- AI аналіз відгуків75 відгуків: Позитивний 77%, нейтральний 13%, негативний 10%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1
Замовляю вже не один раз,все чудово.Товар відповідає всим заявленим параметрам.
- Достоинства:
- Швидко обробили замовлення і відправили,дякую.
- Недостатки:
- Поки не виявлено.
- Продавец Lemeshop
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 2
+ Не зважаючи на тендітну конструкцію, кілька таких кабелів вже тривалий час працюють, зручно магнітяться і підтримують швидкісну зарядку перших протоколів.
+ Опція 2-метрового кабеля це класно, користуватися набагато зручніше.
- 100W тут і не пахло, контактні площадки в принципі не витримають високий ток і згорять. Небезпечно таке навіть обіцяти.
- Швидкість зарядки зрідка падає при перегибі кабелю, але це легко вирішується.
- Комплектація всіма видами роз'ємів особисто мені видається зайвою.- Продавец Lemeshop
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 2
Прийшов швидко,Якість добра,зфункціями все гаразд як і описано.
- Достоинства:
- Все ОК'.
- Недостатки:
- Поки не виявив.
- Продавец Lemeshop
- Анатолій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 2
Надійний, функціональний
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1
Товар належної якості. Все влаштовує. Дякую.
- Достоинства:
- Ціна.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Продавец Lemeshop
- Інна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1
Оперативність , ввічлива продавчиня, все добре працює
- Достоинства:
- Оперативність , ввічливість продавця все працює чудово
- Продавец Lemeshop
- Віктор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1
Магіт міцний, зарядку дає добру, поворотний механізм не заважає користуватися гаджетом в любому положенні...
- Достоинства:
- Магнітний, не потрібно постійно тикати шнур в телефон. 100W - не знаю, зарядні пристрої максимум 20W. Гарний, міцний кабель.
- Недостатки:
- Поки не помітив.
- Продавец Lemeshop
- Костянтин С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1
Проблем не виникає
- Достоинства:
- Зв'язалися швидко приємні люди
Вихід USB-A та USB-C
Одразу 3 насадки на магніт (айфон, старий usb, ucb-c)
- Продавец Lemeshop
Дякуємо вам за відгук! Нам завжди приємно дізнаватися, що наші товари приносять вам задоволення. Ваша підтримка мотивує нас ставати ще кращими! Ми прагнемо надавати якісні товари, які виправдовують очікування наших клієнтів, і ваші слова підтверджують, що ми рухаємося в правильному напрямку. Якщо у вас виникнуть питання або побажання, не соромтеся звертатися – ми завжди раді допомогти. Дякуємо за довіру та вибір нашого магазину!
- Василь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1
Непоганий кабаль, цілком очікувано заряджає повільніше, ніж рідна зарядка.
Вже декілька місяців користуюся, магнітится все ще нормально, проблема тільки з роз'ємами, бо їх легко загубити, але поки все на місці- Достоинства:
- Зручність, багатофункціональність
- Недостатки:
- Великий ризик загубити насадки
- Продавец Lemeshop
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1
Товар якісний. Все працює добре. Дякую
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 2
Дуже зручний в користуванні. Швидка зарядка працює чудово. Покупкою задоволена
- Достоинства:
- Згинається
- Недостатки:
- Немає світлодіодної підсвітки штекера
- Продавец Lemeshop
- Даниил Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 2
Після завтра буду повертати нема там 100вт, в мене рідна зарядка 80 вт кабель не видає 80, закажу на в іншому магазині боковий кабель
- Достоинства:
- Крутиться
- Недостатки:
- Слабкий кабель, нема сенсу
- Продавец Lemeshop
Добрий день, нам прикро, що у Вас виникли проблеми з товаром, на товар діє гарантія протягом 3-х місяців. Зв'яжіться з нами і ми Вам допоможемо.
- Константин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 2
Подобається, прийнятна ціна, заряджає швидко.
- Достоинства:
- Заряджає швидко, магніт, можливість взяти шнур різної довжини.
- Недостатки:
- Поки що не виявив.
- Продавец Lemeshop
Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1
Все влаштовує. Те що хотів
- Елена Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1
Хорошая зарядка, заряжает быстро, крепкий шнур, удобно сгибается у основания, уже третью покупаю. Две детям по 2 м покупала и одну себе метровую.
Очень жаль,что магнитики отдельно не продаются(
Вот они стираются довольно быстро- Продавец Lemeshop
- Вячеслав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1
Хороший, больше года пользуюсь.
