Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Средство для удаления известкового налета Sano Anti Kalk 500 мл

Оценка пользователей 4.81/5
  • Юлия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Давно борюсь з брудом і завжди економила, а тут вирішила була не була, треба спробувати щось дорожче.
    І раз вже витратила купу грошей, то вирішила поділитись своїм досвідом аби інші не купували наосліп.
    Прийшов він мені вчора, а сьогодні я мию ним усе в квартирі, заздалегідь підготовлене до випробування і не мите тиждень. Будьте обережні при перегляді фото, я хороша хазяйка, такий бруд я розвела спеціально. Не судіть строго.

І так про засіб:
    1. Об'єм - велика пляшка, дуже зручна в руці, хоч і доволі тяжка. Дозатор не дуже сподобався, можливо я щось не розібралась, але там лише функція піни, а звичайного розбрискування немає.
    2. Склад - я в ньому не розумію, так що просто додаю фото для тих, кого це може зацікавити. Я працювала без рукавичок - руки ніяк не зреагували, так що хімія не дуже їдка.
    3. Дія:
    - вапняний наліт
    а) керамічна плитка у ванній - були в мене кути у ванній, де вже давно не допомагав класичний "містер мускул" і всі його родичі. Плями від води застарілі і плитка власне виглядала жахливо. Я навіть порошком і мочалкою це все терла і толку ніякого. Нанесла даний засіб звичайною ганчіркою, зачекала 2 хв. і змила водою. Потім протерла на сухо і вуаля! Див. фото 1-4. Результат не просто здивував... я була вражена! Плитка чиста як нова. Біля самої ванни на останній плиточці ще залишились невеликі сліди, але думаю за 2-3 процедури і вони зникнуть. Феноменальний ефект. Я нічого не терла, просто нанесла засіб;
    б) після дивовижі у ванні пішла я мити умивальник на кухню (спеціально тиждень його нічим не мила або було де "тестити" покупку), результат теж вразив - чистенька сушка для посуди у мене останній раз була коли ця мийка була нова, далі як не мила в жолобках залишалось вапно, дуже застаріші біля самого крана "залежі" зникли на половину, але знову ж повторюсь - я не терла!!! я просто нанесла на 2 хв засіб а потім його змила.
    - жир - на упаковці сказано, що засіб справляється з жиром, спробувала я його на каплях жиру на задній кришці газової плити та на плиточці навкого плити - не діє! Фото мені не влізло, та і думаю не варто навіть його сюди кидати, жир як був так і залишився, еффект не значний є, але не більший ніж я би просто протерла все це засобом для миття вікон будь-якої фірми гривень так за 20, так що для жиру не годиться.
    - іржа - не знайшла я в себе нічого, що могла б мити від іржі, тому поки нічого сказати, але якщо придумаю, то допишу в коментарях до цього відгуку.

Достоинства:
    Ефективний в боротьбу з вапняним нальотом
    Недостатки:
    Не ефективний в боротьбі з жиром
    • Вадим К***

Добрый день, а как насчет посудомойки из гранита поможет?

• Юлия П***

У меня сейчас умывальник мраморный, его очищает. Главное не оставлять на долго, если оставить до высыхания появляются белые разводы, которые снова приходится мыть. Так что думаю с гранитом тоже справится. По сути тут все равно какая поверхность, главное с чем бороться. Если с разводами от воды - то отмоет.

• Антон Б***

Для жира лучше Sano Forte Plus, всё же это очень разные типы загрязнений. В антижире щёлочь, а в антиналёте для ванн - кислота.

• Геннадій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

нереально просто працює. мию душову кімнату, поки піна повзе вниз по стіні, за нею вже лишається слід без нальоту. на відео кошача поїлка, рік набиралась вода з скважини, з дуже великим вмістом заліза. результат у реальному часі. прошу вибачення за антураж, рішення про запис відео було спонтанним.

