- Олеся Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ЛІОН. Цвет: Бело-голубой с черным. Размер: 24
Поки все гаразд. Повний відгук зможу залишити після того як буду бачити , що має гарний вигляд після декількох циклів прання.
- Ситник О***Отзыв от покупателя. Продавец: ЛІОН. Цвет: Бело-голубой с черным. Размер: 28
Я купила костюм на подарунок. Шорти зовсім інші, не такі як на фото. Кольори не співпадають і дизайн теж(. Нажаль, я це помітила тільки вдома.
- Достоинства:
- -------
- Недостатки:
- Товар не співпадає з фото в описі
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЛІОН. Цвет: Бело-голубой с черным. Размер: 26
Дуже дякую.Форма класна,по розміру все підійшло ідеально.Продавця рекомендую
- Достоинства:
- Прийшло швидко
- Анна И***Отзыв от покупателя. Продавец: ЛІОН. Цвет: Бело-голубой с черным. Размер: 26
Дякую за швидку доставку та гарний товар
- Достоинства:
- Гарна форма, відповідає розміру, яскрава
- Недостатки:
- Алла Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ЛІОН. Цвет: Бело-голубой с черным. Размер: 28
Товар гарної якості!
Швидко відправили.
Рекомендую продавця. - Світлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ЛІОН. Цвет: Бело-голубой с черным. Размер: 24
Форма якісна, відправка швидка.
- Маряна К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЛІОН. Цвет: Бело-голубой с черным. Размер: 24
Гарна форма, чудової якості, по розміру підійшла, відправили дуже швидко. Рекомендую!
- Достоинства:
- Якість і зовнішній вигляд
- Недостатки:
- Алена К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЛІОН. Цвет: Бело-голубой с черным. Размер: 22
Чудова якість
- Андріана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ЛІОН. Цвет: Бело-голубой с черным. Размер: 28
Дякую форма дуже гарна, продавця рекомендую
- Достоинства:
- Дуже гарна якість
- Недостатки:
- Ірина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ЛІОН. Цвет: Бело-голубой с черным. Размер: 24
Формою задоволенні, якісь хороша, розмір відповідає опису.
Продавця рекомендую.- Недостатки:
- Марія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: ЛІОН. Цвет: Бело-голубой с черным. Размер: 20
Щиро дякуємо. Форма підійшла, якість чудова
- Катерина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: ЛІОН. Цвет: Бело-голубой с черным. Размер: 24
Дитина у захваті)
- Валентина П***Отзыв от покупателя. Продавец: ЛІОН. Цвет: Бело-голубой с черным. Размер: 24
Форма гарної якості. Дитина в захваті.
- Марьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЛІОН. Цвет: Бело-голубой с черным. Размер: 28
Замовляли футбольну форму та м'яч, була здивована якістю продукції - дуже гарна. Швидко відреагували та відправили замовлення. Розмірна сітка відповідає дійсності.
- Достоинства:
- Швидкість, якість, комфорт спілкування з продавцем
- Продавец LION SPORT
Дякуємо Вам за відгук.