- Максим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Отримав товар і дома помітив що на металі є борозди. Тепер не розумію це в межах допуску чи це брак який проявляється при експлуатації
- Достоинства:
- Потрібен час для перевірки але примітив борозди на металі.
- Недостатки:
- Потрібен час для перевірки але примітив борозди на металі.
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за ваш відгук про Roxon Phantom S802.
Ми цінуємо вашу увагу до деталей. Невеликі борозни на металі можуть бути виробничими ознаками обробки та не впливають на функціональність інструменту. Проте якщо ви помітите будь-які проблеми під час використання — наприклад, люфт, перекоси або ускладнене відкривання/закривання інструментів — радимо звернутися до нашої служби підтримки 0 800 33-68-25 або скористатися гарантійним сервісом.
Ваші зауваження допомагають нам покращувати якість продукції та обслуговування.
- Мелета Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Все відповідає, якість добра
Представник постачальникаДякуємо за ваш коментар. Ваша підтримка надихає нас працювати ще краще.
- Ігор Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Після тижня єксплуатації - перші відгуки.
Склобою немає.
Викрутка та консервний ніж тупі як....
в розетки.
Після заточки зразу зроуміло - залізо як пластілін.- Достоинства:
- Вже майже немає
- Недостатки:
- Погане залізо.
Склобою немає
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Нам прикро, що мультиінструмент не виправдав ваших очікувань. Roxon Phantom S802 — модель з базової сталі, і дійсно в окремих випадках інструменти можуть потребувати додаткової заточки під користувача.
Щодо склобою — у цій моделі його немає за конструкцією, тому вибачаємося, якщо інформація в характеристиках була подана недостатньо зрозуміло.
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Чоловіку сподобався.
- Достоинства:
- Багато функцій
- Недостатки:
- Поки немає
- Ігор Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Ну і де тут склобій?
- Достоинства:
- Таке собі
- Недостатки:
- Склобою немає.
Продавець незнає що продає
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Пару років виношував плани взяти собі лізерман, але ціна і відсутність необхідності в девайсі через домашній режим все відштовхувала. І тут якось натрапив на саме цей Роксон, передивився огляди і вирішив взяти. І не пожалкував. Дизайн інструментів просто топчик. Змінне основне лезо з великим вибором типів заводських лез, змінні леза плоскогубців, величезні зручні ножиці і все це на додаток до інших інструментів. Скруглені краї, зручний хват окрім хіба що викруток (все ж круглу викрутку легше обертати ніж цей досить великий і широкий мультитул, але ще раз - це мультитул, а не спецінструмент). І все це за досить адекватну ціну.
- Достоинства:
- Та все
- Недостатки:
- Ще не знайшов
- Юрий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Плоскогубцы сломались. На сколе темное пятно. То есть была трещина.
Представник постачальникаДобрий день. Нам дуже прикро за такий негативний досвід. Зверніться будь ласка в наш сервісний центр за телефоном 0 800 33-68-25 щоб з’ясувати як ми можемо допомогти з вирішенням даної проблеми.
- Юрий В***
Вернули деньги. Пришлось немного доплатить и купить заново.
Гарантия работает.
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Відмінна річ! Дуже задоволений!!!
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Інна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Дуже крутий мультитул!
Багато функцій, зручний.
Топ за свої гроші!- Достоинства:
- Змінні/додаткові леза
- Евгений О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Брав на подарунок, власник дуже задоволений.
- Достоинства:
- Пристойне пакування, зручний чохол.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
В цілому непоганий мультитул але не без проблем
- Достоинства:
- Розмір, ерганомічність, фіксація кожного інструменту, можливість заміни леза ножа і ріжучих елементів кусачок, зручні і великі ножниці, за пилку нічого не скажу, не тестив але виглядає вона норм
- Недостатки:
- Не надто гостре лезо ножа, пласкогубці занадто тоненькі, багато ними не зробиш, перехідник для бітів люфтить, нема прям чіткої фіксації, не найкраща сумочка по якості виконання
Представник постачальникаДобрий день!
Дякую за змістовний відгук!
З люфтом та фіксацією зверніться будь ласка до нашого сервісного центру, тому що цього не повинно бути 0 800 33-68-25
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Бімба, молодці Roxon.
- Достоинства:
- Супермультітул
- Недостатки:
- Не готує каву
Представник брендуДобрий день! Дякуємо Вам за відгук!
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
при першому огляді ледь не зім'яв упаковку через те що в ній немає окремих комірок для вмісту і все всередині і просто бовтається. Було б прикро, якби брав на подарунок. і пошкодив красиву коробку.
кнопка чохла погано затискається, є кріплення під горизонтальне носіння, але не раджу бо вислизне. в чохлі немає комірки для бит. через це раджу купити інший чохол.
Брязкає фіксатор ножиць Припускаю що при забрудненні з'явиться хруст.
обирав за рекомендацією. хотів поміняти на більш функціональний, але мультитул тактильно дуже приємний, все працює плавно і легко (особливо ножиці). чекаю на появу в продажі змінних клинків- Достоинства:
- інноваційність, ергономіка, якість, модульність. Турбота бренда про надійність бо Roxon надає 10 років гарантії. ВЕЛИЧНІ НОЖИЦІ
- Недостатки:
- погана продуманість всього що оточує мультитул: чохол, пакування, інструкція, відсутня кліпса та кільце для карабіну, небагато функцій, Набір бит викрутки розрахований тільки на маленькі гвинтики.
Представник брендуДобрий день! Дякуємо Вам за відгук!
- Ігор
Зараз вже зробили комірку в чохлі для біт і змінні леза є у продажу.Купив 15.05.24 (але в іншому місті)
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: ARMYONE_PRO. Цвет: Серый
гарно та монолітно зібраний. чудова комплектація. усе прийшло змащене оливою. є фіксація кожного інструменту та дуже приємний механізм діставання. гарна заточка з коробки.
- Достоинства:
- ціна\якість
- Недостатки:
- важкуватий, особливо з чохлом і комплектом біт. має люфт пасатижів.
- Продавец ARMYONE_PRO
Дякуємо за відгук.
- Артур Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ARMYONE_PRO. Цвет: Серый
В комплекті йде чохол, біти на викрутку, ключ для розборки мультитула і змінні різці для плоскогубців. Нічого не люфтить, якість хороша, є багато оглядів на цей мультитул, також до нього окремо продаються додаткові леза на ніж, там близько 9-11 видів.
- Достоинства:
- Дуже якісний мультитул і як мінімум в 2 раза дешевше від лізерманів
- Продавец Armyone
Дякуємо за відгук!
- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: ARMYONE_PRO. Цвет: Серый
Хороший.
- Недостатки:
- Не виявив в даний час.
- sonic_yanОтзыв от покупателя. Продавец: 4Line
Мультітулом задоволений, рекомендую
- Достоинства:
- Добротний, гарний, міцний, леза гострі, ножиці гострі
- Недостатки:
- Замок кришки змінного леза легко можна зачіпити та відкрити