Отзывы покупателей о Коврик акупунктурный с валиком Cornix Classic Mat Аппликатор Кузнецова XR-0110 Black/Green

Оценка пользователей 4.79/5
на основе 21 отзыв
  • Світлана Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + оранжевый

Це вже другий килимок придбала, мамі на подарунок.
    Я ним дуже задоволена. Якщо користуватись постійно, знімає напруження в мязах, біль в сідницях після ходіння по нашим зимовим дорогам-ковзанкам.
    Я спочатку лягала на нього в білизні, а трохи звикнувши вже голим тілом. Кайфові відчуття.

Достоинства:
    Є мішечок для зберігання,

Доброго дня, Світлано.

• Светлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + зеленый

Я приобрёла уже второй Cornix Аппликатор Кузнецова — это говорит само за себя! Качество отличное: плотный материал, аккуратная прошивка, шипы крепкие и хорошо зафиксированы. В комплекте удобный валик, который особенно нравится для шеи и поясницы. Регулярно использую для расслабления спины и снятия напряжения. Отличный вариант для домашнего использования. Рекомендую!

Достоинства:
    Качество материалов

Доброго дня, Светлано.

• Світлана Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + зеленый

Саме погода та наші недолугі комунальщики вимусили мене придбати цей килимок.
    Після походів на роботу по тротуарам з льодом без ковзанів, та коли все розтає і утворюється каша під якою лід, відчуваєш себе, як потоптаний слонами.
    Але після 15хв на килимку м'язи трохи розслабляються і дійсно стає трохи легше.

Достоинства:
    Дійсно дієвий. Розслабляє мязи.
    Недостатки:
    Немає.

Доброго дня, Світлано.

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + зеленый

Вартує кожної гривні. Дякую. Проста конструкція, але спину релаксує божественно.

Достоинства:
    Як я жив без цього раніше?
    Недостатки:

Доброго дня, Андрію! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!

• Вадим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + зеленый

Дуже крута штука, замінила парочку моїх масажерів (для попереку і для шиї з плечима)

Достоинства:
    Зникають головні болі, розслабляються мʼязи, спиться краще
    Недостатки:
    Боляче((

Доброго дня, Вадиме! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд CorniX. Бажаємо приємного користування!

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + оранжевый

Цей комплект — чудовий вибір для релаксації та поліпшення самопочуття. Килимок і валик з акупунктурними елементами допомагають зняти напругу в м'язах, покращити кровообіг та активувати процеси відновлення в тілі. Зручний у використанні вдома чи після тренувань. Міцні матеріали і компактне зберігання в комплектній сумці роблять цей набір практичним для щоденного використання.

Достоинства:
    Знімає м’язову напругу, покращує кровообіг, зменшує біль у спині та шиї, легкий і компактний, простий у використанні, підходить для щоденного застосування.
    Недостатки:

Доброго дня, Олеже! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Екатерина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + оранжевый

Килимок чудовий, виконаний якісно! Але на жаль магазин відправив товар не того кольору, можливо неуважність, можливо через те, що зелений зараз коштує трохи дешевше, але в будь-якому випадку мене це засмутило, так як остаточний вибір при замовлені був саме через колір

Доброго дня, Катерино.
      Ми, як представник бренду, щиро просимо у вас вибачення за ситуацію, що склалась. Комплектацією замовлень займається склад Розетка. Ймовірно трапилась людська помилка. Обидва кольори є у наявності в достатній кількості, напишіть, будь ласка, в чат підтримки через розділ "Контакти", вам замінять на правильний колір.
      Дякуємо за розуміння.

