Отзывы покупателей о Пакеты для хранения и заморозки грудного молока Swan Baby 50 шт 200 мл пакетики молокоотсоса сцеживания стерильные двухслойные герметичные порционные BPA Free без бисфенола одноразовые прочные с застежкой для лактации новорожденных младенцев розовые

Оценка пользователей 4.97/5
  • AI аналіз відгуків
    116 відгуків:  95% позитивних, 3% нейтральних, 2% негативних
    Клієнти здебільшого дуже задоволені пакетами для зберігання грудного молока Swan Baby. Основні сильні сторони, які відзначають покупці, — це якість матеріалів, щільна герметична застібка, зручність та універсальність у використанні, а також вигідне співвідношення ціни й кількості в упаковці. Більшість користувачів підкреслюють відсутність стороннього запаху, простоту у використанні й швидку доставку. Негативних зауважень дуже мало; рідко згадують поодинокий запах пластику після заморожування чи дрібні дефекти (наприклад, пробиті пакети). AI-згенеровано на основі тексту відгуків клієнтів
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Мария Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый

Дякую продавцю, товар відповідає опису, прийшов швидко

Достоинства:
    Гарний товар
  • Анна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый

Приємні на дотик пакетики. Сподобалось, що всі написи можна робити на самому пакеті, а не на горловині, через яку заливається молоко. У зв'язку з цим , займає менше місця в морозилці

• Продавец  B&H Store

Анна, щиро дякуємо за такий детальний та корисний відгук!) Нам неймовірно приємно, що Ви оцінили якість матеріалу та продуманий дизайн пакетиків)

• Аліна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый

Пакети ідеальні і по розміру і по якості. Застібка дуже якісна, нічого не протікає. Відправили дуже швидко, магазинчик рекомендую!

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  B&H Store

Аліна, щиро дякуємо за такий приємний та детальний відгук) Ми неймовірно раді, що пакети ідеально підійшли Вам і за розміром, і за якістю. Надійна застібка — це дійсно гарантія спокою, що нічого не протікатиме. Окреме дякую за рекомендацію нашого магазину та оцінку швидкості доставки! Приємного та легкого користування))

• Наталя З***

Долго ждали, товар хороший

• Продавец  B&H Store

Наталя, дякуємо за Ваш відгук)

Нам дуже приємно, що якість товару Вам сподобалася і Ви оцінили його переваги)

• Анастасия Ф***

Пакети супер.
    Якісні, приємні на дотик
    Подобається що за рахунок матової поверхні легко підписати і ручкою і навіть олівцем.

Недостатки:
    Пошкоджена упаковка була при отриманні
    • Продавец  B&H Store

Анастасія, дякуємо за Ваш відгук)

Нам дуже приємно, що Ви оцінили якість та текстуру пакетів. Ми спеціально обирали такий матеріал, щоб маркування було зручним і надійним незалежно від того, чим Ви звикли підписувати))

Раді, що покупка виявилася практичною для Вас. Користуйтеся із задоволенням))

• Олександр Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый

все чудово, пакети за свою ціну топ

Достоинства:
    відповідають характеристикам, щільні, застібаються добре
    • Продавец  B&H Store

Олександр, дякуємо за Ваш відгук!) Нам дуже приємно, що Ви задоволені якістю та щільністю пакетів. Надійна застібка — це справді важливо для зручного зберігання)

Користуйтеся із задоволенням і звертайтеся до нас ще))

• Марина Ш***

Хороші пакети, зручні

Достоинства:
    Практичні
    Недостатки:
    Не виявлеро
    • Продавец  B&H Store

Марина, дуже раді, що пакети Вам сподобалися) Зручність у користуванні — це саме те, чого ми прагнемо. Дякуємо за відгук!))

• Світлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Бирюзовый

Гарний продавець, швидко відправили! Пакети хороші, без стороннього запаху, зручні, якісні. Як на мене об'єм кращий для зціджування з 3-го місяця дитини, коли вже більше молока (щоб не гратися з доливанням).

• Продавец  B&H Store

Світлана, дякуємо за такий детальний та корисний відгук! Нам дуже приємно, що Ви оцінили якість і зручність пакетів. Окреме дякуємо за пораду щодо об'єму — це точно допоможе іншим батькам зорієнтуватися.

