- Вероніка К***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Все чудово
- Продавец Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Приємні на дотик, не ковзають пальці.
- Андрей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Все супер 8)
- Евгений К***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Замовив бо виносився один із ставків на Контролері.
Мені суто естетично не подобалось.
Накладки виправили візуальну складову.
На функціонування не впливають.
Користуватись зручно.- Достоинства:
- Вигляд. Зачеплення
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец Pristavkin Dim
- Владислав Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Гарне візуальне покращення вигляду геймпаду, але мінус в тому що не у всіх іграх вам буде зручно з ними грати, наприклад у cuphead накладка заважає виконувати деякі дії на стіках, заважає точності і швидкості реагування, але для медитативних ігр від 3 лиця підійде без проблем.
- Достоинства:
- Візуальний вигляд, якість фарби та виконання
- Недостатки:
- Обмежують деякі дії в іграх з потребою у швидкій реакції
- Продавец Pristavkin Dim
- Максим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Відправили швидко, все добре, стало зручніше грати
- Достоинства:
- Зручні, якісні
- Олександр І***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Чудова накладка, не слизька.
- Валерій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Дуже якісні накладки, гарно виглядають та приємний на дотик силікон, класний дизайн)
Продавець топ)- Достоинства:
- Дизайн, якість силікону
- Олег Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Доброго времени суток.Моя любимая стилистика.Спасибо,все четко.Магазину всех благ и процветания.Мира нам всем.
- Достоинства:
- Все четко.
- Продавец Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам все сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- Дмитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Хорошие стики, спасибо большое!!
- Дмитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Все круто !!
- Достоинства:
- Уена
- Продавец Pristavkin Dim
- Данил К***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Шикарно выглядят,приятны в использовании,за свою цену сок
- Достоинства:
- Цена,вид,ощущения