- Ріжко Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пила працює відмінно. Це ідеальний вибір для тих, у кого маленька майстерня, оскільки пила складається дуже компактно. Особисто для мене це найкращий вибір.
Із мінусів хотів би зазначити, що під час розпакування було виявлено, що зломаний один із пластмасових тримачів паралельного упора. Однак це не критично, я його самостійно склеїв. На жаль також не було гарантійного талону від виробника, надіюся що Розетка надішле мені його додатково. В цілому покупкою дуже задоволений.- Достоинства:
- Відмінна якість за адекватну ціну.
- Недостатки:
- Відсутній гарантійний талон, зломаний пластмасовий тримач паралельного упора.
Эксперт RozetkaДоброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. З докладною інструкцією по отриманню гарантійного талона Ви можете ознайомитись за посиланням .
- Балабон И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Попробовал, хорошая пила, качество сборки хорошее. Двигатель шумноват, но не критично.
Покупал пилить фанеру, чувствую хватит за глаза.- Достоинства:
- Ножки, удобная, мощная... Своих денег стоит.
- Недостатки:
- Расклинивающий нож не быстросьёмный, угловой упор люфтит и 90° не даёт (может можно настроить, нужно смотреть), параллельный упор хлипкий (качество реза не страдает, но возможно скажется на ресурсе)
- Балабон И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пилу не пробовал, а претензия к Розетка есть, нет гарантийного талона, от слова "вообще" даже чека на товар нету.
- Недостатки:
- Нет гарантийного талона, и чека на товар.
Эксперт RozetkaДобрый день, Иван! Приносим свои извинения за причиненные неудобства. С подробной инструкцией по получению или заполнению гарантийного талона Вы можете ознакомиться по ссылке. Также Вы можете обратиться к нашим менеджерам по номеру (044) 364-83-65, и они помогут Вам в решении данного вопроса.
- Ілона Х***Продавец: Rozetka
На пів року вистачить
Не вартує тих грошей
Поломийвся редуктор і розбило якорь
Якорь купили новий, редуктора в Україні купити нереально, навіть у офіційного представника, його роблять тільки під замовлення в Німеччині.
Купили підшипник, дали токарю, горе пополам зробили. Через день полетів підшипник у НОВОМУ якорі
Одним словом поганий.- Достоинства:
- Точно ріже, і плюс що можна опускати пилу
- Недостатки:
- Ломиться, запчастей немає навіть у сервісному центрі
Представитель брендаДоброго дня,
Дякуємо за вибір Метабо.
Для з’ясування обставин та надання повного обсягу інформації стосовно Вашого випадку, просимо Вас зв’язатись з сервісним менеджером. Контактні данні за посиланням:
ссылка