- Дмитро Т***Отзыв от покупателя. Продавец: BIG Cifra. Длина: 0.09. Цвет: Серый
Купую вже другий такий самий, щоб був і в машині
- Янислав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: BIG Cifra. Длина: 0.09. Цвет: Черный
Якість погана, одноразовий пристрій. Може в мене брак, але попрацював три дні.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Швидко ламається.
- Коврига Р***Отзыв от покупателя. Продавец: BIG Cifra. Длина: 0.09. Цвет: Черный
Некорректно работает с телефоном xiaomi mi mix 2s. При подключении переходника запускается гугл ассистент. Не работает родной плеер с этим переходником. При подключении телефон видит его как гарнитуру с микрофоном. Иногда не переключаются автоматически песни на следующие в списке. Как вернуть товар, если я заказывал его доставкой с новой почты?
- Достоинства:
- Хороший звук
- Недостатки:
- Не полная совместимость с телефоном xiaomi mi mix 2s
- Продавец BIG Cifra
Доброго дня. Дякую за ваш відгук. Хочу прояснити по товару. Це перехідник з ЦАП (цифровим аналоговим перетворювачем), там стоїть мікросхема, тобто він з цифри робить аналоговий звук. Потрібно прояснити, якщо ваш телефон на роз'єм виводить аналоговий звук, то допускається некоректна робота так як це не його штатний режим роботи.
За поверненням сьогодні з Вами зв'яжеться менеждер
- ДіанаОтзыв от покупателя. Продавец: BWB. Цвет: Черный
Використовую на навушників Apple 3.5 і телефону Samsung A17. Спочатку звук був глухим і навушники не трималися міцно, але виявилося, що треба ДУЖЕ сильно прижати їх спочатку. Тепер заходять і тримаються чудово, якість звуку прекрасна. Рекомендую.
- Достоинства:
- Якість звуку
- Юрій І***Отзыв от покупателя. Продавец: QuantumHub. Длина: 0.1. Цвет: Серый
Звук гарний
- Продавец QuantumHub
Дякуємо Вам за відгук та свій досвід, це допомагає людям робити правильний для себе вибір. Приємного користування)
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: QuantumHub. Длина: 0.1. Цвет: Черный
Все працює, доставка швидка.
- Достоинства:
- Компактний, зручний
- Недостатки:
- не помітили
- Продавец QuantumHub
Дякуємо за відгук! Приємного користування)
- Армен К***Отзыв от покупателя. Продавец: Crimson. Длина: 0.1. Цвет: Серебристый
Все працює
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 0.1. Цвет: Черный
Придбав такий перехідник для піключення зовнішнього мікрофона до телефона з лише USB-C роз'ємом. Все працює чудово за лише одного н'юанса. Коли розпакував перехідник і підключив гарнітуру через нього до телефона, то на початку будь-який рух провода викликав "хрипіння" звучання в навушниках. Як виявилось, то "хрипів" роз'єм 3,5". Напевно, з часу виробництва і до моменту придбання на контктах утворився шар окислу, який заважав надійному контакту між штекером і роз'ємом.
Вирішив проблему просто. Вставив штекер в роз'єм і зробив кілька обертальних рухів навкруги його осі (обдер той шар). Після такої "адаптації" перехідник запрацював на всі 100%. Жодні рухи а ні провода, а ні перехідника не заважають тепер якості з'єднання і, відповідно, передачі звуку.- Достоинства:
- компактний, якісний
- Недостатки:
- потребує ручної "адаптації"
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 0.1. Цвет: Черный
Працює чудово з Samsung Galaxy A56, але як на мене ціна трохи завищена.
- Достоинства:
- Працює
- Марія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 0.1. Цвет: Черный
Все чудово!
- ПолінаОтзыв от покупателя. Продавец: Dimmo. Длина: 0.1. Цвет: Черный
Брала для маршалів 5. Все працює, справді чутно різницю звуку при підключенні через дріт
- Недостатки:
- Можливо потім буде проблемою занадто тонкий дріт, але поки все нормально
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 0.1. Цвет: Черный
все файно
- Достоинства:
- хороший звук
- Недостатки:
- не виявлено
- Виталий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: CaseSpectrum. Длина: 0.1. Цвет: Черный
Це так треба було? Я замовив 1 метр, прийшло ось це. Найнижча оцінка.
- Достоинства:
- Товар прийшов
- Володимир П***
Довжина 0.1 м. Це 10 см. Це ж перехідник а не кабель.
