Отзывы покупателей о Акриловый Лак для Алмазной Мозаики SHLab (Глянцевый 150 мл) (33419)

Оценка пользователей 4.85/5
  • Вероніка
    Отзыв от покупателя. Продавец: SH Group. Объем: 150

Лак при нанесенні схожий за кольором на клей ПВА, але після висихання його навіть не видно на картині

Достоинства:
    Лак ідеально підходить для алмазної мозаїки
  • Ольга А***

Ще не пробувала

Достоинства:
    Приємна ціна
    Недостатки:
    Поки не знайшла
  • Світлана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SH Group. Объем: 150

Отличный лак. Без запаха. Вначале белым екрасит, подсыхая становится илеально прозрачным. Сохнет быстро . Отправили/Прислали быстро.

• Тетяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SH Group. Объем: 80

Дякую, швидко відправили , замовила 80 мл, думала не вистачить на картину , але вме чудово ще на 4 такі картини вистачить , дякую

Достоинства:
    Все чудово
    Недостатки:
    Чудово
  • Ангеліна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SH Group. Объем: 150

Отримала акриловий лак у жахливому стані. Консистенція зерниста, неоднорідна, виглядає як зіпсований продукт. Після перемішування лак не стає однорідним. Користуватися ним неможливо. Викинуті гроші на вітер

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Все інше
    • Продавец  SH Group

Шановна Ангеліна,
      нам прикро, що отриманий Вами акриловий лак не виправдав очікувань.
      Імовірно, під час транспортування він міг замерзнути, що вплинуло на його консистенцію.
      З Вами одразу зв’язалися та здійснили повторне відправлення.
      З повагою, SH Group

• Виталий Л***

Все відмінно

Достоинства:
    Якісно
  • Вікторія Н***

Супер, прийшов цілий, ще не пробувала. Заказувала 80 мл

Достоинства:
    Не воняє хімозой
    Недостатки:
    Поки що немає
  • Іван С***

Все супер

• Андрей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SH Group. Объем: 80

Быстро отправили. Товар качественный, картина у ребенка получилась прекрасная.

Достоинства:
    Быстрое реагирование, качественный товар.
  • Альона В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SH Group. Объем: 150

Все супер, швидко прийшло, добре запаковано

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Татьяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SH Group. Объем: 20

Якісний лак. Купую вже вдруге.

• Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: SH Group. Объем: 80

Відмінний лак для алмазної мозаїки. Після висихання нічого до картини не липне і можна пил прибирати навіть м'якою насадкою пилососа. Фото зблизька, це під час нанесення, виглядає спочатку, як молоко, але потім все прозоре і блискуче. Зручно наносити поролоновим спонжем, дуже економно.

Достоинства:
    Захищає від пилу, бруду, вологи, те тературних коливань.
    Недостатки:
    Поки не виявлені.
  • Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SH Group. Объем: 80

Прийшов вчасно, ще не використовувала

• Катерина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SH Group. Объем: 150

Товар чудовий, але більше замовляти тут не буду, на протязі всієї доставки дзвонила хамовита жінка і наполегливо просила забрати товар, хоч на пошту він ще не доїхав і був повністю оплачений. Вийшло забрати тільки через декілька днів після прибуття лаку, але всі ці дні по 5 і більше разів на день мені надзвонювали. Дзвонили постійно з різних номерів, а якщо не брав трубку то звонили до тих пір поки не візьмеш.
    Якщо ви бажаєте разом з лаком отримувати постійний спам і зізвон з неприємною особою то можете сміливо купувати адже лак дійсно чудовий

• Олена С***

Чудовий лак.
    Не мішала з водою. Спочатку білий, але після висихання прозорий. Добре тримає

• Кравец А***

Все швидко і добре

Достоинства:
    Все
    • Продавец  SH Group

Шановний Покупець, дякуємо за високу оцінку праці нашого Інтернет-магазину. Будемо раді співпрацювати з Вами і далі!

• Марія

Класний лак

• Продавец  SH Group

Шановний Покупець, нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою у нас і дякуємо за високу оцінку!

• Віолетта Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SH Group. Объем: 20

Идеально. Нанесла в два слоя поверх рисунка как защитный слой. Потерла, пошкрябала- риснок на месте) я очень рада, потому что думала, что лак не поможет)

Достоинства:
    Защита, блеск
    • Продавец  SH Group

Шановний Покупець, нам дуже приємно, що Вам у нас все сподобалося. Дякуємо за високу оцінку і будемо раді бачити Вас знову!

• Марина М***

Все норм

• Продавец  SH Group

Дякуємо за Вашу довіру до нашого магазину. Будемо раді бачити Вас у числі наших постійних покупців!

• Оксана Ш***

Дякую,Лак хороший, обслуговування супер

• Продавец  SH Group

Дякуємо за такий чудовий відгук, нам дуже приємно, що Вам сподобався наш товар.

• Тетяна Р***

Швидке оформлення та ввдправка

• Наталя
    Отзыв от покупателя. Продавец: SH Group. Объем: 50

Купляли для закріплення готової картини зі стразами. Вийшло дуже гарно. Лак білого кольору, але після висихання стає прозорим. Закріплює добре, немає запаху, швидко сохне. Продавець уважний, швидко відправив товар.

Достоинства:
    Без запаху, швидко висихає
    • Продавец  SH Group

Дякуємо, що оцінили нашу оперативність, ми завжди намагаємося зробити наш сервіс якісніше для улюблених клієнтів!

• Леся Ф***

Задоволена, швидка доставка

Достоинства:
    Швидка доставка
    • Продавец  SH Group

Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що Ви задоволені швидкою доставкою. Сподіваємось, що товар також Вам сподобається!

• Світлана Д***

Норм

Недостатки:
    Немаэ
    • Продавец  SH Group

• Оксана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SH Group. Объем: 50

Якісний гель. Швидка відправка.

Достоинства:
    Швидко сохне, не залишаються розводи

• Юлія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SH Group. Объем: 50

Все сподобалось. Швидка відправка і якісна доставка.
    Побажання для власників Торгівельного майданчика розетка.
    Хотілося, щоб товари з усіх магазинів представлених на маркет плейсі розетка, можна було отримувати у пунктах видачі Розетка.

Достоинства:
    Легко наноситься, швидко висихає, не лишає розводів. Покривала алмазні мозаїки...
    • Продавец  SH Group

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: SH Group. Объем: 50

Велика баночка, на картину вистачило половини банки.

• Продавец  SH Group

Дякуємо за Ваш відгук! Радий чути, що акриловий лак має достатній об'єм і вистачило половини банки для Вашої картини. Сподіваємось, що лак буде служити Вам добре у подальших проектах!