Отзывы покупателей о Нестирающиеся наклейки на клавиатуру Украинский / Английский 12х12 мм черный фон / белые символы (без русских букв)

Оценка пользователей 4.82/5
  • Роман К***

Нормальні наклейки

• Євген К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers

Віддетри старі - наліпити нові - на все про все вийшло 30-35хв. Пінцет не потрібний. Чисто літери та цифри. Кого цікавлять F1-F12 - їх тут немає. Білий колір не ріже око. Поки нормально

Дякуємо за відгук!

Все-таки рекомендуємо робити поклейку за допомогою пінцету, щоб пальцями не торкатися клеючої сторони наліпки.

• Юлія

Дякую, якісні наклейки.

• Юлія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers

Замовляла більше року тому і я задоволена як слон. Особливо дякую тим хто обробляв моє замовлення в підказав, що є ці наклейки тільки українською та англійською, бо я саме й такі шукала.
    Не дивлячись на те що вони в мене наклеєні вже рік як - стерлися лише 3 кнопки(W, A,S,D), але то є нормальним, так як ноутбук в мене ігровий )))
    Замовлятиму ще раз для

Достоинства:
    швидка доставка
  • Анна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers

Все чудово, наклейки сподобались, швидка доставка. Дякую.

• Юлія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers

Дуже задоволена покупкою якість гарна ціна. Щиро дякую!

• Лейла А***

Дякую, ще пінцет поклали

• Продавец  KLStickers

Дякуємо за високу оцінку! З задоволенням даруємо пінцетик, якщо маємо в наявності)

• Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers

На перший погляд здалось, що реально наліпки жовто-сині. В сутінках краще видно після сірих наліпок

• Продавец  KLStickers

Добре, що ви уточнили, що здалося) Жовто-синій то лише контур поза кнопками. Років 6 тому придумали цей дизайн, а вже декілька років його копіюють і інші продавці) Саме на цих наліпках фон чорний, а українські на англійські літери білого кольору.

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers

Дякую за наклейки. Вже наклеїв на стаціонарний компьютер, ноутбук та поклав на всякий випадок ще одну прозапас.

Достоинства:
    Швидко, вчасно
  • Наталя
    Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers

Дякую за пінцет, завдяки йому зручно клеїти. На дотик відчувається що на кнопках зʼявилися наліпки. Кнопки “-“,”=”, “\“ жовті, хоча повинні бути синіми, так як знаходяться у верхніх двох рядах на клавіатурі.

• Продавец  KLStickers

Наталя, вітаємо! На цих наклейках всі літери і символи білого кольору. Жовто-блакитний фон навколо самих квадратиків слугує тільки для прикраси і ні на що не впливає. За відгук дякуємо!)

• Богдан П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers

Хороші наклейки реального нестираючі сам перевірив на наклейці яка залишилась.

Достоинства:
    Якісні наклейки
    • Продавец  KLStickers

Дуже приємно отримувати відгуки з 5 зірочками, дякуємо! Чудово, що ви, а тепер і потенційні клієнти, впевнились в якості наклейок. Ми в свій час також знущалися над ними, щоб зробити їх такими витривалими)

• Ярослав Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers

Наклейки якісні, сподобалося, що немає російської розкладки. Плюсом був пінцет

Достоинства:
    Навіть із тьмяною підсвіткою клавіші видно в темряві
    • Продавец  KLStickers

Дякуємо за високу оцінку і відгук! Щиро раді, що вам сподобався наш товар!)

• Ангелина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers

Якісні і окреме задоволення, що зроблені в Україні

Достоинства:
    Ціна/якість
    • Продавец  KLStickers

Дякуємо, що підтримуєте українського виробника)

• Юрій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers

Якість класна. В комплекті пінцет для зручності поклейки. Але розмір менший ніж кнопочки, тому 4 зірочки. Хотілось би повністю покрити кнопку

• Продавец  KLStickers

Дякуємо, що знайшли час написати відгук! Це приємно. Але рекомендуємо перед замовленням наклейки краще заміряти розмір кнопки, щоб було чітке уявлення, як габарити наліпки співвідносяться з розміром клавіші. Головне, щоб наклейка була менша за кнопку на 1-2 мм. Якщо є сумніви - пишіть нам, ми з задоволенням підкажемо. Також бувають такі клавіатури, що дуже складно підібрати наліпки. Тоді можна зробити під ваші розміри на замовлення. Це займе пару тижнів і дорожче трохи, але можливо. Не соромтеся поставити додаткові питання. А цей розмір наклейок (12*12 мм), з нашої практики, найуніверсальніший і підходить більшості клієнтів. Всім мирного неба!

• Олег К***
  • Юрій В***

Відмінно.

Достоинства:
    Відповідає опису. Швидко відправили. Все відмінно.
  • Алекс
    Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers

Чудові наліпки. Шкода, що це до сих пір рідкість - знайти їх без «ы» та «ъ». Для зручності ще й додали в посилку пінцет! Дякую вам.

Достоинства:
    без зайвих букв ;)