- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LoveYouHome. Цвет: Камуфляж
Мультитул хороший, але не без недоліків.
1. Додаткові інструменти як і тримач для біт дуже незручно діставати, особливо якщо не має нігтів.
2. У тримача для біт ДУЖЕ слабкий магніт. Біти тримаються ледь-ледь.
3. Ніж чомусь тупий, довелось наточувать.
4. Система молле повинна мати на чохлі поперекові стрічки, а чохол їх не має. Це не молле. Це просто дві стрічки на кнопках.- Недостатки:
- Важко діставати маленькі інструменти, тримач біт, кріплення чохла
- Продавец LoveYouHome
Дякую за ваш відгук. Ми цінуємо вашу чесність та конструктивну критику, яка допомагає нам покращувати наші продукти. Ми передамо ваші коментарі нашій команді розробників для подальшого вдосконалення всіх зауважень.
- Дмитрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Камуфляж
Получил сегодня данный мультитул, разочарован очень сильно. Получал в поштомате.
Товар перед отправкой не проверяется!
Чехол еле застёгивается, чехол пришел порванный с распускающимися нитками.
Из недостатков:
Фиксация шила и открывашек без жёсткой фиксации как на старых перочинных ножах, биты очень сильно люфтят в битодержателе, кармашек для запасных бит просто резинка и такой глубины что биты прячутся полностью и доставать их очень неудобно.
Товар не стоит своих денег.
Категорически не рекомендую!- Представник бренду
Дякуємо за відгук! Нам дуже прикро, що мультитул не відповідає Вашим очікуванням. Ми змінили опис і вказали інструменти, які фіксуються - всі інші не мають фіксації у відкритому положенні. Також у цій моделі немає пружини на плоскогубцях. Чохол обов'язково переробимо.
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Камуфляж
Чохол не застібається на липучку, розрахований на менші девайси
- Фурман А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Камуфляж
В цілому інструмент непоганий, подобається. Є лише питання до заточки ножа. Хоча я розумію, що ніж в мультитулі - не основний інструмент. Зате дуже чудово ріжуть ножиці і дизайнерське рішення з розташуванням двосторонніх біт в чохлі привабливе.
- Представник бренду
Вітаємо Олексій! Дякуємо за вибір продукції бренду UAD та Ваш відгук. Підкажіть будь-ласка, що було з заточкою?
- Андрей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Камуфляж
Купив на подарунок, собі теж замовлю (хоча маю китайський). Мультитул однозначно вартий своєї ціни - якість виконання, функціональність, компактність - на голову вище конкурентів. Одна заточка зубів пилки чого вата !! Шикарна чоловіча річ!!!
- Достоинства:
- Компактний, якісна сталь