Отзывы покупателей о Флаг УПА уличный нейлоновый с клипсами для крепления на флагшток Бандеровский флаг Martel яркий цвет 140 х 90 см
- Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество в упаковке: 1. Размер: 140 x 90
норм флаг. как его выровнять, что б не был мятым?
- Продавец Lemeshop
Вітаємо! Можна через плотну тканину пропрасувати.
- Максим З***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество в упаковке: 1. Размер: 140 x 90
Отримав таке, як це повісити на флагшток? тканина фарбована. На стіні також біла смуга виглядає не дуже. Навіщо ці кільця?
- Достоинства:
- Краще ніж нічого.
- Недостатки:
- не відповідає опису, біла смуга не подобається, на флагшток не повісиш.
- Продавец Lemeshop
Дякуємо за ваш відгук! Прапор оснащений кільцями спеціально для кріплення на флагшток – їх можна використовувати для закріплення мотузкою або карабінами.
Щодо дизайну: тканина профарбована, а розміщення елементів відповідає стандартній моделі. Біла смуга є частиною загального оформлення.
Сподіваємося, що прапор буде служити вам довго!
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество в упаковке: 1. Размер: 140 x 90
Прапор супер!
- Продавец Lemeshop
Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество в упаковке: 1. Размер: 140 x 90
Гарний прапор.
- Достоинства:
- З кліпсами.
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановний Ігор, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку Приємного користування))
- Наталія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество в упаковке: 1. Размер: 140 x 90
Змініть опис прапора. На фото червоно-чорний, в описі - жовто-блакитним. Замовила, тепер думаю, а що замовила? Потрібен червоно-чорний
- Достоинства:
- Недостатки:
- Неточний опис товару
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановна Наталія, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
Гарний прапор.
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановний Ігор, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)