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1
Замовляли 2 кабелі - для дому та на роботу. Користуватись зручно, тримається місце зʼєднання нормально. Тільки треба стежити, щоб не загубити ці маленькі розʼєми, якщо переставляєте на різні пристрої
- Вячеслав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1
Працює як і очікувалося
- Достоинства:
- Магнітний роз'єм
- Недостатки:
- Ще не знайшов
- Продавец Lemeshop
- Ніна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1
Швидко відправили
- Достоинства:
- Гарний кабель, швидко заряджає, зручний
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец Lemeshop
- Глухов В***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 2
Втомився лагодити роз'єм зарядки в планшеті малого. Купив. Якість хороша. Працює.
- Продавец Lemeshop
Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.
- ГаннаОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1
Замовляла 2 таких кабелі, прийшли дуже швидко. Дуже якісний дріт і магніт. Тепер зручно заряджати без хвилювання що кабель поламається.
- Колян К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1
Доставка швидка ,товар якісний.
- Достоинства:
- Якість, швидкість.
- Продавец Lemeshop
- Станіслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 2
Зламався за півроку. Просто перестав заряджати телефон. Таке собі.
- Андрей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1
Такой же кабель можно купить за 150-200 гривен. Он не поддерживает быструю зарядку. Продавец обманывает!
- Достоинства:
- Есть переходник на USB
- Недостатки:
- Кабель - один сплошной недостаток за такие деньги
- Продавец Lemeshop
Добрий день, кабель підтримує швидку зарядку, якщо це не так значить у вас проблема з товаром, нам прикро за ситуацію, зв'яжіться з нами ы ми вам допоможемо
- Рома Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 2
Дуже задоволений даним кабелем
А саме, його зручністю також приємно що в комплекті йдуть декілька магнітів для тайпсі лайтнінгу та мікро юзб- Продавец Lemeshop
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 2
Все працює добре
- Онищенко І***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 2
Не заряджає ноутбук, не зламаний, але низька якість проводу
- Продавец Lemeshop
Добрий день, нам прикро що у вас виникли проблеми з товаром, напишіть нам і ми вам допоможемо
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1
Добре
- Армен З***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1
Пользуюсь данным кабелем больше полгода. Нареканий никаких. Покрытие контактных площадок на магнитных головках не изнашивается. Быстрая зарядка присутствует. Выдаёт ли она 100Вт 3А - не проверял. Но для моих условий пользования этого кабеля достаточно. Телефон, налобный фонарь, павербанк - заряжаю всё это данным кабелем и его двухметровым вариантом. Всё отлично.
- Достоинства:
- Магнитные головки
- Недостатки:
- Пока не наблюдаю
- Продавец Lemeshop
- ДаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1
Замовляла 2 місяці тому. Все працює
- Достоинства:
- Все працює
- Недостатки:
- не побачили
- Продавец Lemeshop
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1
Кабель сумнівної якості без жодних позначень щодо потужності чи виробника, за досить великі гроші. Почитав відгуки на розетці, подумав що мабуть непоганий...
Зворотня сторна насадки для Lightning на фото. Про яку передачу даних може іти мова якщо його треба ще постаратися його так під'єднати щоб воно просто заряжало. Трохи повернув і все зарядка жде не йде.
Type-C насадка попалася трохи пряміша, але ніяких 100 Ват тут нема, навіть не мрійте. Ноут що бере до 60 ват і на 20V з цим кабелем не працює взагалі. Айпад що зазвичай бере 15V 2А, з цим кабелем бере виклчно 5V 1A...
Телефон самсунг інколи бачу 9V 1.5A, інколи 5V 1.2A і через раз при під'єднанні бачу "перевірте підключення".
Короче таке... Не коштує воно 350 грн. Мабуть буду повертати.- Достоинства:
- Працює (хоча і не завжди)
- Недостатки:
- Сумнівна якість, не відповідає опису
- Продавец Lemeshop
Добрий день, шановний Віталій, нам прикро що вам не сподобався наш товар, у вас є 14 днів на обмін повернення з моменту покупки
- Корпан В***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1
Всё ок!!!
- Ігор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 2
Підходить для зарядки багатьох пристроїв.
- Достоинства:
- Зручний.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Продавец Lemeshop
- Ярослав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 2
Кабель пришел быстро. Пользуюсь больше месяца, замечаний нет.
- Достоинства:
- Длина, удобство, сила крепления.
- Богдан Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1
Класний крутий кабель. Трішки гріється при довгому використанні сам магнітний контакт біля телефону, але це логічно бо там сильний струм. Як кабель для пересування мати з собою - топ
- Елена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 2
Дякую продавцеві!
- Достоинства:
- Зручний у користуванні
- Недостатки:
- поки не бачу
- Продавец Lemeshop