- Анна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Дзиглик
Вже вдруге купляю таку аналогічну музичну абетку. Спочатку старшому сину, тепер молодшому. Гарна річ!
- Достоинства:
- Просте і ненав'язливе вивчення абетки для дитини, цікаві ігри і веселі пісні для всієї родини
- Недостатки:
- Важко в грі "Хто як говорить" вгадати звуки деяких птахів, може б краще замінити деяких птахів на тварин. Це моя особиста думка
- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Дзиглик
Забрали вчора плакат, батарейок в комплекті немає. Купили, поставили, перевірили. Все наче ОК, але ж одне АЛЕ....при натисканні літер П та Р, в основному звучить О(Одуд).
Як можна вирішити дане питання!? Дитина засмучується- Достоинства:
- Можна вивчити літери, пісеньки та тваринок, весела забава для дитини
- Недостатки:
- Літера О звучить при натисканні на 2 сусідніх. Плутанина для малечі. Відео додати не виходить
- Продавец Дзиглик
Відправили Вам заміну на новий
- Настя Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Дзиглик
Чудовий
- Достоинства:
- Чудовий плакат,аж самій стало цікаво,дитині сподобалось,все працює
- Недостатки:
- Дуже тонкий,але зі своєю роботою справляється.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Дзиглик
Чудовий розвиваючий плакат, навіть самому стало цікаво у нього пограти, дитині сподобалось!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Дзиглик
Чудова розвиваюча іграшка за доступною ціною. Хороша озвучка. Реально непогані пісні та ігри.
Єдиний недолік що швидко починає розклеюватись бічний шов.- Достоинства:
- Гарні малюнки, цікаві ігри, регулюється гучність
- Недостатки:
- Розклеюється край
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Дзиглик
Все працює. Сподобалось, що можна регулювати гучність .Товар відправили дуже швидко, хоча попереджали про можливе затримання. Однозначно рекомендую продавця.
- Достоинства:
- Чітка вимова, регулювання гучності, невисока ціна
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Дзиглик
Прийшов бракований,то включається то ні,як у нього настрій
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Дзиглик
Хороший плакат. Чистий звук і чітка вимова. Для підготовки до школи те що треба.
- Недостатки:
- Здається трохи тонким ніби може легко порватися але якщо повісити на стіну, то все добре.
- ЛинаОтзыв от покупателя. Продавец: Дзиглик
Дуже сподобався плакат, поки що слухаємо вірші та пісні, звук регулюється.
- Достоинства:
- Яскравий
- Олександра Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Дзиглик
Гарна абетка. Добре чутно всі завдання. Живлення від 3х мізинчикових батарейок. Гарно було б, якщо на самій панелі був магніт, щоб кріпити на холодильник.