Отзывы покупателей о Детский самокат Kidwell Vento Unicorn, 5901130079971

Оценка пользователей 4.6/5
  • Олександра М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Calabuga. Цвет: Розовый

Гарна комунікація з продавцем, швидка відправка. Якісний товар. Хороша ціна.

Достоинства:
    Ідеально та швидко
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  Calabuga

Дякуємо за такий приємний відгук!
      Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені якістю обслуговування нашого інтернет-магазину.
      Користуйтеся із задоволенням, нехай самокат приносить багато радості. Будемо раді бачити Вас знову!

• Яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ForBabies. Цвет: Розовый

Користувались місяць, навіть не щодня. Сьогодні помітила,
    що зламались задні два колеса. Дуже засмучена, цікавить гарантія на виріб

Достоинства:
    звичайний дитячий самокат, все було непогано
    Недостатки:
    зламалось колесо рівно через місяць використання
    • Продавец  ForBabies

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук і фото. Ми уважно їх переглянули.
      На знімках видно, що заднє колесо самоката має дві паралельні тріщини і деформацію в місці кріплення, тобто воно буквально розкололося на дві частини. Таке зазвичай трапляється не через виробничий брак, а через перевищення допустимого навантаження (наприклад, якщо на самокат ставав дорослий або кілька дітей) або сильний удар об бордюр чи іншу тверду поверхню.
      Такі пошкодження виникають при експлуатації, і, на жаль, не відносяться до гарантійних випадків.

• Надія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Calabuga. Цвет: Розовый

Продавець зателефонував упродовж 30 хвилин після замовлення, хоча це була субота. У понеділок відправили, приїхав самокат швидко. Опис та зовнішній вигляд відповідають дійсності, дитині дуже подобається. Рекомендую

Достоинства:
    Легкий, просто складається, міцний та маневрений, колеса добре світяться. Для дівчинки - мрія
    Недостатки:
    За 2 тижні користування не виявили, все ок
    • Продавец  Calabuga

Надіє, дякуємо за відгук! Приємно бачити, що Вам довподоби самокат і він приносить задоволення Вашій дитині! Нехай служить довго та дарує багато щасливих моментів.

• Наталія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Calabuga. Цвет: Розовый

Самокат буде чудовий, їде без шуму, легко нести, та дуже зручно ставити кудись в складеному вигляді. Дитина в захваті від нього, завжди тепер беремо на прогулянки

• Продавец  Calabuga

Наталіє, дякуємо за зворотній зв'язок та високу оцінку нашої роботи! Нам приємно, що Ви залишилися задоволені якістю товару. Нехай самокат слугує та приносить радість Вашому малюку!

• Оксана Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Calabuga. Цвет: Розовый
    Достоинства:
    Яскравий колір, легкий
    Недостатки:
    Розпакувала самокат в дома адже це був подарунок дитині і виявили в одному місці царапину і де ручка кріпиться до самоката стерта пластмаса
    • Продавец  Calabuga

Дякуємо за зворотній зв'язок! Нам прикро, що Ви виявили пошкодження. Ми завжди рекомендуємо перевіряти товар при отриманні на пошті, щоб у разі виявлення дефектів можна було вирішити це питання одразу. На жаль, після отримання посилки ми не можемо встановити, коли саме з’явилися ці пошкодження.
      Сподіваємось, дитині все ж сподобався подарунок і він слугуватиме та тішитиме Вас ще тривалий час.

• Светлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Calabuga. Цвет: Розовый

Самокат дуже класний, виглядає яскравіше, ніж на фото. Їде майже безшумно, маневрений. Дитині дуууже сподобався!

• Продавец  Calabuga

Світлано, щиро дякуємо за високу оцінку! Будемо раді бачити Вас серед постійних клієнтів. Бажаємо приємного користування !