Отзывы покупателей о Настольная подставка для медалей и коллекционных монет Трезуб Teslyar деревянный 32.5х19 см Коричневый (AD0004)

• Євгенія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store

Чудова підставка - прикрасить будь-який офіс!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що підставка вам сподобалася — окрім стильного вигляду, вона ще й зручна завдяки нахилу та містким рядам для розміщення колекції.

Дякуємо за покупку і гарного користування

• Богдан П***

Чудовий підставка.

• Продавец  EcoCraft Store

Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що вам сподобалася підставка. Якщо у вас будуть ще якісь побажання або питання, ми завжди раді допомогти. Бажаємо вам комфортного користування!

• Станіслав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store

Гарна якісна підставка, брали на подарунок для медалей!

• Продавец  EcoCraft Store

Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що вам сподобалася наша підставка і що ви обрали її як подарунок для медалей. Ми завжди прагнемо створювати якісні та стильні вироби, які можуть стати ідеальним подарунком. Сподіваємося, що вона буде приносити радість своєму власнику!

• Віталій Б***

Рекомендую!

Достоинства:
    Підставка якісна та практична!
    • Продавец  EcoCraft Store

Дякуємо за ваш відгук та за те, що обираєте українські товари! Нам дуже приємно чути, що ви оцінили якість та практичність нашої підставки для монет.

Запрошуємо вас ознайомитися з нашим повним асортиментом товарів на нашому сайті за посиланням: ссылкаДякуємо, що обрали нас!

• Андрей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store

Дуже задоволений підставкою, єдиний мінус, дуже швидко закінчилося місце)

• Продавец  EcoCraft Store

Андрію, дякуємо за такий чудовий відгук! Нам приємно, що ви залишилися задоволені. У вас дуже гарна колекція.

Цей стильний і елегантний холдер для монет та медалей ручної роботи може вміщувати від 30 до 36 медалей або великих старовинних монет, залежно від їх розміру. Якщо у вас виникне бажання поповнити вашу колекцію або дізнатися більше про інші продукти, які ми пропонуємо, запрошуємо преглянути весь наш асортимент: ссылкаДякуємо, що обираєте українське!

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store

Товар якісний, фото та опис відповідає дійсності. Все виконано бездоганно, швидка відправка. Залишилась задоволена замовленням

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  EcoCraft Store

Дякуємо за відгук та вибір українського товару! Раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Нам приємно, що ви оцінили якість виконання на "бездоганно", адже якість виробу - це наш головний пріоритет. Нехай наша настільна підставка для монет та медалей допоможе продемонструвати вашу особливу колекцію вдома чи в офісі. Запрошуємо ознайомитися з іншими крафтовими дерев'яними виробами: ссылка Дякуємо, що обрали нас!

• Вікторія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store

вау! це дуже гарно та якісно! пішло на подарунок прямо в рідному пакуванні

• Продавец  EcoCraft Store

Дякуємо Вам, Вікторіє, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь позитивним враженнями про неї! З повагою, EcoCraft Store

• Алі К***

Чудова та якісна! Дякую!

• Продавец  EcoCraft Store

Дякуємо Вам, Алі, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь позитивним враженнями про неї! З повагою, EcoCraft Store

• Артем Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store

Монетниця чудова, виготовлена та оброблена якісно. Монети різного розміру тримаються впевнено.
    Товар новий, серед знайомих ні в кого немає.
    Тому є власником ексклюзиву!

Достоинства:
    Натуральне дерево.
    Недостатки:
    Відсутні.
    • Продавец  EcoCraft Store

Дякуємо Вам, Артеме, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь таким позитивним враженнями про неї! Товар і справді есклюзивний, такого крім у нас ніде не придбати. З повагою, EcoCraft Store