Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Укулеле-сопрано 53 см Желтая

Оценка пользователей 4.56/5
  • Павло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет: Purple

Усе супер. Одразу після замовлення зателефонувала представник продавця, відповіла на усі запитання, уточнили питанняя доставки. Відправили у той же день, наступного дня уже отримав. Дитина у захваті. Дякую)

• Продавец  MOBI-TI

Павло! Ми раді, що ви залишилися задоволені і вибрали саме наш магазин!!)))

• Аліна Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет: Black

Прийшла швидко і в гарному стані, шедевр

Достоинства:
    Зручна, гарний звук
    • Продавец  MOBI-TI

Аліна! Дякуємо за відгук! Ми цінуємо вашу думку))) Бажаємо мирного неба!

• Павло
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет: Turquoise

Налаштували
    Норм за свою ціну

• Продавец  MOBI-TI

Павло, вітаю. Дякуємо, що знайшли час залишити відгук! Нам дуже приємно, що ви вибрали нашу компанію! Бажаємо мирного неба!

• Іванна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет: Turquoise

Купила укулеле для дитини на день народження. Прийшла ціла в ідеальному стані і швидко. Колір, як на фото. Донька задоволена. Дякую вам. Продавця рекомендую

Достоинства:
    Легка.Зручна. Приємна на дотик.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  MOBI-TI_old

Дякуємо за відгук! Ми цінуємо вашу думку))) Бажаємо мирного неба!

• Галина С***

Класна

• Продавец  MOBI-TI

Доброго дня, Галина, дякуємо за відгук.

• Неллі
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет: Purple

Надійшла за 1 день. Дуже гарна та мелодійна. Укулеле акуратна, без сколів і подряпин. Дівчина, яка оформлювала замовлення, дуже ввічлива. Дякую!

Достоинства:
    Швидка доставка, приємне обслуговування, якісний інструмент
    • Продавец  MOBI-TI

Неллі! Велике спасибі за відгук! Приємно, що в такий скрутний час ми можемо приносити радість! Це важливо! Бажаємо мирного неба!

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет: Black

купили дитині укулєлє. шо вам сказать? кайф! від спілкування, від швидкості, від якості! дуже вдячна кол-центру за поради, допомогу і за те, що прислали шикарну ці маленьку гавайську гітару! моя дитина отримала гикарний подарунок. якість прекрасна) дякую!!!

Достоинства:
    дуже привітний кол-центр, все чьотєнько
    Недостатки:
    аж ніяких
    • Продавец  MOBI-TI

Олена! Неймовірно приємно чути ваші позитивні емоції! Для нас це велика нагорода! Дякуємо за відгук.

• Валерия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет: Black

ціна = якість. хороший бюджетний інструмент, доставили швидко. упаковання, звісно, дуже ризиковане, бо слабовате. але приїхала цілою, тому претензій 0.

Достоинства:
    нормальна якість, швидка відправка
    • Продавец  MOBI-TI

Валерия! Ми цінуємо ваш відгук! Дякуємо! Для нас це найвища нагорода!

• Складана І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет: Black

На жаль не мала змоги повністю роздивитись якість виробу по отриманні. Недоліки побачила вже вдома. Тріщина на корпусі та недоліки грифу. Прикріпляю фото

Достоинства:
    Відправили швидко
    Недостатки:
    Якісь виробу
    • Продавец  MOBI-TI

Ірина! Приносимо вибачення. Не побачили під час упаковки. Ми живі люди і можемо помилятися. У таких випадках відразу треба дзвонити продавцю по телефону з накладною і питання вирішується дуже швидко, але чомусь люди вирішують відразу написати негативний відгук. Гроші вам вже повернули, ще раз вибачте