- Галина С***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет: Black
Класна
- Продавец MOBI-TI
Доброго дня, Галина, дякуємо за відгук.
- НелліОтзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет: Purple
Надійшла за 1 день. Дуже гарна та мелодійна. Укулеле акуратна, без сколів і подряпин. Дівчина, яка оформлювала замовлення, дуже ввічлива. Дякую!
- Достоинства:
- Швидка доставка, приємне обслуговування, якісний інструмент
- Продавец MOBI-TI
Неллі! Велике спасибі за відгук! Приємно, що в такий скрутний час ми можемо приносити радість! Це важливо! Бажаємо мирного неба!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет: Black
купили дитині укулєлє. шо вам сказать? кайф! від спілкування, від швидкості, від якості! дуже вдячна кол-центру за поради, допомогу і за те, що прислали шикарну ці маленьку гавайську гітару! моя дитина отримала гикарний подарунок. якість прекрасна) дякую!!!
- Достоинства:
- дуже привітний кол-центр, все чьотєнько
- Недостатки:
- аж ніяких
- Продавец MOBI-TI
Олена! Неймовірно приємно чути ваші позитивні емоції! Для нас це велика нагорода! Дякуємо за відгук.
- Валерия К***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет: Black
ціна = якість. хороший бюджетний інструмент, доставили швидко. упаковання, звісно, дуже ризиковане, бо слабовате. але приїхала цілою, тому претензій 0.
- Достоинства:
- нормальна якість, швидка відправка
- Продавец MOBI-TI
Валерия! Ми цінуємо ваш відгук! Дякуємо! Для нас це найвища нагорода!
- Складана І***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет: Black
На жаль не мала змоги повністю роздивитись якість виробу по отриманні. Недоліки побачила вже вдома. Тріщина на корпусі та недоліки грифу. Прикріпляю фото
- Достоинства:
- Відправили швидко
- Недостатки:
- Якісь виробу
- Продавец MOBI-TI
Ірина! Приносимо вибачення. Не побачили під час упаковки. Ми живі люди і можемо помилятися. У таких випадках відразу треба дзвонити продавцю по телефону з накладною і питання вирішується дуже швидко, але чомусь люди вирішують відразу написати негативний відгук. Гроші вам вже повернули, ще раз вибачте
- Аліна Є***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет: Black
Прийшла швидко і в гарному стані, шедевр
- Достоинства:
- Зручна, гарний звук
- Продавец MOBI-TI
Аліна! Дякуємо за відгук! Ми цінуємо вашу думку))) Бажаємо мирного неба!
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет: Turquoise
Налаштували
Норм за свою ціну- Продавец MOBI-TI
Павло, вітаю. Дякуємо, що знайшли час залишити відгук! Нам дуже приємно, що ви вибрали нашу компанію! Бажаємо мирного неба!
- Павло К***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет: Purple
Усе супер. Одразу після замовлення зателефонувала представник продавця, відповіла на усі запитання, уточнили питанняя доставки. Відправили у той же день, наступного дня уже отримав. Дитина у захваті. Дякую)
- Продавец MOBI-TI
Павло! Ми раді, що ви залишилися задоволені і вибрали саме наш магазин!!)))
- Іванна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет: Turquoise
Купила укулеле для дитини на день народження. Прийшла ціла в ідеальному стані і швидко. Колір, як на фото. Донька задоволена. Дякую вам. Продавця рекомендую
- Достоинства:
- Легка.Зручна. Приємна на дотик.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец MOBI-TI_old
Дякуємо за відгук! Ми цінуємо вашу думку))) Бажаємо мирного неба!