Отзывы покупателей о Автомобильное зарядное устройство Baseus CGJM000013 Golden Contactor Max Dual Fast Charger Car Charger |2USB, QC/PD, 60W/3A|

• Дмитрий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MobiForYou. Цвет: Black

Товар не соответствует заявленным характеристикам. 60 Вт там и близко нету. Максимум что выдаёт это 22.5 вт.

Достоинства:
    Заряжает
    Недостатки:
    Не соответствует заявленным характеристикам.
  • Влад
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cedrus. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Dark Grey

Купував в минулому році, працює супер, заряджає швидко

Достоинства:
    Працює відмінно, недоліків немає
  • Курилюк С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Інтера. Выходной разъем: Lightning - Type-C. Цвет: Blue

В описі товару цього немає, тому я вважав, що 60W ця зарядка може дати, якщо під'єднати кабель лише до одного порту. Ну, нехай 45W. Але ні, максимум, що вона може дати, це 30W з будь-якого порту.

Достоинства:
    Гарна якість
    Недостатки:
    60W потужності видає тільки сумарно по всім портам
  • Андрей Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AppShield. Выходной разъем: USB-A

Все отримав дякую але з моменту замовлення до отримання час зайняв аж 6 днів , хоча менеджер який приймав заказ казав що час займе 2-3 дні
    невелике зауваження . В коробкі був папірець картонний памятка на випадок повернення товару , так от мабуть це повинен попереджати менеджер який приймає заказ що відривати коробочку з товаром повинно дуже й дуже обережно тому що й умові повернення 1 й єдиний пунк це збереження орігінальною коробки , а на орігінальній коробці є скотч та дуже щільно все закрито .
    Тому якщо комусь прийдеться то відкривайте ювелірно!

Достоинства:
    Товар якісний орігінальний, на пошті працівники погодились вийти до машини й перевірити на працездатність.
    Недостатки:
    пересилають Укрпоштою а це дуже довго.
    • Продавец  AppShield

Шановний клієнт, дякуємо Вам за відгук та зауваження. Як Ви правильно зазначили, у нас є кілька варіантів доставки, але ми визначаємо строки відправлення, а не доставки, оскільки це залежить від перевізника. Проте, ми завжди намагаємося забезпечити найкращий сервіс для наших клієнтів. Радимо обирати Нову Пошту)
      Щодо пам'ятки на коробці, це дійсно важлива інформація щодо збереження оригінальної упаковки. Ми створили цю картку для Вашого комфорту та зручності, щоб Ви могли правильно розуміти умови повернення товару.
      Ми раді, що ви задоволені отриманим замовленням, і будемо раді бачити вас серед наших клієнтів у майбутньому. Щиро дякуємо за ваш відгук і за ваш вибір.
      З найкращими побажаннями, команда AppShield)