- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Baxx. Длина: 1.5. Цвет: Черный
Продавець уточнює характеристики пристрою, для якого купується кабель. Це спрощує покупку і гарантує, що кабель 100% підійде для роботи
- Достоинства:
- Оптимлаьна довжина кабеля
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Baxx. Длина: 1.5. Цвет: Черный
Рекомендую цього продавця.
- Достоинства:
- Попередньо уточнено всі аспекти замовлення, щоб запобігти поверненню товару, що не підходить
- Наталія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Baxx. Длина: 1.5. Цвет: Черный
Даний товар підійшов до мого ноутбука ідеально. Дякую менеджеру за детальний підбір: всі технічні характеристики були уточнені.Молодці.
- Наталя Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Baxx. Длина: 1.5. Цвет: Черный
Дякую за пораду, допомогу, швидка доставка
- Дмитро Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Baxx. Длина: 1.5. Цвет: Черный
Спочатку я замовив кабель з іншим роз'ємом, але продавець зв'язався зі мною для уточнення і підказав, що для мого ноутбука треба інший кабель, який дійсно підійшов. Дуже дякую!
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Baxx. Длина: 1.5. Цвет: Черный
Все супер! Продавець перед відправкою повторно уточнив технічні характеристики і сумісність , дякую за турботу, все працює ідеально!
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Baxx. Длина: 1.5. Цвет: Черный
Кабель підійшов до ноутбука hp probook 450
Продавець грамотно проконсультував, швидко відправили - Оксана І***Отзыв от покупателя. Продавец: Baxx. Длина: 1.5. Цвет: Черный
Все підійшло, працює добре
- Достоинства:
- Все працює
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Baxx. Длина: 1.5. Цвет: Черный
Кабель чудово підійшов для ноутбука Asus. Дякую за допомогу з правильним підбором
- Максим Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Baxx. Длина: 1.5. Цвет: Черный
Надіслали швидко, після замовлення зі мною зв'язався продавець для уточнення замовлення. Відмічаю в кращу сторону!
- Достоинства:
- Працює, сервіс
- Олег Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Baxx. Длина: 1.5. Цвет: Черный
Разъем подошел, зарядка работает. Кабель средней жёсткости и толщины. Нет нареканий.
- Ярослав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Baxx. Длина: 1.5. Цвет: Черный
Швидко отримав товар. Продавець надає гарний зворотній зв'язок та сам підбирає товар для гарантування сумісності пристроїв. Товар прийшов швидко. Дякую!
- Достоинства:
- Швидка комунцікація і гарний зворотній зв'язок.
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Baxx. Длина: 1.5. Цвет: Черный
Обрала в замовленні невірний кабель, добре, що менеджери написали і уточнили модель ноуту та наявні роз'єми, проконсультували щодо користування, тож я отримала правильний кабель і у мене все працює) дякую!
- Достоинства:
- Все працює
- Олег Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Baxx. Длина: 1.5. Цвет: Черный
все чудово! все працює!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Baxx. Длина: 1.5. Цвет: Черный
Продавець дуже приємний, з'ясував яка модель ноуту та зарядки. Дуже швидка доставка. Рекомендую товар та продавця.
- Достоинства:
- Все працює, довжина кабелю, якість обслуговування
- Андрей Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Baxx. Длина: 1.5. Цвет: Черный
Спасибо большое, продавец сразу связался, порекомендовал, проконсультировал. Рекомендую.
Шнур подошёл - Інна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Baxx. Длина: 1.5. Цвет: Черный
Кабель підійшов для ноутбука. Дякую консультанту продавця за поради і професійність
- Продавец Baxx
Інна, вдячні Вам за відгук.
- Наталия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Baxx. Длина: 1.5. Цвет: Черный
Качественный кабель, даже на ощупь видно, что хороший, покупала для подзарядки ноутбука от Пауэр банка на 65 в, так как дома были все хиленькие шнуры, подбирала именно хороший кабель и не ошиблась. Пока нет света, спокойно работаю на ноуте, пока его не включат. Рекомендую
- Достоинства:
- Толстый, плотный, качественный кабель
- Продавец Baxx
Наталія, дякуємо вам за відгук та фото :)
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Baxx. Длина: 1.5. Цвет: Черный
До цього кабелю був перехідник на Туре-с з роз'єму зарядки ноутбуку. Постійно відпадало, вже думала проблема з павербанком. З цим кабелем все супер. Заряджає як треба. Дякую за якість!
- Достоинства:
- Заряджає
- Продавец Baxx
Олена, вдячні за відгук. Чудово, що ви задоволені кабелем.
- Льоня Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Baxx. Длина: 1.5. Цвет: Черный
Все чудово працює
- АнатолійОтзыв от покупателя. Продавец: Baxx. Длина: 1.5. Цвет: Черный
Супер продавець! Якісний товар. Обслуговування 5 з 5.
- Алина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Baxx. Длина: 1.5. Цвет: Черный
Все працює. Після замовлення написали та переконалися, що я підібрала правильний варіант кабеля
- Достоинства:
- Все добре
- Недостатки:
- Не виявлені
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Baxx. Длина: 1.5. Цвет: Черный
Виконує свою функцію заряджання ноутбука від повербанка.