- Вікторія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: WinMart. Цвет: Черный
Найкращий перехідник з усіх, попередній витримав більше року
Слухаю музику в навушниках щодня- Достоинства:
- Микола Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Dimmo. Длина: 0.08. Цвет: Черный
Працює
- Ульяна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 0.1. Цвет: Черный
Подошел для электронной книги.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: RTDUA. Длина: 0.09. Цвет: Черный
Все супер, все працює
- Продавец RTDUA
Добрий день! Дякуємо за Ваш чудовий відгук! :)
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: PSG Market. Цвет: Черный
Швидка доставка. Якісний товар
- Продавец PSG Market
Дякуємо за позитивний відгук!
Гарного користування!
- Евгений Т***Отзыв от покупателя. Продавец: X-mart. Цвет: Черный
Басеус є басеус
- Костянтин О***Отзыв от покупателя. Продавец: PSG Market. Цвет: Серый
Дякуємо за
Гарного користування!
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Dimmo. Длина: 0.1. Цвет: Черный
Все супер! Адаптер працює як належить. Дякую!
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: MobiForYou. Цвет: Черный
Не вартий уваги взагалі хто цінує якість звуку.
- Олександр Г***
А що варте? Порадьте
- Вікторія
Скажіть будь ласка, ви знайшли гарний перехідник, бо цей маю, шукаю інший.
- Афонін І***Отзыв от покупателя. Продавец: Aksesoris
Швидко і якісно.
- Лілія А***Отзыв от покупателя. Продавец: PSG Market. Цвет: Черный
Упаковка заслуговує окремого відгуку) приємно отримувати замовлення з такою увагою)
Там перехідник можливо і хороший, та нажаль мені не підійшов... Шукала перехідник для петлички Boya на свій телефон OnePlus 10 pro. Можливо треба було уточнити сумісність у консультантів, та була впевнена, що все підійде...- Достоинства:
- Пакування, оперативна обробка і відправка замовлення, обслуговування
- Недостатки:
- Не підійшов для моїх потреб...
- Продавец PSG Market
Дякуємо за позитивний відгук.
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: X-mart. Цвет: Серый
Задоволений покупкою. Купив для mac mini m4, щоб кабель був ззаду. Підключив до нього колонки. Все працює без дорікать.
Звук з кнопки не вимикаєтся, але це питання до Mac OS.- Достоинства:
- Якість, ціна
- Богдан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Нормальний перехідник, виконує функції
- Дмитро Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Одразу запрацювало і з Samsung A54, і з ноутбуком.
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- Юрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Нет контакта с наушниками 3.5, плохая сборка.
Нет звука или шумы или только моно звучание. Моя гарнитура исправна, работает на других устройствах.- Достоинства:
- Недостатки:
- Нет контакта со штекером наушников
- Сергій
Спробуйте метод "адаптації", який я використав у моєму відгуку вище. Повинно допомогти, бо в мене була аналогічна проблема спочатку. І я її успішно вирішив.
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 0.1. Цвет: Черный
Не працює з більшістю гарнітур, що тестив. Запрацював лише з лівими вухами. Буду повертати, бо брав для AUX в авто
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Працює з 1 гарнітурою з 10
- Лыков И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 0.1. Цвет: Черный
Не працює з 15 айфоном, кошти на вітер
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює з 15 айфоном
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 0.1. Цвет: Черный
З сяомі не працює
- Игорь М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
С планшетом Teclast T60 работает хорошо.
- Достоинства:
- Функционапьный
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Перехідник виглядає якісно але до Samsung galaxy s20 ultra не підійшов
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 0.1. Цвет: Черный
Сказав би, що адаптер нормальний, якби не одне "але". При першому під'єднанні після довгої перерви спостерігається періодичне зникнення звуку в навушниках з частотою приблизно в 1Гц, таке собі блимання - то є звук, то немає. Аж поки не розірвеш-з'єднаєш з'єднання в місці навушники-адаптер, тоді звук з'являється і не пропадає.
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
на Samsung A54 5G відразу після підключення почав працювати. Головне при першом підключенні дозволити використання пристрою. Дякую
- Достоинства:
- Відразу почав працювати
- Недостатки:
- —
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Nskins. Цвет: Черный
Розʼєм для навушників не тримає нормально міні джек. Перевіряв на декількох моделях навушників і скрізь однаковий результат. Шнурок повернув, чекаю повернення грошей