Достоинства:
    швидко знімає наліт
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Единственное средство которое реально помогло. Не за один подход, раз 5 обрабатывал всю ванную и раз 20 точечно. На фото осталось самое проблемное место его придется ещё 10-20 раз обработать.

• Олександр Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Це бомба , ракета, пушка - це спасіння для вашої сантехніки, цей засіб робить магію. Наносим , півтора дві хвилини , протер губкою і вуаля, блистить як з упаковки. Видаляє наліт як ЗСУ орків

Достоинства:
    Працює на 101@%
    Недостатки:

Вітаємо! Дякуємо за гарний відгук.

• Владислава П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Засіб просто топ. Я в захваті від того, як легко можна відмити наліт. У нас дуже погана вода і все в нальоті навіть після першого миття або якщо не протерти раковину. Цим засобом вимила свою страшну раковину менше ніж за 5 хвилин. Пройшов тиждень після прибирання і поки не насідає новий накип. Досі все блистить. Додаю моє до/після.

Достоинства:
    Швидко і легко видаляє наліт
    Недостатки:
    Аромат - не їдкий, приємний ніби солодкуватий, мені норм з витяжкою, але концентрований. дуже чутливим людям може не дуже сподобатись
  • Онищенко В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Засіб супер, обирала по відгуках. Варто дотримуватись інструкцій. Відчистила туалет, раковину і душову задоволена

Достоинства:
    Декілька хвилин і справляється з тим що не можна було відчистити, зараз нейтральний не хімічний
    Недостатки:
    Не виявила

Доброго дня. Вікторія, дякуємо за чудовий відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені засобом для видалення вапняного нальоту Sano Anti Kalk Rust . Звертайтесь ще)

• Наталья М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Невероятно крутая штука! Попыталась отмыть старый держатель в душевой и зеркало. Не брало ничего: Сиф, Доместос, Силит бэнг. Даже пробовала аммиак, лимонную кислоту, уксус - не брало ничего. А эта штука за 2 минуты сделала невероятное! Я даже не терла губкой - грязь сама стекла. Однозначно, рекомендую!
    Пы.Сы. Запах есть как и у всей экстра химии. Но работать в маске и перчатках - и никакого вреда)

Достоинства:
    Невероятный результат
    Недостатки:
    Запах
  • Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Це засіб купую не перший раз. Воно з легкістю очищає крани і плитку у ванній (див. фото, після трьох обробок по п'ять хвилин.

• Н.
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Ось ще з фото. Цим ванній і раковині у батьків більше 40 років, і скільки себе пам'ятаю, такими чистими ще ніколи не були.

Доброго дня, дякуємо за відгук!

• Надежда
    Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Средство действенное. Я использовала для снятия многолетнего (не шучу) налета с глянцевой плитки и ванны - в несколько заходов, с помощью губки с пластиковым ворсом и металлической мочалки. Размазывать по поверхности удобно руками (в перчатках, разумеется, и не тонких). Режима разбрызгивания нет, предположительно, из соображений безопасности. Под действием средства известковый налет размягчается до консистенции сливочного масла и легко  стирается щетками. Но не растворяется - поэтому наплывы 1-2 мм нужно счищать шпателем, а уже тонкий остаток - средством. Действующее вещество кислота, поэтому берегите глаза, детей и питомцев. Приятно пахнет цианистым калием.

Достоинства:
    Эффективное средство
  • Кирило С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Прекрасний засіб, вже не вперше користуюсь, рекомендую)

Доброго дня ! Кирило , щиро вдячні за Ваш відгук! Раді, що Ви обрали саме нас та залишаєтесь з нами) Користуйтесь із задоволенням )

• Владлена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Самое лучшее средство которое я пробовала после Селита . Но он уже как три года очень испортился. Это просто находка отмыл жёлтые подтеки на унитазе налёт на кране хотя я перепробовала средств 10 никакие не помогали!!! я просто в восторге. Но дозатор просто кошмарный. Протекает. Брызгает плохо. Зато формула отмывает всё идеально. Дозатор можно и потерпеть.