- Достоинства:
- Можна зарядити ноутбука від повербанка при відсутності світла.
- Недостатки:
- Не побачила
- Иван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Baxx. Длина: 1.5. Цвет: Черный
работает отлично , всё как заявлено
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Baxx. Длина: 1.5. Цвет: Черный
При оформленні, зі мною зв'язався менеджер магазину, допоміг чітко підібрати кабель під мою модель ноутбуку.
Сам кабель відмінно підійшов, та працює коректно.
Покупкою задоволений.- Достоинства:
- Доволі якісний, заряджає чудово.
- Ілля М***Отзыв от покупателя. Продавец: Baxx. Длина: 1.5. Цвет: Черный
Все прекрасно працює
- Достоинства:
- До замовлення ставляться з трепетом, дають корисну інформацію, чи цей товар вам підходить, прекрасний магазин
- Продавец Baxx
Ілля, дуже вдячні Вам за чудовий відгук! Бажаємо гарного користування кабелем.
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Baxx. Длина: 1.5. Цвет: Черный
Перед відправкою продавець уточнив характеристики чи вірно підібрали кабель. Швидко відправили. Все супер працює.
- Продавец Baxx
Марина, нам дуже приємно що вам все підійшло!
- ГлебОтзыв от покупателя. Продавец: Baxx. Длина: 1.5. Цвет: Черный
Заказывал чтоб напрямую заряжать ноутбук от зарядной станции Bluetti. Консультант связался, уточнил информацию по ноутбуку и выслали кабель в тот же день. Пришёл кабель именно под мой HP ноутбук. Всё работает идеально!
- Достоинства:
- Отличный качественный кабель, почти как родной
- Продавец Baxx
Глеб, вдячні Вам за відгук!
- Степан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Baxx. Длина: 1.5. Цвет: Черный
Чудовий кабель, підійшов до ноутбука і зарадної станції ідеально . Так економніше заряджати ноутбук і інвектор не нагружаю! Все так, як я і очікував)
- Достоинства:
- Компактний розмір і якість кабелю чудова, майже як оригінал
- Недостатки:
- Не побачив
- Продавец Baxx
Степане, дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені.
- ААОтзыв от покупателя. Продавец: Baxx. Длина: 1.5. Цвет: Черный
Все працює як треба
- Продавец Baxx
Вітаємо Вас. Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені.
- ІРИНА Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Baxx. Длина: 1.5. Цвет: Черный
Працює відмінно! Швидка відправка, також зв'язалися щоб перевірити чи правильно підібраний кабель до ноутбуку, і чи підходить павербанк. Дуже вдячна!
- Достоинства:
- Все працює, швидка доставка
- Продавец Baxx
Ірина, ми також вдячні Вам за замовлення та чудовий відгук!
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Baxx. Длина: 1.5. Цвет: Черный
Брав до ноутбука Dell Inspiron 3576. Перед відправкою продавець зв'язався зі мною та уточнив модель ноутбука, потужність павербанка, яким я збирався ноутбук заряджати і чи я правильно підібрав розмір роз'єму перехідника. Така турбота дуже приємна)
- Достоинства:
- Підійшов, працює, доволі якісний на вигляд.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Продавец Baxx
Володимир, враховуючи різноманітність роз'ємів для ноутбуків та іншої техніки, ми змушені уточнювати всі деталі перед відправкою замовлення клієнту. Хоча деяких клієнтів це й дратує. Спасибі Вам за замовлення та відгук.
- Володимир
Даний кабель, на жаль, перестав працювати через 7 місяців.
- Ганна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Baxx. Длина: 1.5. Цвет: Черный
Дуже оперативно зв'язався продавець, уточнив чи вірно я підібрала кабель, уточнив параметри пауербанку та зарядного пристрою до ноутбука. Кабель ідеально підійшов і вже працює за призначенням. Брала для ноуту НР. Дякую.
- Достоинства:
- підійшов ідеально до ноуту
- Недостатки:
- відсутні
- Станіслав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Baxx. Длина: 1.5. Цвет: Черный
Хороший кабель, брав щоб заряджати ноутбук Dell Inspiron від павербенку. Заряд іде чудово. Недоліків не виявив. Дуже сподобалося, що зі мною зв'язалися і уточнили чи саме такий кабель мені потрібен, перевірили усе. І тільки після цього відправили уже.
Тому однозначно багато плюсів в карму))- Достоинства:
- Якісні матеріали
- Недостатки:
- відсутні
- Продавец Baxx
Дякуємо Вам за замовлення та відгук, нам дуже приємно що товар вам підійшов.
- Вадим Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Baxx. Длина: 1.5. Цвет: Черный
Хороший кабель. Ноут заряджає, в порті тримається міцно, а більше від нього нічого і не треба
- Достоинства:
- Добротний кабель
- Недостатки:
- не виявлено
- Леся З***Отзыв от покупателя. Продавец: Baxx. Длина: 1.5. Цвет: Черный
Хороший кабель. Підійшов до ноутбука НР. Гарний і відповідальний продавець. Рекомендую!