- Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: КОРАБЛЬ. Цвет: Белый с розовым
Все СУПЕР Задоволена замовленням
- Ельмира М***Отзыв от покупателя. Продавец: КОРАБЛЬ. Цвет: Белый с розовым
Чудовий будиночок)
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: КОРАБЛЬ. Цвет: Белый с розовым
Будиночок чудовий!Зроблений якісно!Донечка була дуже задоволена таким подарунком!
- Достоинства:
- Прийшов вже у зібраному вигляді,добре запакований і з гарними меблями!
- Христина П***Отзыв от покупателя. Продавец: КОРАБЛЬ. Цвет: Бежевый с розовым
Чудовий будиночок, все зроблено якісно. Дякую за товар.
- Екатерина З***Отзыв от покупателя. Продавец: КОРАБЛЬ. Цвет: Белый с розовым
Очень красивый и очень хорошее качество
Брали на подарок дочке , очень довольны - Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: КОРАБЛЬ. Цвет: Белый с розовым
Дякую тим, хто не ліниться писати відгуки) Купила цей будиночок по відгукам і також залишилися дуже задоволена покупкою. Іграшка красива та якісна. Добре підійде для маленьких ляльок Лол. Купила для своєї 5річної донечки на Миколая. Впевнена вона буде в захваті.
- Анна У***Отзыв от покупателя. Продавец: КОРАБЛЬ. Цвет: Белый с розовым
Чудова якість,як і на фото,все зібрано приїхало, дуже зручно бо не було кому збирати.Замовила на подарунок дівчинці 5 років,думаю їй сподобається,бо я була в захваті в дитинстві хотіла також такий будиночок.
- Достоинства:
- Ціна хороша, якість гарна,вже зібраний.
- Недостатки:
- Є трохи запах клею але він вивітриться швидко
- Марія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: КОРАБЛЬ. Цвет: Бежевый с розовым
Чудовий будиночок!
Купували на подарунок, якісний, красивий, дитина задоволена) - Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: КОРАБЛЬ. Цвет: Белый с розовым
Дуже красивий, якісний та стильний будиночок!!! Окрема подяка продавцю за швидку доставку і за те, що були враховані всі наші побажання і прохання. Однозначно рекомендую! Це чудовий подарунок для маленької дівчинки. Наша донечка щаслива!
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: КОРАБЛЬ. Цвет: Белый с розовым
- В зібраному вигляді
- Ліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: КОРАБЛЬ. Цвет: Белый с розовым
Будиночок хорошої якості
Купувала на подарунок для дівчинки 2 рочки
Грається з задоволенням - Жанна П***Отзыв от покупателя. Продавец: КОРАБЛЬ. Цвет: Белый с розовым
Дуже гарний, якісно зроблений будиночок. Іде в комплекті з меблями для ляльок, які не потрібно збирати самостійно. Є неприємний запах, але з часом він вивітрюється.
- Продавец КОРАБЛЬ
Щиро дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що ви оцінили якість будиночка та зручність готових меблів. Нам шкода, що ви зіткнулися з неприємним запахом. Він зникає протягом декількох днів. Ми вже працюємо над тим, щоб у майбутньому уникнути цієї проблеми. Сподіваємося, будиночок принесе багато радості!
- Николай Г***Отзыв от покупателя. Продавец: КОРАБЛЬ. Цвет: Белый с розовым
Просто Топ за ці кошти, прийшов цілий, зібраний, пофарбований.дитина дуже задоволена
- Даша П***Отзыв от покупателя. Продавец: КОРАБЛЬ. Цвет: Белый с розовым
Супер. Ребенку в 2,6 года очень понравился. Качество хорошее. Забрали уже в собранном виде, это очень здорово, ребенок сразу начал играть.
- Достоинства:
- Цена - качество
- Продавец КОРАБЛЬ
Дякуємо за відгук
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: КОРАБЛЬ. Цвет: Белый с розовым
Дитина дуже задоволена. Гратися цікаво і зручно. Також хочу відзначити ретельне пакування – окрема подяка за це продавцю!
- Достоинства:
- Якісний. Гарний ))
Дякуємо за Ваш відгук)
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: КОРАБЛЬ. Цвет: Белый с розовым
Будиночок просто супер. Виконаний з міцного дерева, меблі теж дерев'яні і якісно зроблені. Мені і дитині дуже подобається.
- Достоинства:
- Деревяний, міцний будиночок
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: КОРАБЛЬ. Цвет: Белый с розовым
Будиночок дуже гарний та якісний
- Продавец КОРАБЛЬ
Дякуємо за відгук
- Марина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: КОРАБЛЬ. Цвет: Белый с розовым
Дуже чудовий будиночок, дівчина 5 років у захваті, грає вся родина)
Окрема подяка продавцю, швидко відправили, встигли вчасно подарувати)- Достоинства:
- Якісний, без неприємного запаху
- Недостатки:
- Не виявили
- Иван З***Отзыв от покупателя. Продавец: КОРАБЛЬ. Цвет: Белый с розовым
Чудовий ляльковий будиночок для дівчинки 3,5 рочків. Емоцій безмежно. Можливо було б розширити лінійку додатковими речами - гараж, дерева, забор, басейн тощо
- Достоинства:
- Якість, дерево, не пахне
- Виктор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: КОРАБЛЬ. Цвет: Бежевый с розовым
Донька задоволена. Якість хороша. Будиночок тільки для невеликих ляльок (типу ЛОЛ)
- Достоинства:
- Багато меблів. Пофарбований. Стильно виглядає.
- Недостатки:
- Не помітив
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: КОРАБЛЬ. Цвет: Белый с розовым
Гарний будинок.Дитині сподобався.Будинок виконано якісно,меблі що в комплекті також.