- Криулина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1 кг
Корми бріт всі смаки гарні, я стараюсь їх різні купувати, щоб собаці не приїдались.Інші корми взагалі не хоче їсти. Після них у собаки все добре з травленням.А приємні знижки в Розетці, дозволяють їх купити вигідніше ніж в інших магазинах.
- Кирило Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1 кг
Гарна якість, цуценя полюбляює
- Антоніна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1 кг
Їсть. Але не дуже.
Гранули підхолять для малих порід. - Никита П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Корм фальсификат!!!Когда открыли вонь пошла на всю комнату .Кормили таким кормом из зоомагазина было все хорошо
После корма с розетки у собаки начался жидкий стул,глаза слезиться.Написал в службу поддержки, попросил документы на товар прислали накладную на товар от поставщика ,этого корма в списке небыло.На вопрос почему этого корма нет в списке так и не ответили.Написали ,что перезвонит представитель поставщика,но так и никто не звонил.
Корм фальсификат однозначно!!!!Не советую тут покупать, если не хотите проблем с питомцем!- Достоинства:
- Недостатки:
- Фальсификат без документов. Воняет.
Експерт RozetkaДоброго дня! Запевняємо Вас, що у нас в продажу тільки оригінальна продукція.
У разі виникнення додаткових питань зверніться, будь ласка, в техпідтримку.
- Марія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Все супер, швидко відправили. Корм добрий
- Достоинства:
- Все чудово
Продают какое-то ,мягко говоря ерунду,
Корм купил по акции,повёлся на цену
Открыли корм ,он вонючий не передать словами, аж рвотный рефлекс вызвал.
Щенку дали(ши тцу) начался понос ,вздутие,глаза слезиться начали
Написал в розетку ,реакции нет
Не советую брать в Розетке ,продают подделку!!!!- Достоинства:
- Нет,подделка
- Недостатки:
- Вонючий корм,воняет дохлятиной
- Олеся
в чат їм писали? а дати там нормальні були не просрочений?
- Наталія В***
Та сама ситуація в нас. Купили, відкрила перші два дні ніби норм, а далі почалось собака щогодини проносить, мучиться. Жахливо. Повернулись на роял- все стало знову норм…. А то вже думала собака отравився чи зів що… лікувати бралась
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Брали для цуценят вівчарок, підійшов гарно. Собаки швидко набирали вагу, стан цуценят відмінний.
- Людмила Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Чудовий корм для цуценят до 1 року.
- Достоинства:
- Якісна тара, чудовий для цуценят
- Тетяна Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1 кг
Взяли цей корм з білком комах для нашого найменшого. Все сподобалось, прикорм пройшов на ура.
- Достоинства:
- Цікавий корм, маленькому сподобався
- ВалентинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Взяли великий мішок для цуценят. Зайшов чудово! Ще й економно получилось. Дякую.
- Наталія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Брала для цуценят і їх мамки, все чудово підійшло.
- Достоинства:
- все чудово
- Недостатки:
- та нема
- Евген К***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Рекомендую всім, хто шукає якісний корм для своїх улюбленців!
- Достоинства:
- натуральний склад, цей смак найкраще підійшов для мого малого
- Вікторія Д***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Лінійка Бріт вражає різноманітністю, тому навіть якщо смак приїдається, завжди можна обрати новий. Цей суперпреміум корм з куркою та комахами відмінно підходить для мого улюбленця!
- Саша Ш***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Наш малий одразу полюбив цей корм. Миска через кілька хвилин вже як нова. Беремо по рекомеедації заводчика
- Достоинства:
- хороший склад
- Ілля Ч***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Були сумніви чи підійде корм в якості першого корму, ще й велика упаковка.. Але не прогадали, їдять його пречудово!
- АлінаПродавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1 кг
Для маленького французика брали, підійшов чудово.
- Достоинства:
- підійшов чудово
- Ігор М***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
В пошуках екологічних продуктів, наткнувся на цю лінійку, потрібно було обрати перший корм для малих цуциків. Це той випадок, коли "що шукав, те й знайшов" і прямо в яблучко! Еко, корисний, візьму ще!
- Наташа Б***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Новинка новинкою, але ж так гарно підійшла малим цуценятам! Можна пробувати, ми перевірили)