Достоинства:
    Отмывает налёт на ура
    Недостатки:
    Дозатор

Дякуємо за такий детальний і щирий відгук!
      Раді чути, що Sano Anti Kalk Rust перевершив ваші очікування й допоміг впоратися навіть із найскладнішими забрудненнями.

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Класний засіб. Вапно на сантехніці ( латунь) просто росло 5 років, а цей засіб знищив його за дві хвилини і не з'їв метал

Достоинства:
    Дуже ефективний, не смердить і не роз'їдає шкіру

Доброго дня ! Дякуємо за позитивний відгук! Раді, що Ви залишилися задоволені покупкою . Приємного користування!

• Алёна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Фото говорять самі за себе

Доброго дня! Дякуємо за такі інформативні фото!

• Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Справляется с налетом любой сложности , от квартирного водного налета (вода более очищена и мягче), до налета от воды в частном доме (с высоким содержанием железа). Кафель, плитка, стекло, нержавейка, и другие поверхности.

Достоинства:
    Быстрота действия, экономный
  • Людмила А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Обожнюю цей засіб. Дійсно чудово працює з вапняними відкладеннями. Беру вже не вперше й буду купувати знову)

Достоинства:
    Нехімозний запах, класно працює
    Недостатки:
    Це не недолік, просто попередження: користуватись тільки в рукавичках, бо можна отримати опік
  • Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Це краще, що може бути. Прекрасно знімає вапняний наліт на темному глянцевому кахелі, раковині, унітазі та хромованих кранах. Все блищить. Хто почне користуватись, відмовиться від інших засобів.

Достоинства:
    Об'єм 1 л
    Недостатки:
    За кілька років користування не знайшла ;)

Доброго дня. Дякуємо за такий чудовий відгук. Ми дуже раді, що засіб виправдав ваші очікування та став незамінним помічником у догляді за домом. Ваша довіра до продукту за стільки років — найкраща оцінка.

• Инна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Лучшее средство для удаления налета. Отчистило даже чёрную гранитную мойку

Достоинства:
    Убирает налёт сразу же.
    Недостатки:
    Есть специфический запах
  • Наталія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Звичайний засіб, очікувала, що все відітру, але ні, з застарілим вапняним нальотом не справився, сподобалося, що несильний запах

Доброго дня, Тамара. Дякуємо за Ваш відгук. Дуже застарі забруднення потрібно оброблювати декілька разів для кращого результату.

• Petro
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Довго не могли почитстити вапняковий наліт на мийці чорного кольору з штучного каменю. Цей засіб справився з першого разу, Рекомендую!

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Дуже класний засіб, думала,що нашу ванну вже нічого ніколи не відмиє, але ж ні, знайшовся засіб. Я дуже задоволена результатом! Рекомендую!

Достоинства:
    Зручний у використанні, великий об'єм, дуже дієвий
    Недостатки:

Доброго дня, дякуємо за відгук!

• Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Засіб добре справився з видаленням вапняного нальоту на склі душової кабіни, буду замовляти і надалі

• Ольга П***

Сьогодні спробувала цей засіб на чорній гранітній кухонній мийці - 2 хвилини, і вона як нова, іншими засобами не могла позбутися білого нальоту

Щиро дякуємо за такий чудовий відгук!
      Користуйтеся із задоволенням та будемо раді новим замовленням!

• Ірина
  • Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Засіб просто імба! Попшикав, почекав 2 хв. і результат на лице. Різницю видно, так, хоча думав, що ефект буде мінімальним. Помилився і ефект дійсно є і його реально видно. Матеріали змішувачів, душових кріплень і т.п. тепер знову блискучі як нові.

Засіб сподобався має приємний запах.

Достоинства:
    Основну функцію виконує, приємний запах, легке застосування.

Дякуємо за такий захоплений і детальний відгук!
      Раді чути, що Sano Anti Kalk справді виправдав очікування й показав помітний результат уже після першого використання. Блискучі поверхні та легке застосування — саме те, за що його так цінують.

