Отзывы покупателей о Набор маркеров 262 штуки набор скетч маркеров для рисования двусторонние маркеры для художников разноцветные фломастеры профессиональные Kayfovo MA-12 чехол сумка
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество в наборе: 80
Замовляли для дитини, для неї цей набір маркерів супер. Яскраві кольори, двосторонні маркери, з 80 шт жодного "засохшого" .
Донька в захваті, малює свої комікси "не покладаючи маркерів".- Достоинства:
- Яскраві кольори маркерів, безліч відтінків. Швидка доставка, зворотній зв'язок
- Недостатки:
- Не виявили
- Людмила Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество в наборе: 60
Чудовий набір! Маркери яскраві, гарно лягають на папір. Папір краще використовувати не тонкий. Дитина задоволена!
- Достоинства:
- Широка палітра кольорів, яскраві!
- Продавец Lemeshop
- НаташаОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество в наборе: 120
Чудовий набір маркерів) давно такий хотіла, але кусалася ціна) аж тут така вигідна пропозиція) Від різноманітності кольорів розбігаються очі, кольори гарно змішуються та поєднуються між собою, з ними легко працювати! Дуже зручно, що маркери у підставці, та є сумка)))Тому рекомендую, але раджу працювати на акварельному папері( бо звичайний папір а4 не підійде)
- Достоинства:
- Ціна, палітра, якість
- Продавец Lemeshop
Добрий день. Шановна Наталія, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)). Приємного користування!
- Ірина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество в наборе: 48
Якісні, дуже сподобалися
- СофіяОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество в наборе: 204
Забрала маркери, я дууже задоволена, 204 штуки і ЖОДНОГО засохлого. Всі свіжі і чудово пишуть, кольори гарні, яскраві, відтінків багато, є підставки, деякі трошки тріснуті, але думаю то вже проблема пошти, а не продавця, бо запаковано було все добре
- Достоинства:
- Всі пишуть, яскраві
- Виталий Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество в наборе: 24
Дуже сподобались, якість топ! Малюють ідеально!
- Продавец Lemeshop
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество в наборе: 168
Гарні маркери
Взяли з дружиною помалювати
Після контузій трохи відновити концентрацію та заспокоїти агресію- Достоинства:
- Гарні кольори
- Продавец Lemeshop
Дякуємо вам за відгук! Нам завжди приємно дізнаватися, що наші товари приносять вам задоволення. Ваша підтримка мотивує нас ставати ще кращими! Ми прагнемо надавати якісні товари, які виправдовують очікування наших клієнтів, і ваші слова підтверджують, що ми рухаємося в правильному напрямку. Якщо у вас виникнуть питання або побажання, не соромтеся звертатися – ми завжди раді допомогти. Дякуємо за довіру та вибір нашого магазину!
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество в наборе: 36
Маркери хороші, всі пишуть
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановна Наталія, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування))
- Ірина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество в наборе: 168
Перший раз такий набір купувала 3 роки тому своїй донечці, зараз з 168 штук не пише лише 6, тому замовила на подарунок племіннику знову, класні, до дня Св.Миколая подарунок під ялинку в самий раз. Дуже дякую продавцю за якість, швидкість оформлення, і швидку доставку. Рекомендую, купуйте, не пошкодуєте, дітям вони дуже подобаються.
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановна Ірина, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку Приємного користування))
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество в наборе: 24
Доставка быстрая, цвета прикольные. Пару маркеров попробовали,. Полноценно ещё не пользовались. Пока впечатления хорошие.
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановна Олена, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество в наборе: 60
Чудові маркери. Всі цілі. Всі пишуть .
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановна Людмила, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)))
- Марк Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество в наборе: 24
Маркери супер. Яскраві, зручні. Діти задоволені)
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановний Марк, дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)))
- ІванеОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество в наборе: 24
Дуже якісні маркери. Контрастні дуже сподобались маркери
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановний Іван, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Саша Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество в наборе: 24
Крутой бокс с большим выбором цветов и хорошего качества!
