- AI аналіз відгуків36 відгуків: позитивний: 86% — нейтральний: 8% — негативний: 6%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Дякую! Класний мікрофон магазин рекомендую, швидко та якісно!
- Валя Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Звук хороший. скільки тримає заряд ще не перевірила
- Вася К***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Навушники на подарунок, зайшли на ура, спершу був нюанс, так як замовив не з тим ресивером який був би потрібен, звернувся до підтримки, і через день в мене новий ресивер який підходить, записує добре, нюансів ніяких поки не виявив все справне, дякую за підтримку та чудовий сервіс, товаром задоволений
- Вася К***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Допоможіть підключити, не можем підключити до телефону
- Продавец KLODY
Вітаємо. Дякуємо за оновлений відгук та щиро радіємо, що мікрофони виправдав сподівання.
- Вікторія А***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Дуже задоволена товаром , очікувала гіршої якості , але за таку ціну , ще й дуже гарної якості ,довго тримають заряд , що мікрофони що кейс ,звук чіткий , продавець дуже ввічливий , буквально за 1 день все прийшло , раджу замовляти
- Наталія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Дякую за товар.
Все якісне та добре працює. - Валентина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Дуже добре працює, я задоволена!
- Артем А***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Мікрофон відповідає опису, добре передає звук, працює чудово, ніяких нарікань!
- Василий Н***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Користуюсь цим мікрофоном не довго, але з впевненістю можу сказати, що звук чистий, без шумів, навіть на вулиці. Підключення миттєве, ніяких додаткових налаштувань не потрібно. Дуже зручно, що в комплекті дві петлички, ідеально для інтерв’ю або дуетних відео.
- Павло М***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Мікрофон приємно здивував. Звук чистий, сторонні шуми глушить. Дуже зручно, що в комплекті дві петлички — можна писати інтерв’ю без зайвих пристроїв. Якість звуку на рівні, голос звучить чітко.
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Простий класний мікрофон. Користуюсь тиждень і мені дуже подобається все в ньому.
- Павло А***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Хороший мікрофон, працює відмінно!
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Дуже низька чутливість мікрофона. Навіть в приміщенні при ідеальній тиші записує звук приблизно так само як смартфон поставлений на відстані півтора метри. Спочатку подумала можливо роблю щось не так, прочитала, що потрібно затиснути кнопку з «М» на дві секунди - не допомогло. За подібну ціну очікуєш значно кращого.
- Достоинства:
- Складно назвати
- Недостатки:
- Погана якість запису, співвідношення ціна/якість.
- Daria D***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Відмінний магазин із неймовірним сервісом! Співробітники завжди знайдуть вихід із будь-якої ситуації, допоможуть із вибором і зроблять усе, щоб ви залишилися задоволеними. Спочатку товар мені не підійшов, я замовила дешевшу петиличку, але мені одразу ж запропонували заміну на цю, і тепер я повністю задоволена! Однозначно рекомендую цю петличку та велика подяка за клієнтоорієнтованість та якісний сервіс!
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Гарні мікрофони. Тестував до 10м - чути добре. Просте налаштування.
- Достоинства:
- Просте налаштування, гарний звук.
- Василина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Чудовий мікрофон! Користуюся більше місяця – звук просто чудовий і якісний. Для монтажу відео для соцмереж став незамінною річчю. За весь цей час заряджала його лише один раз – акумулятор тримає дуже довго. Рекомендую!
- Достоинства:
- Якісне обладнення
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Мікрофони працюють як треба.
Сервіс на висоті, рекомендую!) - Алла Л***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Гарний мікрофон, легко підключається , все інтуїтивно зрозуміло. Дуже задоволена звуком. І гарним сервісом.
- Достоинства:
- Гарний звук, приємна ціна
- Недостатки:
- Не знайшла
- Дарина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Все працює досить добре.
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Покупав дружині як подарунок до дня народження. Чудовий мікрофон, легко коннектиться, прекрасний звук. Відправили дуже оперативно, позаяк замовляв в самий останній момент
- Достоинства:
- Швидкий коннект, хороша якість звуку
- Наталья Х***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Легко підключаються, зручні, сервіс дуже гарний
- Достоинства:
- Ціна/якість
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Звук чіткий, легко розібратись. Рекомендую для блогерства
- Достоинства:
- Звук
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Легко подключается и даёт хорошее качество звука
- Наталья Х***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Відпочатку думала що емоційні вскрики занадто гучні і тому погана якість, але дуже дивно записує звук. При спокійній розмові , трохи якщо змінюєш тон записує з шипінням і стрибком звука.
- Недостатки:
- Якість запису звуку
- Наталья Х***
Неймовірний сервіс. Перенабрали, скинула запис, підтвердили брак, запропонували інші на заміну з тестуванням. Вражена, дуже круто.
- Marina M***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Користувалась пів року, і в один день випадково телефон упав з ресивером всередині і ресивер погнувся. Я написала продавцю, навіть не розраховуючи ні на що, бо пройшло багато часу в це моя провина. Але він надіслав мені нову детальку, і не потрібно було купувати весь комплект. Дуже вдячна за такий сервіс
- Достоинства:
- Супер якість і клієнто-орієнтований продавець
- Ирина З***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Дуже задоволена покупкою. Якість запису звуку - більш ніж задовільна. Зручно, що все зберігається у кейсі. Довго тримається заряд. Безпроблемно підʼєднується до телефону та взагалі дуже зручна річ у використання. Співвідношення ціна/якість - оптимальне. Окремої уваги варте обслуговування та сам продавець - відправили швидко (отримала на наступний день) та проконсультували по всім запитанням. Дякую!
- Достоинства:
- Ціна, зручність у використанні, сервіс
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Чудовий мікрофон, тестила на відстані близько 10 м - голос чути гарно. Цупка кліпса, добре тримається на одязі. Сервіс відмінний! Покупкою задоволена. Дякую
- Володимир А***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Неймовірний ТОП за свої гроші!
Всім рекомендую!!!!! - Віра М***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Придбала мікрофони і в приємному шоці Працюють нереально круто, на відстані можна спокійно говорити шепчучи і все буде чітко чутно
- Достоинства:
- Файний звук, стильовий кейс, гарне обслуговування
- Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Купив мікрофон і залишився задоволеним. Якість звуку влаштовує.
- Ника К***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Мікрофон супер, значно покращує якість звуку у моїх відеороликах. Я використовую його при створенні контенту для свого каналу YouTube і помітила, що він значно знижує шуми навколишнього середовища і покращує чіткість мови. Особливо подобається те, як він легко підключається до мого телефону і не потребує складного налаштування. Цей мікрофон став незамінним інструментом для покращення звучання моїх відео.
- Достоинства:
- Ціна, якість, простота у використанні, стильний
- Недостатки:
- Не знайшла
- Карина С***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Покупала микрофон для работы по отзывам и с ограниченным бюджетом. Я довольна выбором, микрофон оправдал мои ожидания. Качество звука мне нравится.
- Святослав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Цена адекватная и по качеству претензий не имею. Звук достаточно хороший, чистый, на записи слышно четко, без шумов. Подключается без проблем, работает на 5 звезд.
- Нікіта М***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Задоволений від покупки мікрофону, якість звуку на моїх відео тепер набагато краще. Мікрофон зручний, не потребує особливих налаштувань, працює добре.
- Влад С***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Покупка цього мікрофону мене порадувала. Мікрофон виявився дійсно чудовим, звук чистий та чіткий, шумів на запису я не помітив. Ставлю 5 зірок.
- Данил Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Мікрофон мені сподобався. Рекомендую!
По звуку, якості та прайсу питань не маю. Все добре)