Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Флаг УПА уличный нейлоновый яркий цвет с клипсами для крепления на флагшток 140 х 90 см Бандеровский флаг ОУН

• Отзывы про товар продавца Lemeshop
  • Олександр В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество в упаковке: 1. Размер: 140 x 90

файний прапор. Якість чудова.

Достоинства:
    якість
    Недостатки:
    Путін живий
    • Продавец  Lemeshop

• Андрій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: InteroLife. Количество в упаковке: 1. Размер: 140 x 90

Добре

• Валерій С***

Дуже чудовий

Достоинства:
    Швидка доставка
  • Іван

Чудовий прапор

Достоинства:
    Матеріал, ціна, обслуговування.
  • Давид Л***

• Маркіян

Всім рекомендую:)

• Андрій Г***

просто прапор

• Волошина Т***

Все швидко та чітко, прапори топ, будуть прикрашати робоче місце

• Артем

Прапор супер,ще й цукерку поклали

Достоинства:
    Все
    • Продавец  AnnaLim

Дякуємо що обрали наш магазин. Раді що Вам все сподобалось!)

• Маша Д***

прапор крутий, цукерка в пакунку ще крутіша. 10/10

Дякуємо Вам!

• Олександра Ф***

швидко оформили доставку(за ніч прийшла),прапор дуже великий що можно як ковдру на плечі закинути

Недостатки:
    нету
    • Продавец  AnnaLim

Дякуємо Вам за замовлення та Ваш відгук!

• Данил З***

)))

Дякуємо Вам за відгук!

• Данил З***

Все дуже гарно
    В подарунок поклали цукерку (дуже приємно))

• Продавец  AnnaLim

Дякуємо і Вам за замовлення, раді що Вам все сподобалось!)

• Крок К***

В маніакалці замовила вночі, зранку одразу ж передзвонили. Думала відмовити, проте голос чоловіка, що дзвонив, був дуже приємним, до того ж стало цікаво, що саме я замовила, бо спросоння так і нічого не зрозуміла.
    Все дуже мило та круто, ще й міні подаруночок підкинули

Достоинства:
    Швидкість, якість, цукерка
    Недостатки:
    • Продавец  AnnaLim

Дякуємо за відгук і що забрали замовлення. Дуже раді що зуміли порадувати і трошки підсластити Ваш день!)

• Лера М***

Підкажіть, будь ласка, чи можна обгорнутися цим прапором? Як на мітингах, на плечі

• Лол К***

Флаг хороший

Достоинства:
    В комплект положили конфету ️
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  AnnaLim

Дякуємо Вам за замовлення та відгук!)