Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Форма для приготовления вареников и пельменей металлическая BRS Silver

Оценка пользователей 3.71/5
  • Павло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Тісто не прилипає, якщо присипати борошном. Пельмені виходять ідеальними.

• Ярослав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Металева форма для пельменів та вареників. Швидко, зручно, однаковий розмір.

• Олександра Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Купила в январе, но только сейчас дошли руки до формы) Вообщем форма оказалась бракованной. Есть трещина и вмятина на изделии. Пришла в обычной пленке без коробки. Пока не знаю повлияет ли это на качество вареников, но факт остается фактом(( неприятно. Сразу с этой формой заказывала и пельменницу.. тоже еще не пользовалась..

Достоинства:
    Не надо лепить руками
    Недостатки:
    Бракованный товар. Трещина на изделии.
  • Галина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Нормальна форма, але в мене вони розкриваються. Можливо тісто неправильне. А взагалі все добре.

• Наталія Д***

Товар відповідає опису.

Достоинства:
    Наявнісь товару, швидка доставка.
    Недостатки:
    Відсутність упаковки.
    • Продавец  StarLight

• Сергей Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Дякую за посилку, форми хорошої якості, вже пройшли "тест-драйв" на кухні)

Достоинства:
    Якісна форма
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  StarLight

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Прийшов інший товар. В пункті видачі не перевірив, а потім побачив вже коли розпакував. На зв'язок продавець не виходить.

• Продавец  StarLight

Доброго Вам дня, Олександр! Ми вибачаємось перед Вами за незручності через пересорт товару на складі. З Вами зв‘яжеться наш сервісний менеджер щодо вирішення даного питання.. Будь ласка, очікуйте.

• Олександр

Продавець запропонував повернення грошей без повернення мною товару, але я відмовився від повернення. Поповнили мій мобільний рахунок на суму товару. На питання замінити - відповіли, що товара немає в наявності.