Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Книга Невероятная история о великане-грушке (на украинском языке)

• Аліса Г***

Купляла сину, коли йому було роки 4 (читали за декілька підходів). Зараз йому 5, 5 років і до сих пір одна з найулюбленіших історій, яку любить перечитувати. Купляли додатково й на подарунок , теж дитина в захваті вже тривалий час.
    Рекомендую!

• Кравченко С***

Чудова книга, рекомендую! Купувала на подарунок, а вдома у нас є свій екземпляр - читали безліч разів, одна з найулюбленіших у віці 5-6 років)

• Горбань С***

Книжка гарна.Велетенська(як та грушка-))).Тексту мало-картинок багато=те,що люблять діти.

Достоинства:
    Сипатична
  • Світлана М***

Почала вчора читати - дуже класна книжка. Такі цікаві малюнки і пригодницький сюжет. Малюнки краще за будь-який віммельбух.

• Людмила М***

Чудова книга. Класне виконання (папір, ілюстрації) . Класний сюжет. Історія довга, можна розтягнути на два заходи))

• Антон

Очень интересная книга и красивая книга. Будет интересна даже взрослому. Много красивых иллюстраций

Достоинства:
    Много красивых иллюстраций
  • Олена

Купляли дитині 5 років, всі в захваті, текст чудовий, історія супер, дитина обожнює цю книгу. Гарний подарунок від 5 років.

Достоинства:
    Ілюстрації, папір
  • Валерия К***
    Продавец: Rozetka

Лучшая книга ! Ещё есть прекрасный мультик . Дети в восторге от этой истории

Достоинства:
    Сюжет , картинки
  • Галина
    Продавец: Rozetka

Ми любимо багато читати, тому брала на 3 роки) історій багато, ілбстраціі дуже гарні, тексту не багато, тому можна і з 3 рочків пробувати. Якість хороша, дитині книга зайшла

Достоинства:
    Багато історій в олній книзі