Користуйтеся із задоволенням, і нехай малюк росте здоровим))

• Наталія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Бирюзовый

Вітаю ! Користуюсь пакетами три місяці . Дуже зручно ! Вони щільні, не мають стороннього запаху.
    Зручно що можна краєчок відрізати та перелити потрібну кількість !

Достоинства:
    Компактний , міцний
    Недостатки:
    Поки що не знайшла
  • Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Бирюзовый

Зручні у використанні, не мають стороннього запаху, приємна ціна.

• Продавец  B&H Store

Анастасія, дякуємо за відгук) Раді, що продукція зручна, без запаху та радує приємною ціною)

• Олена Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Бирюзовый

Хороший магазин! Быстрая отправка. Пакеты для хранения молока беру не первый раз. Все качественно!

Достоинства:
    Быстрая доставка. Качество.
    • Продавец  B&H Store

Олена, дякуємо за відгук) Раді, що магазин і доставка Вас задовольнили, а пакети для зберігання молока завжди якісні!))

• Сніжана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый

Чудові пакети,міцна застібка,зручний "носик"для зливання розмороженого молока,приємна ціна.Швидка відправка.

• Продавец  B&H Store

Сніжана, дякуємо Вам за відгук)
      Дуже раді, що Ви оцінили якість пакетів, зручність у використанні та швидкість відправки.

Користуйтеся із задоволенням))

• Марія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый

Гарна якість і приємна ціна!

• Продавец  B&H Store

Марія, дякуємо за відгук)
      Раді, що Вам сподобалася якість товару та приємна ціна))

• Анастасія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый

Якісний товар та прекрасне обслуговування. Купую вже не вперше, дякую.

• Продавец  B&H Store

Анастасія, щиро дякуємо за довіру та повторні покупки)) Нам дуже приємно, що Ви задоволені якістю товару та обслуговуванням! Завжди раді Вам знову))

• Вікторія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый

Двічі вже замовляла пакети цього виробника в цьому магазині. Все якісно та швидко. Пакети чудові, без запаху та дуже зручні. Дуже зручно заморожувати в них.

Достоинства:
    Якість, немає запаху.
    • Продавец  B&H Store

Вікторія, щиро дякуємо за довіру та повторні замовлення) Раді, що пакети Вам подобаються та зручні у використанні. Користуйтеся із задоволенням)

• Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый

Якісний товар,все герметично і стерилізації не потребують

• Продавец  B&H Store

Олена, дякуємо за відгук) Раді, що Ви задоволені якістю товару та герметичністю. Користуйтеся із задоволенням!)

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый

Хорошої якості пакети , зручні у користуванні. гарно герметично закривають, можна підписати . Рекомендую!!!

Недостатки:
    Недоліки відсутні
    • Продавец  B&H Store

Анна, щиро дякуємо за відгук) Чудово, що пакети Вам подобаються та зручні у користуванні)

• Катерина М***

Чудові пакети, беру постійно

Достоинства:
    Гарні, зручні, не протікають
    Недостатки:
    Не помітила
    • Продавец  B&H Store

Катерина, щиро дякуємо за довіру та теплий відгук) Дуже раді, що пакети Вам подобаються та відповідають Вашим очікуванням. Користуйтеся із задоволенням і надалі))

• Христина Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый

Швидка відправка, товар відповідає опису

• Продавец  B&H Store

Христина, дякуємо за відгук) Раді, що Ви задоволені швидкістю відправки та що товар повністю відповідає опису)

• Анастасія Н***

Чудови пакети

• Продавец  B&H Store

Анастасія, щиро дякуємо за відгук) Добре, що пакети Вам сподобались))

• Марія Г***

Чудові пакетики!

• Продавец  B&H Store

Марія, дякуємо за відгук) Раді, що пакетики Вам сподобались. Нехай служать довго та зручно)

• Павло З***

Ідеально виконує свою функцію

• Продавец  B&H Store

Павло, дякуємо за відгук) Раді чути, що товар ідеально виконує свою функцію та повністю виправдав Ваші очікування)

• Олег Ш***

Нам сподобалось

• Продавец  B&H Store

Олег, щиро дякуємо за відгук) Дуже раді, що Вам сподобалось. Нехай покупка й надалі приносить лише позитивні емоції)

• Олена К***

Швидка відправка, якісний товар

• Продавец  B&H Store

Олена, щиро дякуємо за відгук!) Раді, що Ви задоволені якістю товару та швидкістю відправки)

• Євгенія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Бирюзовый

Зручні пакети, купую не перший раз.