• Ольга Н***

Сподобався комплект

Доброго дня, Ольго! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Анна С***

Реальний розмір не 72!
    Не ведіться, воно того не вартує
    Заявлено 42х72 по факту сам килимок 68, а поверхня голочок 59 см

Доброго дня, Анно.
      Ми перевірили інформацію згідно з вашим запитом, а також сконтактували з головним інженером на виробництві.
      Нещодавно була оновлена виробнича лінія на більш сучасну, а також оптимізований сам продукт.
      Кількість аплікаторів та голок на них залишилась незмінною, в той час, як килимок став компактнішим. На функціональність виробу це ніяк не вплинуло. Навпаки, якщо порівняти кількість голок на різних аплікаторах, то чітко видно, що наші мають суттєво більшу кількість голок, завдяки чому вони ефективніші.
      Поточні фото товару є актуальними, а інформацію в описі теж вже виправляємо.

Попри те, що на функціональність виробу дана зміна ніяк не вплинула, ми просимо вибачення за неточність в описі.

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + оранжевый

Чудовий набір. Зроблений якісно?

Доброго дня, Анно! Дякуємо за ваш коментар та те, що обрали бренд CorniX. Бажаємо приємного користування!

• Олена У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + оранжевый

Гарна якість пластику, приємна досить міцна тканина основи. Стороннього запаху немає.
    Зручно зберігати у мішечку.
    Функції свої виконує добре, гарно розслаблює м'язи.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:

Доброго дня, Олено! Дякуємо за ваш коментар та те, що обрали бренд Cornix. Щиро раді, що Ви оцінили переваги килимка акупунктурного нашого бренду та задоволені від покупки. Бажаємо приємного користування!

• Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + зеленый

Дуже гарний килимок, рекомендую, приємний запах, напругу в м'язах знімає добре.

Достоинства:
    Лікувальний, без неприємного запаху. Дуже задоволена, подарунок вчасний.
    Недостатки:
    Не має

Доброго дня, Татьяно! Дякуємо за ваш коментар та те, що обрали бренд Cornix. Щиро раді, що Ви оцінили переваги килимка акупунктурного нашого бренду та задоволені від покупки. Бажаємо приємного користування.

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + зеленый

Коврик з валиком зі свої призначенням справляється добре. Гарне відчуття після нього.
    Не сподобалось тільки те,що за такі гроші на чохлах липучки, а не замок.

Недостатки:
    На чохлах липучки,а не замок
  • Oksana
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + зеленый

Гарна якість, є чохол, виглядає як на фото.
    Цей мій перший килимок. Інших не тустувала.

Достоинства:
    Сподобався
  • Мари А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + зеленый

Дякую за товар. Дуже зручний у використанні.

• Яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + зеленый

Покупала на подарок. Товар хорошего качества.

Достоинства:
    Качественный товар
  • Маша Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + оранжевый

Килим з нормальною за розміром робочою поверхнею. Зроблений на совість, добре працює з тілом. Хоча наче і нічого не робиш. Валиком користуватись мені трохи боляче, тому поки лише привчаю тіло до нього

Достоинства:
    Все подобається
  • Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + оранжевый

У мами зникли болі в спині. Користується ним майже місяць, але регулярно. Річ дуже класна!

Достоинства:
    Якість, добре зроблений, яскравий дизайн, доставка
  • Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + оранжевый

Отримав замовлення сьогодні, ще не користувався. Комплектація повна, зроблений нормально, нарікань немає. Ціна мене влаштовує.

Достоинства:
    Візуально все добре, швидка доставка
    Недостатки:
    Подивимось як покаже себе з часом
  • Аліна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + оранжевый

Килим просто супер! Спершу відчуття трохи дивні, потрібно трохи часу, щоб звикнути. Але через два-три тижні тіло просто дуже вдячне. Це краще ніж тисяча вправ для спини, тим паче, що і робити нічого не треба. Просто лежати і відпочивати

Недостатки:
    Немає ніяких
  • Сергій К***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + зеленый

Спасає спину з моїми протрузіями. Поєдную з розтяжками.

Достоинства:
    зручний

Доброго дня, Сергію! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд CorniX. Бажаємо приємного користування!