
Отличный зонт
- Продавец UNi Lux
Вам ще більше позитивних емоцій.
- НазарОтзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
супер варіант парасольки від дощу
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
класна параолька велика міцна
- Світлана А***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
Чудова парасоля. Велика, міцна.
Під дощем ще не випробовували.- Достоинства:
- Якісна тканина, кількість спиць
- Іван С***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
Велика міцна парасоля дуже мені сподобалась хороша якість за такі кошти
- Ольга Н***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
Шикарна велика парасоля. Зручний чохол, щоб носити на плечі. Рекомендую !
- Достоинства:
- Велика, багато спиц , що робить її більш міцною
- Недостатки:
- Поки немає
- Продавец UNi Lux
- Галя М***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
Класна парасоля велика міцна
- ИванОтзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
Очень хороший зонт смотритса хорошо очень большой
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
Все отлично
- Достоинства:
- Товар соответствует описанию.
- Недостатки:
- - может быть лет через десять ... )))
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
Дуже задоволена від подарунку для себе
- Достоинства:
- Великий,зручний,з чохлом
- Недостатки:
- Поки що не знайшла
- Продавец UNi Lux
- Яна У***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
Хороша велика парасолька, зручна
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
Купляла чоловікові він задоволений велика міцна всі задоволені на 5 з 5
- МаргаритаОтзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
Купувала чоловікові на подарунок він просто в захваті велика легка та міцна ціна якість
- Достоинства:
- ціна якість
- ГалинаОтзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
Хороша парасолька велика якісна
- Костянтин Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
Гарна парасолька. Якісна ручка, приємно лежить в руці. На великому вітрі ще не випробував)
- Света К***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
Хороша велика парасолька чоловік в захваті під неї вміщається ціла сім'я