• Продавец  B&H Store

Євгенія, дякуємо Вам за довіру та повторні покупки!)

Нам дуже приємно, що пакети Вам зручні й ви обираєте їх знову )

• Олічка П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый

Дійсно хороші пакети для зберігання молока, не тоненькі, є хороші акції на них час від часу. Рекомендую

Достоинства:
    Хороша якість
    • Продавец  B&H Store

Олічка, щиро дякуємо за відгук!)
      Раді, що Ви оцінили якість пакетів та їхню щільність. А вигідні акції — це завжди приємний бонус) Дякуємо за рекомендацію!)

• Наталия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Бирюзовый

Чудовий товар та приємний продавець, все швидко відправили. Рекомендую

• Продавец  B&H Store

Наталія, щиро дякуємо за такі теплі слова та рекомендацію)
      Раді, що Ви задоволені товаром і швидкістю відправки) Завжди стараємось для Вас)

• Анастасія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый

Швидко , якісно , гарна ціна .

• Продавец  B&H Store

Анастасія, дякуємо за відгук))

• Маргарита П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый

Пакети ідеально підійшли за потреблю

Достоинства:
    Швидко опрацювали замовлення і швидко відправили. Приємний дуже продавець. Дуже рекомендую
    • Продавец  B&H Store

Маргарита, щиро дякуємо за Ваш відгук!) Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені обслуговуванням та що пакети ідеально підійшли для Ваших потреб Дякуємо за рекомендацію та довіру!)

• Діна
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый

Хороший товар , все прийшло вчасно

Діна, дякуємо за відгук)

• Ірина К***

Щільні пакети,зручні,дуже сподобались

• Продавец  B&H Store

Ірина, дякуємо за відгук)) приємного користування))

• Вікторія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Бирюзовый

Очень понравилось и обслуживание, и сами пакеты

Достоинства:
    Надёжные, вместительные, простые в использовании
    Недостатки:
    Не нашла
    • Продавец  B&H Store

Вікторія, дякуємо за відгук!) Раді, що Вам сподобалися і обслуговування, і самі пакети))

• Ольга Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый

Дуже зручні і міцні пакети, також маю інші девайси від цього виробника, тому рекомендую до використання!
    Щиро дякую магазину за оперативність, дуже швидко відправили замовлення!:)

Але! Шановний продавець, приберіть, будь ласка, з назви товару слово "багаторазові".
    Люди бувають різні, дехто спробує використати вдруге, чого робити категорично не можна! Дякую)

Достоинства:
    Зручні, достатній об'єм, швидка відправка
    • Продавец  B&H Store

Ольга, дякуємо за такий детальний і корисний відгук)
      Раді, що вам сподобались пакети та сервіс магазину!) Окрема подяка за зауваження — обов’язково врахуємо і переглянемо назву товару. Нам важлива безпека та комфорт клієнтів))

• Олександра
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый

Дуже зручно! Раджу, замовляйте! Пакети гарної якості!

Достоинства:
    Зручність та легкість в використані
    • Продавец  B&H Store

Олександра, дякуємо за відгук)) Раді, що Вам зручно користуватись і якість пакетів Вас потішила. Дякуємо за рекомендацію!))

• Ілля
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Бирюзовый

Пакети дуже гарні, виконують свої функції на відмінно, герметичні, легкі у використанні.

Достоинства:
    Все чудово
    Недостатки:
    Не знайшли
    • Продавец  B&H Store

Ілля, дякуємо за відгук) раді, що товар сподобався))

• Анна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Бирюзовый

Замовляю пакети вже втретє. Прості в використанні. Єдине, що не подобається - погано відривається місце для виливання молока ("носик" пакета).

Достоинства:
    Зручні в використанні, не потребує ножиць для зрізання верхньої частини пакета
    Недостатки:
    "Носик" для виливання відірвати тяжко
    • Продавец  B&H Store

Анна, дякуємо, що замовляєте знову)
      Раді, що пакети зручні у використанні. Дякуємо і за зауваження щодо «носика» — ваш відгук дуже цінний і допомагає нам ставати кращими )