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановний Олександр, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество в наборе: 24
Яскраві, свіжі. Продавець - супер, доставлено вчасно)
- Достоинства:
- Якісні, безкоштовна доставка на Розетку)
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановна Тетяна, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество в наборе: 80
Даже якісні , маркери. Малюнки виходять яскраві я в захваті від насиченості кольорів.
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановна Світлана, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Олександра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество в наборе: 204
Маркери просто супер. Пишуть класно, приїхали всі новенькі, немає жодного який висох. Дуже зручно, що в комплекті йде чохол-сумка де можна їх зберігати. Я замовляла на 204 штуки і в комплекті йде сумка, в самій сумці ремінець, це круто, бо вони як на мене важкі, а так їх зручно нести. Також для них йдуть спеціальні пластикові стієчки, на яких стоять маркери, за рахунок цього вони не розсипаються по всій сумці. Маркерами дуже задоволена. Єдине, що потрібно знати при використанні, вони перебираються, на наступну, а то і дві сторінки, залежить від товщини паперу.
- Достоинства:
- Все
- Юлія Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество в наборе: 120
Гарні маркери!!!
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество в наборе: 204
Маркери дуже гарні! Палітра кольорів суперова!
Купували дитині на подарунок. Вона у захваті)- Продавец Lemeshop
- Кирило П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество в наборе: 80
Не треба відволікатися на пошук іншого маркера – все в одному кейсi! Дякую!
- Василь П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество в наборе: 80
Купували цей набір у подарунок - це найкращий подарунок дитинi)
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество в наборе: 80
Великий набір маркерів, будь-які кольори та зручний чохол) Знахідка для малювання)
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество в наборе: 80
Ідеальні для архітектурних скетчів та дизайну інтер'єрів
- Андрей О***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество в наборе: 204
В целом великолепно, несколько маркеров не пишут или пишут плохо. Но за такое количество и цену, но допустимо. Удобнее подставки под маркеры и сумка ремешок чтоб носить на плече. Так что грех жаловаться ( очень быстро доставили, на следующий день была уже на месте, тут похвала и продавцу и новой почте)
Щиро дякуємо вам за відгук!
- В'ячеслав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество в наборе: 80
Купував на подарунок, хлопцям маркери дуже сподобалися, класний великий набір!
- Павло В***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество в наборе: 80
Маркери якiснi! Кожен на своєму місці, легко знайти потрібний колір, що дуже зручно!
- Діана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество в наборе: 80
Я професійний ілюстратор, ці маркери – чудовий інструмент. Вони м'яко пишуть, не дряпають папір.
- Валерій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество в наборе: 80
Якість відмінна, рекомендую!
- ЛюбовОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество в наборе: 60
Гарна якість, всі пишуть. Швидко відправили. Замовляю вже вдруге. Раджу продавця
- Достоинства:
- Багато кольорів
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество в наборе: 80
Дуже гарні маркети, всі гарно пишуть.
- Достоинства:
- Дуже класні
- Игорь П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество в наборе: 80
Маркеры отличного качества,рекомендую!
- Достоинства:
- Цена качество
- Олеся З***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество в наборе: 80
Отличный набор маркеров, дарили на подарок племяннице, отправили быстро. Благодарю!
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество в наборе: 120
Все малює добре
- Марина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество в наборе: 48
Все супер. Дитина задоволена
- Достоинства:
- Сподобалися
- Оксана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество в наборе: 80
Маркери чудові,все було вчасно доставлено, дякую
- Достоинства:
- Багато кольорів,зручна сумка
- Ольга Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество в наборе: 80
Маркери купувала дитині на Новий рік. Обирала за відгуками попередніх покупців і не помилилася. Замовляла дні за 4 до Нового року, переживала, щоб не затрималась доставка. Дякую продавцю, все прийшло вчасно. Вони дійсно яскраво малюють у порівнянні з іншими, які в нас були. Також не було жодного сухого маркера. Дитина задоволена.
- Достоинства:
- Якісні, яскраві