Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Средство для усиленного роста ресниц ФЕГ FEG Eyelash Enhancer 3 мл (6960093122992)

Есть в наличии

5/5
  • Билялова О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Naoni

Просто БОМБА ! Полностью восстановила ресницы!

• Продавец  Naoni

Вітаємо! Щиро дякуємо за ваш яскравий відгук та високу оцінку. Засіб FEG Eyelash Enhancer — це справді легендарний продукт для відновлення, зміцнення та активного росту натуральних вій. Його багатий склад живить волосяні фолікули, роблячи вії густішими, довшими та міцнішими. Надзвичайно раді, що ви отримали такий вражаючий результат і повністю відновили вії! Будемо щиро чекати на вас знову за покупками!

• Наталья Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Naoni

Отримала товар.Перший день користування.

Достоинства:
    Поки не знаю перший день користування
    Недостатки:
    Поки не знаю перший день користування
    • Продавец  Naoni

Вітаємо! Дякуємо, що знайшли час залишити перший відгук про отримання посилки. Чудово, що товар уже у вас! Оскільки б'юті-продукція потребує певного часу для тестування, ми будемо дуже раді, якщо згодом ви поділитеся своїми враженнями від результату. Бажаємо вам найприємнішого користування, і якщо виникнуть будь-які запитання щодо застосування матеріалів — ми завжди на зв'язку. Гарного дня!

• Оксана О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Naoni

Дякую. Швидка доставка. Все добре. Через місяць використання побачимо))

• Продавец  Naoni

Вітаємо! Дякуємо за відгук та довіру. Раді, що доставка була швидкою і перші враження позитивні. Будемо з нетерпінням чекати на ваші враження через місяць — нам дуже цікаво дізнатися про ваші результати! Якщо виникнуть питання під час використання, ми завжди готові проконсультувати вас. Гарного дня!

• Наталя Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Naoni

Результат супер. Я дуже задоволена.

Достоинства:
    Ефективність
    Недостатки:
    • Продавец  Naoni

Добрий день, Наталя. Дякуємо за відгук.