• Максим Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Поки це мій топчик по забезпеченню чистоти в ванній кімнаті. Ніяке розведення лимонної кислоти ні в яке порівняння не йде. (інших засобів не використовував - тому відкуг не дуже об'єктивний).

Забризкав, дві хвилини, протер, змив, витер - все сяє. Пульверізатор таки поганий - хоч трошки пляшку нахилив - починає протікати, тому десь у важко доступних місцях або кисточкою наносити, або забити. Руки при цьому пощипує відчутно, тому краще працювати в рукавичках.

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Поганий пульверізатор

Дякуємо за детальний відгук! Радий, що Sano Anti Kalk Rust допомагає досягти блиску у ванній кімнаті та полегшує прибирання. Рекомендуємо використовувати рукавички та альтернативні способи нанесення у важкодоступних місцях для зручності та безпеки.

• Лидия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Большой объём, хватает пары пшыков, можно убрать загрязнение без усилий

Достоинства:
    Мгновенно избавляется от налёта
    Недостатки:

Дякуємо за чудовий відгук! Дуже приємно знати, що Sano Anti Kalk допомагає вам легко та швидко справлятись із вапняним нальотом. Ефективність без зайвих зусиль — саме те, чого ми прагнемо. Раді, що вам зручно користуватись і засобу вистачає надовго!

• Вікторія М***

Нормально відчищує іржу

• Олексій Ф***

Супер средство. Задоволений на 200%

Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук. Раді, що засіб ефективно впорався із завданням. Користуйтеся із задоволенням)

• Сомов І*** Олегович

Чудовий засіб! Беріть не пожалкуєте

Достоинства:
    Прям дуже гарний засіб

Доброго дня. Дякуємо за чудовий відгук! Ми раді, що вам сподобався засіб Sano Anti Kalk Rust. Нехай він продовжує вас радувати своєю ефективністю

• Елена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Спасибо. Средство понравилось. Хоть я и не довожу сантехнику до безобразного состояния, но после применения этого средства умывальник стал, как новый. На очереди душевой бокс. Попробовала на небольшом участке чёрного стекла со следами известкового налёта - меня впечатлило.

Достоинства:
    Большая бутылка
    Недостатки:
    Не очень удобный пульверизатор.

Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук. Раді, що засіб виправдав ваші очікування і допоміг оновити сантехніку. Бажаємо, щоб результат і надалі вас радував, а душовий бокс став таким же ідеальним, як умивальник.

• В'ячеслав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Крутий і дієвий засіб. Вже рік користуємось, альтернатив не знайшли.

Достоинства:
    Якість, дієвість.
    Недостатки:
    Зависока ціна. Іноді не дуже якісно спрацьовує розпилювач.

Доброго дня. Дякуємо за відгук! Радий, що засіб так вам підходить і вже рік служить на користь. Користуйтесь із задоволенням)

• Тетяна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Дуже класний, відбілює добре, видаляє іржу і наліт. Буду брати ще, однозначно

Доброго дня ! Тетяна , раді , що Вам сподобався засіб для видалення вапняного нальоту Sano Anti Kalk Rust . Користуйтесь із задоволенням та звертайтесь ще )

• Анатолий Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Ожидал немного большего но в целом справляется со своими задачами

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Дуже і дуже сильний засіб. Навіть родимку на пальці випалив за пару секунд. Користуйтеся виключно в рукавичках.

Достоинства:
    Дієвий, недорогий

Доброго дня, дякуємо за відгук! Рекомендуємо дотримуватись попередження яке вказано на етикетці засобу. Гарного Вам дня, та вдалих покупок!

• Вадим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Найкращий засіб із всіх, якими доводилось користуватись.

Доброго дня, дякуємо за гарний відгук!

• Аліса Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Дійсно єдиний засіб, що діє. Тільки він допоміг видалити наліт, що назбирався від жорсткої води в приватному будинку.

Достоинства:
    діючий засіб
    Недостатки:
    не має